Slusaj mozda je problem u tome sto je udaljen,nije vidio slikicu sa uzv,stomacic kako raste,tebe kao trudnicu... pa mu nije sjelo u glavu da je to stvarno to!
Muskarci su inace drugaciji od nas zena i nekako im za sve treba vise vremena...ti ga najbolje poznajes i znas da li je inace takav da nista ne dozivljava previse,ako je inace takav onda bar znas sto je uzrok takvom ponasanju.Vjerujem da ti je tesko,trudnice inace sve dozivljavaju puno intezivnije nego sto bi da nisu trudne a tu igra i veliku ulogu to sto ste razdvojeni.
Razgovor,razgovor i samo razgovor...pa ce nesto i doprijeti do njega!
Glupo mu reci roditeljima da si trudna,da ce on postati otac,da ce mu roditelji dobiti unuce?? Wtf?
Ili je jako mlad ili jako nezrel ili nije siguran sto bi u zivotu i od zivota!
Slazem se da je jako cudan a ti znas kakav je kao osoba tj. dali je dobar...
Zivite zajedno ili? Dali ti pomaze financijski,salje novce?
Viky, moj juž je sam rekao da želi ići sa mnom na uvz jer u prvoj trudnoći nije bio svjestan bebe u počecima. Sad je preduhitrio sam sebe. A da ne govorim o mučninama, dok nisam došla u fazu da sve izbacim iz sebe moje lješkarenje je njemu bilo dokono. Ne ulaze svi tako lako u tuđu kožu. Ne zove se uzalud drugo stanje i po forumu je vidljivo koliko manifestacija žene mogu osjetiti...
A to za roditelje ne razumijem, osim ako nisu neki konzervativci pa ih se boji, pa čak ni tad :-(
Starim, dijagnoza ti je odlicna, bas sam se nasmijala. U osam sam dragom zbog dijagnoze trudnitis glupitis naredila da me vozi 40 km po hamburger. Pukal je od smijeha al me bome i vozio tih 80 km ukupno.
Viky, ljubavi znam kako ti je i slobodno se ispucaj ovdje. Sve cemo to proci s tobom koliko god bude trebalo. Kao da citam o sebi u prvoj trudnoci sa bivsim.
Moj je meni isao po kebab do duse nije mu bilo daleko ko tvom. Uhvatila me nervoza strasna kako mi je sve fuj sta god vidim a gladna i eto nisam ni kebab pojela,samo pola i to na silu! Ja cu izgleda smrsat u trudnoci umijesto da se debljam
pocelo me brinuti ovo sto nista ne mogu jest
Ista stvar, cijeli dan nista ne jedem i sad me ulovio taj hamburger koji mi je prisjeo malo ali ipak siroce me vozilo toliko da sam ga gutala kako god znam
Vjeruj mi da nije nimalo mlad..on ce sad 30...nekad se ponasa kao da ima 9.roditelji njega slusaju jer ih on financira ..sto se tice financiranja mene,salje mi i vise nego sto treba..imam osjecaj da misli da mu je to jedina obaveza...
Na pocetku trudnoce sam dusu ispovracala,,doslovno sam bila ko mrtvac..da bi on rekao da nisam jedina koja povraca...cijeli svijet mi se rusi kad vidim kod doktora kako muzevi/decki prate svoje zene,,a moj i da moze ne bi htio,,jer je to njemu glupo..jednostavno neznam vise sta da mislim...
I da,,hvala vam svima sto ste uz mene...i cuvajte svoje muzeve jer takvi zlata vrijede
Sortiraj odgovore
Najstariji