Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    10. Studeni 2015. 17:33

evo i nas, valjda će se slika vidjeti

Ja to mogu, ja to hoću....

doris1006
    10. Studeni 2015. 19:04

Kiki_ca jel pijes onda magnezij? Ma to je nesto sto slobodno mozes na svoju ruku, ja sad pijem oko 500mg. 
    Pupa da kazem sad da sam super, lagala bi :P al bit ce bolje :) 
    Tu vam se izjadam pa ajde.. bude lakse kad znam da je svakoj nesto, gore il bolje al izdrzat ce se :)

Slatke su vam pupice 
    Di nam je poisonivy ima li novosti?

NMareN
    10. Studeni 2015. 19:13

Pupa sretno sutra i prekosutra, drzimo ti najveće palčeve. Dorisn i poisonivy budite nam hrabrice i samo polako,sve ce biti u redu. Nema nam vec dugo dugo Maje….
    Cure sinoc sam prislonila dlanove na trbuh,mrvicu ga pritisnula i osjetila sam svoju  mrvicu kako lupka , sreća najveća...

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    10. Studeni 2015. 19:58

Cure, hvala vam! Jedva cekam da to prodje da mogu bit normalna za svoju bebu :)
    Mune, je, stres je, svatko tko kaze da nije ili laze ili je stvarno specificna osoba!
    Doris, vjerujem da ti je tesko, necu reci da znam jer ne znam, ali kao sto sama kazes, dodes tu, malo se izjadas i krenes dalje... Samo neka beba bude dobro, a imat cete cijeli zivot za hodanje, uzivanje i sve ostalo :)
    NMareN, nekako se posebno veselim vidjeti tvoj trbuscic!!! Svi su prekrasni, ali kako se tipkamo od prosle teme i kako sam upucena u sve sto se dogadjalo, bas mi je drago vidjeti vas kako rastete! I sto si osjetila svoju mrvicu :)))
    Joj, ne mogu se sjetiti tko je napisao Filip, knjiznicarka? Ja sam medju ostalim imenima i za to ime, muz glatko sve odbija, al ajde za Filip je cak rekao mozda :D a to je kod njega veeeeliki pomak :)

doris1006
    10. Studeni 2015. 20:23

Filip! I meni je to ime lipo. Iako volila bi ako budemo imali sina da mu damo neko nesvakidasnje ime... moj dragi nije bas odusevljen sa mojim prijedlozima al ajde, pokusat cu ga nagovoriti ;)

Pupa draga, sretno sutra. Samo vjeruj da ce bit dobro i bit ce ;)

• ines_m
    10. Studeni 2015. 20:33

Pupa sretno na strucnom, samo budi samouvjerena i bit ce sve. Moras se prema njima postavit kao da imas sve u malom prstu, ja sam se vise puta uvjerila da to pali. I ja sam prosla strucni prije 4g, nije u istoj struci, ali stres je valjda u svim strukama isti..sad me ceka jos jedan, ufff... 
    Mune cini mi se da smo.kolegice  i ja sam predskolski prvo zavrsila...

doris1006
    11. Studeni 2015. 07:26

Dobro jutrooo
    Juhuuuuuuuuuu evo i nas na pola putaaaaa! 

Bellagio
    11. Studeni 2015. 08:26

Bravo doris1006, to je stav!
    Pupa, ines_m ti je super rekla, samo samouvjerno, polako, uvijek pali. Jel imaš održati sat ili? Jao, ja stvarno ne mogu pohvatati sve vas žene, al poraditi ću na svojim mnemotehnikama. Baš mi je lijepo s vama :-)

Damjana
    11. Studeni 2015. 08:58

Jutro žene! 
    Pupa sretno, nadam se da ćeš naletit na normalne članove komisije, a ne neke isfrustrirane babe!

Minniee
    11. Studeni 2015. 09:41

Jutrooo..
    Evo nas na broju 18..jutros sam osjetila malog lupka..kako sam sretna bila...kratko ali slatko..
    Sretno svima sa državnim,stručnim,ispitima,pregledima, zdravljem..I tablica nam je super, evo nestrpljivo čekam utorak da vam javim spol malog umpalumpa ako se neće sramiti pokazati ...😊😁❤

Puse svima. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.