Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bellagio
    13. Studeni 2015. 08:22

Viky, kad ti bude tako teško sjeti se zbog čega si odabrala baš njega. Čuvaj lijepe emocije. Evidentno se sad ne snalazi. Mnoge žene npr. ne žele da ih muževi prate na uzv, ni na porođaju...možda je on jedan od tih šta misli da muškom nije mjesto tu.? Što ne znači da će biti loš tata... A ti komentari na povraćanje, ne brini, to ti meni i žene kažu. Piki i Starim živim za dan kad ću ić u McDonalds...

Bellagio
    13. Studeni 2015. 08:22

Stručna Pupa, čestitke!

Mama3put
    13. Studeni 2015. 08:29

Draga moja viky ne znam sto bih ti rekla :( 
    Piki kaze da joj je bilo slicno sa bivsim pa ce ti ona mozda znati reci vise.

Moj je kad sam prvi puta bila trudna(bili smo u dugoj vezi ne u braku) nakon sto sam test napravila odmah je rekao svojima dok jos niti doktor nije potvrdio i sutra dan mi doneo gajbu voca :D bas gajbu! Isao samnom na sve uzv i bio na porodu samnom! Jedino sto nije imao razumijevanja za moje trudnicke hormone i ispade,plakanje,sto me vrijedalo sve...govorio je da zene oduvijek radaju i budu trudne da izmisljam to mu nikad nisam prestala prigovarati pa je ovaj put i po tom pitanju drugaciji!

Sad da se vratim na to sto ti govori da si luda kad mu se pojadas,nikako da to prokomentiram.Nadam se da ce ti jednom puknuti film pa ces i ti njega obavijestit o njegovom dusevnom stanju ali onako potanko,mozda da mu objasnis da je on emotivno retardiran!

Mama3put
    13. Studeni 2015. 08:32

Bellagio pocasti se sa McDonalds,zasto ne odes?

Bellagio
    13. Studeni 2015. 08:45

Starim, mislim da bi već na vratima se izbljuvala od mirisa :-(  Pa kako si uspjela uvjerit m. u trudničke hormone. Moj ih još ne priznaje, samo se smiulji kad vidi da počinjem plakati na neke gluposti na TVu.

Mama3put
    13. Studeni 2015. 08:56

Puno mu pricala o tome,objasnila mu kako nije do mene i da bi u normalnom stanju sama sebi bila cudna a onda mu dala knjigu da cita o roditeljstvu koja fino i potanko objasnjava zenino stanje i da je i otac duzan sudjelovati u trudnoci na svoj nacin i koliko zena treba upravo muzevu podrsku! 
    Knjiga se zove "Novi roditelji-temeljni vodic za sve majke i oceve pocetnike" pisala je Dr. Miriam Stoppard ,nije je htijeo ni otvoriti u prvoj trudnoci sad je cita 

Pupa2
    13. Studeni 2015. 09:14

Jutro curke, meni je bas lijepo ovo bezbrizno jutro :)
    Jos jednom, hvala vam svima! Nocas nisam mogla od uzbudjenja spavati, htjela sam da se probudim ujutro i da imam vremena za sve :) i evo mene opet od 7 budne 😀 hahahah
    Viky, bas te dugo nije bilo! Gle, ja stvarno ne znam sto pametno reci, nisam u istoj situaciji. Moj muz je malo prepazljiv oko cijele te trudnoce da me to tak nekad zivcira, al opet mi je drago! Kad dode s posla prvo pusa u stomak pa tek onda meni.... Nekad se ja osjecam kao da ja nisam dovoljno uzbudjena zbog bebe kad vidim njega kako on, stalno govori kako jedva ceka da se rodi i to..
    Ali, sve ovisi sada o tebi. Ja sebe poznajem i meni bi na guzicu vec petsto puta izaslo sve i svasta... Preko nekih stvari ne mogu prijeci, a mislim da je beba ipak velika stvar. Mislim da trebas iskreno popricati s njim! Ne treba on ici na uzv ako ne zeli, ali nekako mislim da treba pokazati da mu je stalo. A to neces saznati ako mu ne kazes, ne raspravite itd... Sretno!
    Piki i Bellagio, i ja sanjaaaam o McD i buduci da nam je godisnjica braka, idemo u nedjelju ;) nama nije tako blizu pa cemo se malo druziti! Ali, kad sam bila trudna kao i vi, onda nisam mogla zamisliti meso, pola hrane, a kamoli Mc! Sve je to normalno. Jos malo pa cete pocetu uzivati u hrani!
    Tko je ono spominjao sarmuuuuu??? Slineeeee cureeeeee!

Mama3put
    13. Studeni 2015. 09:21

20151113_084842.jpg

Mama3put
    13. Studeni 2015. 09:23

Sorry pokusala sam staviti sliku 

Kako da stavim sliku sa tableta? Jel se uopce moze

Minniee
    13. Studeni 2015. 10:15

Ahahaha Pupa nakuhala sam pun lonac sarmi, ima da se jedu cijeli tjedan...   
    Curke koje ne možete papati, brzo će to doći na svoje, ja sam 4 kile izgubila i živjela na dvopeku sa putrom i riži na vodi na silu samo da nešto papam.Muž si je sam kuhao,a kad bi kuhao ja bi divljala jer mi je sve srmrdilo do boli..hihihi Sad opet kuham k'o velika, jedino što i dalje ne mogu jesti je piletina.

I ja cu kratko komentirati situaciju, Vicky, niti jedna žena ne zaslužuje indiferentnost partnera nikad u vezi/braku,  a kamo li u trudnoci kad nam hormoni divljaju i potrebna nam je psihicka potpora. Vama je teže samim time jer ste odvojeni, lijepo popricaj sa njim i reci mu da bi voljela da je više uključen u trudnoću jer je to i njegova bebica.

Lijep dan vam želim curice drage!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.