Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minniee
    12. Studeni 2015. 17:58

Pupa čestitke!

Sunshine -sajam je bio anti sajam, koma! Divan ti je trbuscic!

I ja imam trudnitis glupitis, nekad se ne mogu sjetiti kako se neka stvar zove npr.trebala mi je minuta da se sjetim "daske za školjku",ali sam rukom objašnjavala "ono za sjest na skoljci" ahahaha ...
    Ja sam danas bila u šetnji i popila kavicu nakon koje sam se počela tresti i znojiti i pozlilo mi...i neznam šta mi je bilo, obično vani popijem kakao ili sok..mislim da se moja ljubav sa kavom u kafiću danas raspala zauvijek..još nisam na sebe došla..

A sad se bacam na sarme, sigurna sam da će me izlječiti! 

• LillaRose
    12. Studeni 2015. 18:17

Pupa draga , bravo, iskrene čestitke, ma nisam ni sumnjala u tebe !!!
    Poison i Doris šaljem pozdrave i puno puno pozitivnih vibracija ! Samo hrabro dalje
    Nessah baš mi je drago za tebe, javi se s novostima, čestitke i uživaj u trudnoći i nek bude školska !
    Cure trbuščići su vam predivni ! Ja ne znam kako staviti sliku, morat ću pronjuškat da vam se i mi pokažemo ..
    Ja još nisam počela zaboravljat stvari, dapače, mozak radi sto na sat. Ali zadnja dva tri dana ubija me želja za slatkim, sve mi neki kolači i torte plešu pred očima...

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

NMareN
    12. Studeni 2015. 18:57

Nessah tako mi je dago zbog tebe, točno znam kako se osječaš . Uživaj u svojoj maloj mrvici svaki dan i sve će biti u redu,javljaj nam novosti da budemo u toku kako rastete i napredujete .

Ja to mogu, ja to hoću....

mama102
    12. Studeni 2015. 19:01

ej žene...što se tiće utrića ja ih koristim od početka...i početak je bio grozan...pospanost i svakodnevna glavobolja (inače me nikad ne boli glava)...a sad je sve to prošlo...već sam se navikla...ne pijem ih, jer su kao nuspojave još veće kad se piju, a bolji učinak imaju ako se stavljaju vaginalno...ja koristim jednu ujutro, jednu navečer...i tako još dugo...ne znam...dok nisam znala da imam dvije bebice doktor mi rekao do 24 tt, a sad ćemo vidjet...čitala sam da ih je dosta žena koristilo cijelu trudnoću...

...što se tiče senilnosti...i meni se događa, često...

mama10

• Piki83
    12. Studeni 2015. 19:52

Pupa, cetitke
    Bellagio, ne glavicu mocit nego bi ja napunila malo vode u kadicu gdje bi sjedio i igrao se desetak minuta pa bi temperatura pala.
    Nessah, neka ti je skolska trudnoca. Glavu gore i osmjeh na lice.
    Cure dobre ste, trudnitis glupitis, hahahaha.

Mama3put
    12. Studeni 2015. 20:10

Evo tema samo za nase lopte i loptice  
    https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/fotografije-trudnickih-pupauzv-ili-tek-rodenih-bebica-1839

Garavica
    12. Studeni 2015. 20:34

Pupa cestitke sad uzivaj!!:))
    Sunshine buša je awwww cakana i mama102 nisam komentirala ali blizanciii nestooo preljepoo.
    DAmjana koda sebe slusam hahaa.ja imam jako razvijen trudnicki glupitis auuuu hahahaa a uvijek sam drzala 10 konaca u rukama sad jedva ono par komada haha.al neka slatko je nekad se bar nasmijemo.
    Ja sam usla u fazu slatkoga i jucer je muza zapala jedna salica pudinga sta sam skuhala a nas dvije rijesile ostatak

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Mama3put
    12. Studeni 2015. 20:51

Piki jel mi nije dobar naziv za nasu dijagnozu  mislim da bi se i dr slozili s tim da je trudnitis glupitis najbolji naziv 

• viky96
    12. Studeni 2015. 21:14

Pozz drage moje..vracam se ja opet vama jer imam osjecaj da me nitko ne razumije :-( 
    Naime,i moja ce se bebica roditi na proljece..imala sam problema sa zatrudnjivanjem pa sam bila preesretna kad sam vidjela plusic..no problem je u mojem decku,,od pocetka trudnoce nikad me ne pita kako sam..kako beba,,apsolutno nista...imam osjecaj kao da ga bas briga i za mene i za bebu.. Trenutno nismo zajedno jer on radi u inozemstvu,,i cujemo se svaki dan no on je u nekom svom svijetu.. Jako sam tuzna zbog tog njegovog ponasanja jer ga volim,ali mislim da se on ne namjerava promjeniti.ne vrijedi kako god pokusala...sorry sto to pisem ovdje ali jednostavno se nemam kome izjadati...

Mama3put
    12. Studeni 2015. 21:22

Viky slobodno pisi ovdje,mi cemo biti tu za tebe,evo ja cu cesce jer jos uvijek moram mirovati pa se ne krecem previse i cesto sam na netu  i mi smo trudnice- imamo razumijevanja za tebe 

Dali je tvoj decko htjeo isto kao i ti tako silno djete? Dali si mu rekla da se osjecas lose jer imas osjecaj da ga nije briga ni za tebe ni trudnocu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.