Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garavica
    12. Studeni 2015. 13:28

Ola zenske.ja nemam nis pametno za rec pa sutim hahaha.Nessah uljepsala si mi dan.svu srecu ti zelim.nesto su te bebe sramezljive cesto hihihi.cure kojw imate poteskoce drzte se,a sa dodam ja sam utrice uzimala mj dana vaginalno i bila sam mirnija dok sam ih uzimala.neke prituzbe nemam osim zatvora koji je bio jaci pise zbog razine progesterona nastaje zatvor kod nekih zena.cuvajte se i punimo baterije na suncu.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Bellagio
    12. Studeni 2015. 13:33

Naravno, ovo s rakijom i temperaturom je bila ironija na loše, stare recepte. Meni Piki rekli da nikako ditetu glavu ne močiti. Tek mlakim ručnikom skidati temperaturu.(Vidim da ćemo imati tema za nastavak foruma). Nisam bila na probirnom, nego na redovnoj, ali zar nismo za tebe ustanovili da je to zbog toga što si bila na hitnoj i da je s bebom sve ok? Nemoj brinuti, uvz nije skroz bezopasan (naročito u prvim tjednima).

mamasita4
    12. Studeni 2015. 13:36

A zene moje, ni ja nemam sta pametnog za dodati pa se ne javljam puno. Al sve vas citam......divim se ovim hrabricama sa malim problemcicima, cure, samo pozitiva!
    Mi dvi cure dobro,ja malo pod prehladom,al nije strasno,samo me jucer uzasno bolila glava. Uzasno. A nista ne smijem uzet....strava.

Pupa2
    12. Studeni 2015. 14:26

Dobar dan cure! Moja nocna mora je iza mene, kazu mi da sam strucna :)
    Hvala svima na dobrim vibricama!
    Ja nisam koristila utrice, ali sogica je i rekla je da joj je to bila nocna mora, a jedna frendica ih je jedan dan zbog posla isla popit, da ne stavlja tamo na poslu dolje i kaze da je bila ko pijana, sve joj se vrtilo, nije znala gdje je itd... Koma!
    Netko je spomenuo glavobolju, i mene muci danas, ali to mi je valjda od iscrpljenosti. Iako, otkad sam trudna cesto ima te neke glavoboljice i to ne volim.
    Poisonivy, drzi mi se! I ti Doris!
    Nessah, predivna vijest, jako mi je drago zbog tebe i vase mrvice!!! Cuvajte se!
    Ja danas i jucer u zg i moram priznati da mi se nitko nije ustao u tramvaju, stomak + torba na ledjima i u rukama. Ode neki deda s mjesta i ja sjednem i dode neka baba i pogleda me onak, ja samo okrenem glavu i mislim si sisaj stara.... I onda kad sam se ustala da izadjem pogledala me mrko i onda spustila pogled na stomak pa se iznenadila. Uffff! Stvarno mi je bilo tesko, em umorna i iscrpljena, em s tim stvarima...

Sunshine-ri
    12. Studeni 2015. 14:41

Puuuupa cestitam!!!! Sada se napokon mozes opustit i uzivati!!!

Nessah tako mi je draggo zbog tebe. Sve najnajzelim i da trudnoca bude skolska! 

Cure koje mirujete saljem vam pozitivne vibrice,drzite se! To malo lezanja nije nista s obzirom koliko setnjica cete proci s vasim bebama!😍

Cure koje danas imate pregled sretno i javite vijesti!

Ja bila na sajmu u Ri i ostala potpuno razocarana.Par standova i to je to,bezveze. Cak mi nije bilo ni posteljine koju sam zeljela na standu Mali andjeo,ali sam ju zato prekjucer narucila i kroz desetak dana bi trebala stici. Bas se radujem!! 😊

Sve buske su prekrasne,ne zna se koja je ljepsa! Evo i nas😎

Damjana
    12. Studeni 2015. 16:16

Poison i Doris, držite se! Želim vam puno strpljenja da do kraja sve izadje kako treba. Znam da je teško, al za bebice naše se sve da izdržat.
    Pupa, cestitam! Nek je ta briga iza tebe!!
    Nego jeste vi postale senilne od kada ste trudne? Ja totalno! Ovo je prestrašno! Obećam nešto i ne ispunim, nazovem osobu i onda ne znam sto sam zvala. Evo dok čitam vaše postove, imam masu toga za napisat, krenem pisat post i gotovo- prazna ploča 😧 
    Užas!

Pupa2
    12. Studeni 2015. 16:19

Hvala cure! Sunshine, bas ste slatki ;) mislim da je Minniee isto bila na sajmu i ostala razocarana!
    Ja cu sad polako krenuti kupovati posteljinu i to! 
    Damjana, ja jos nisam senilna ali mi je seka rekla da je ona uzaaaasno bila senilna u trudnoci...ja sam puno zbrkanija nego inace :D

Mama3put
    12. Studeni 2015. 16:32

I mene glava pocela bolit a moram u grad inace ce mi sin mozak iskljucat! M skuho kavu sad,popit cu je na silu iako mi je fuj od kako sam trudna.
    Damjana to se zove trudnitis glupitis   hihi i bit ce sve gore sto trudnoca napreduje,ja sam zadnja dva mjeseca u prvoj trudnoci bila skroz izgubljen slucaj a i sad se hvatam kao da sam malo poglupavila 

NMareN
    12. Studeni 2015. 17:29

Dan cure,
    pupa iskrene čestitke, nisam ni sumnjala da će ishod biti pozitivan,bravo bravo.
    Mama102 prekrasan trbuščić i bebolinice tvoje.
    sunshine i tvoja buškica raste,prekrasno, moja je manja ali jedva cekam da naraste .
    damjana senilnost me za sada još ne muči, ali počele su mi stvari ispadati iz ruku i samo razbijam kud god da krenem .
    poisonivy i doris čuvajte nam se, sve mislimo na vas i uz vas smo . Sve će biti u redu, samo polako i  začas će i to proći.
    Mi smo jučer napunili 19.t i ušli u 20., i mi smo još malo pa na pola puta, 5.mj trudnoce nam se smiješi a i mi njemu .

Ja to mogu, ja to hoću....

Halila
    12. Studeni 2015. 17:30

Pupa, čestitam! Konačno si se riješila toga! Sad se konačno možeš opustiti i uživati.

Poison i Doris, mislim na vas! Samo hrabro, dan po dan, isplatit će se ta sva muka.

Ja sam danas išla na kontrolu zbog negativnog Rh faktora, za tjedan dana će bit nalaz, nadam se da je sve ok.

Vi cure koje očekujete curice, jel nailazite na glupe komentare? Mene danas šokirala jedna starija žena, pitala me jel već znam što nosim i ja velim da je curica, veselo, nasmijana, a ona meni na to "Ma nema veze, nek je živo i zdravo!" Stvaaaarno ne razumijem te ljude koji misle da su curice manje vrijedne, meni je to prestrašno, a ionako smo i muž i ja htjeli da bude cura.. Nedavno sam isto dobila komentar "Znači nije sin, nego dite", a nismo čak ni u Dalmaciji. Stvarno me to ljuti!

I da, Pupa, što se tiče tramvaja, nisam iznenađena. Mene nitko nigdje ne pušta preko reda u dućanu na primjer, iako ima puna kolica, a ja 2-3 stvari i iako kraj blagajne piše "Mole se kupci da propuste invalide i trudnice preko reda".. Nikog nije briga, očito.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.