Helou klokanice :*
Prvo da cestitam strucnoj pupi, sad se opusti i uzivaj jer si zasluzila ;)
Pivy, cuvaj nam se puno.
Ja imam belaj, prije par noci dok sam se u snu okretala na neku stranu boka tako me nesto presjeklo, kao da se hoce odvojiti od tijela (na desnoj strani), i mogla sam spavati samo na ledjima. Ovih dana ne mogu dici nogu kako treba, niti kihnuti ili kasljati a da ne pritisnem stomak, jer kal da ce mi puci nesto :(
I sinoc legla na ledja, i osjetim stomak mi kao da ima rog lol
Dakle, skroz nisko , skoro kod mjehura taj rog, kao da je beba sisla dole, izbocina... nakon nekog vremena nestala i poravna se stomak
Bas me je prepalo, jos kad procitah maloprije za pivy, jos vise me prepalo :/
Ne znam bi li isla kod ginicke, ili je to normalno... a ne bih da se naguravam sa sestricom u bolnici sto sam dosla mimo zakazanog termina i da sjedim u cekaonici 4 sata pa da ona skonta da li ce me primiti :/
Ako je nesto za brigu, otisla bih privatno.
Eto, izjadah se vama jer imate vise iskustva :(
Dobro jutro mame i bebe..
Starim, ja sam uspjela stavit sliku da sam je prvo na profilnu pa kopirala ovdje di pisemo i upalilo.
Jao trudnicki hormoni..ovaj moj pusti da izbrbljam svoje pa pukne od smijeha.Super mi je, razumije i obozavam ga, cak je zaplakao od srece kad sam rekla da imamo plusic.
A hambic me ulovil jer mi mirisi za poludit, a voce tamanim ko luda dok me ne ulovi zeludac va grlu.
Viky sreco, ti moras razmislit sto je najbolje za tebe i za bebu, a njega ako volis i ako si znala kakav je izdrzi jer ipak sad imas svoju najvecu srecu, a ako ti to unistava misli i pravi ti tezinu razmisli dobro sto je najbolje za tvoju bebu.I slobodno ako imas pitanja javi se porukicom jer sam prosla sve sto i ti a i gore vjeruj mi i rado cu te saslusati.
Kiki ti najbolje znas koliko te boli i kako se osjecas. Meni je rekla ginicka da sve sto ne smatram normalnim da je slobodno radije pitam nego da zanemarim. Ako i ti ne smatras to normalnim ne zanemaruj iako to moze biti samo rastezanje maternice ili namjestanje bebice i sl. Odi i umiri se
Ma to me i muci, navikla sam da sve sto me boli u trudnoci, da je to normalno
Ali ovo kad se izboci stomak :O jer rekla je da mi je posteljica blizu usca, pa se bojim da nije jos nize otisao bebac :/
Kikica ne znam koliko si trudna ali ja bi se svakako otisla uvjeriti da je sve u redu!
Piki probat cu tako
Joj drage moje...hvala vam od srca..i ispricavam se sto vas nisam sve nabrojala
Ja pokusavam sto manje misliti na sve te probleme jer nezelim da budem u bedu i da to skodi mojoj bebici...za bozic se trebamo vjencati kod maticara,,i nekad,stvarno kad me naljuti kazem da se necu vjencati jer mi ne treba osoba koja me ne pita ni kako smo,,a onda se opet sjetim kako zna biti dobar i koliko mu je bilo tesko kad sam odlazila...
Od danas samo pozitiva,,,a vama svima jos jednom hvala
Kiki sto onda cekas, idi pa makar urlali na tebe ko Pavaroti, pa moras znati da je sve u redu.
Starim pa ak ne ide ni tako vidimo mi busicu i na profilnoj samo
Dan cure, uzeo me posao!
Prvo da napisem podrsku nasim curama u mirovanju, vi ste inspiracija kad me uhvati ludilo! Doris i poison, cuvajte se 😘
Pupa iskrene cestitke!! Bas mi je drago!
Vicky slazem se u potpunosti sa Bellagio, nismo svi isti niti su nam muzevi isti, niti imaju razvijenu svi emocionalnu inteligenciju. Koliko dugo ja poznam mog muza, a isto u prvom tromjesjecju nije bas ima razumjevanja, a htjeli smo bebu. Nista mi se nije dalo, radila sam, dosla bi doma, lezala i povracala. On je to smatra pretjeranim, a ja sam mu tila grkljan iscupat! Gle, ne znaci da mu nije stalo ako se ne snalazi, prvo razdvojeni ste! Moj muz nije sad hiper odusevljen kad mu svaki tjedan citam o razvoju bebe, prepricavam trudnicke tegobe i stajaznan. Jednostavno nema taj osjecaj kao ja, voli bebu, rezbari krevetic, pituraje stan, gleda sta ce kupit (ja npr uopce nisam takla niti pogledala ista za kupit za bebu, mi smo u drugom svemiru 😁), brine o financijama. Na drugaciji nacin, njemu blizi pokazuje koliko mu je stalo. Ne mora izraz ljubavi uvik bit to sta ce on s tobom setat po doktorima zato sta 'to drugi rade',kopcas sta pisem?! Otputuj kod njega, pa vidi, ne uzbudjuj se, to je drugo stanje i za tebe i za njega! Smatram da se inace muski potpuno ukljuce tek kad vide dijete, odnosno kad ih dijete pocne dozivljavat i shvate koliko su bitni! Dotad je dite, ako pisemo o cistoj biologiji, materino! A ne triba beba odma tatu, nego mama! I toga su i on svjesni i ne snalaze se jer je mama odjednom nafilana hormonima i suzama. Sta me dovodi do glupitisa. Da, definitivno sam usporenija. Za prijevod kartice strucnog teksta mi treba duze i vise koncentracije u odnosu na prije 😩
Da ne govorim da sve zapisujem.
Piki uspjela sam
Stavila sam na onu temu sto sam otvorila samo za slije
Sama sebi sam pocela ic na zivce od mirovanja a nije strogo mogu malo i prosetat,jedva cekam sljedeci petak i nadam se da ce dr dati zeleno svjetlo da pocnem normalno funkcionirati.
Sortiraj odgovore
Najstariji