Bellagio jesi li imala simptome uree? Meni se povremeno javi jako gusti iscjedak zelenkasto - zuckaste boje i trbuh mi navecer zna biti napet..dok mi je bez napravljenih briseva rekao da stavljam te vaginalete..ali vidim da mi je situacija opet ista.. :/
Minnie ja trudnocu vodim kod dr.Škrobonje i zadovoljna sam uglavnom..prvu sam vodila kod doktorice Škunca, a i nedavno sam bila kod nje na 4d uzvu..cula sam za dr Salomon da je super :)
LillaRose zar i ti? :D
lijepa nam je tablica ❤
Pozdrav drage :-*
Da se konačno i ja javim...dakle i dalje sam u bolnici i ne izgleda kao da cu skoro doma! Od jučer oko podne sam na infuziji tokoliticima, lijekovima protiv kontrakcija. Sve mi je napeto u trbuhu i dolje i doktori se boje da mi ne bi prsnuo vodenjak ko u prvoj trudnoći, a nažalost bebica je premala još da bi preživjela. Tako da mi je u jednu ruku bolje da sam tu i da mogu sprijeciti najgore. Svaka Žrtva se isplati kad znam koja ce biti nagrada. Uživajte cure!
Pupa, držim fige da je ispit dobro prošao. ;)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poisonivy šaljem ti hrpu pozitivnih vibrica i energije, fino se opusti i miruj i slušaj doktore i neka ti se ubrzo to sve primiri.
Mune možda smo se i srele, tko zna, ja obično odem po doznake gore,ali isla sam malo češće po duphastone. Nadam se da si sretna zbog nove sestre, stara je bila razlog što sam ja otišla privatno,ova sad mi je divna, ali nekako sam ipak sretnija privatno, odmah sam na redu, ordinacija prekrasna kao i doktorica. Ukratko bila sam trudna 6tj., na pregled naručena tek sa 8 tj., test na trudnocu pozitivan, ja prokrvarim, dođem kao hitnoća, a sestra me doslovno potjera i kaže da se vratim kad sam naručena jer da je još prerano za ustanovit trudnoću i da test ništa ne znači i da bi ona zabranila te kućne testove, ja u šoku i suzama otišla.Da nisam otišla isti dan privatno i počela piti folnu i duphastone bebice danas možda nebi bilo... Strašan tretman.A čula sam još takvih priča i očito je nekom stala na žulj.
Poison, svaka ti cast sto sve to hrabro podnosis. A ti i bebana ste dobro i neka tako i ostane. Mislim na vas
Poison, lijepo je znati za što se žrtvuješ. A u bolnici sigurno znaju što trebaju. Hrabro! Vjerujem da ste ti i Doris svima nam u mislima/molitvama
Mune, nisam imala nikakvih simtoma dapače, vadila sam briseve (prije tih) 4.mj. prije (zbog planiranja trudnoće) i bila skroz čista. Dapače, uvik sam bila čista. Ne znam zašto vam ne vade briseve, pitajte.??? Znam da je streptokok nezgodan ako ga beba naguca kroz kanal pa bude velikih problema, a sve se da prevenirati.
Pupa, razvali! Nisam čula, ni vidila da itko iz azzo-a trudnice baca.
Poisonivy, ako je za bebu i za tebe najbolje da budes u bolnici, onda neka bude tako, samo da sve bude u redu. Drzi se i sve ce biti u redu... Ti si jedna nasa hrabrica!!!
Bellagio, a ja sam u asoo (strukovna agencija) pa ne znam kak ovi funkcioniraju! Plus sama sam danas pisala ispit i sutra imam jedina sat :D a savjetnica mi je ekonomsitica koja fura svoj stil, a nema veze s vezom! No, dobro, uska odjeca je spremna za istaknuti stomak :D
Pupa samo opusteno i vidit ces da ce sve dobro proc. Jos kad ti vide trbuscic to ti jos jedan plus vise... tko bi to rastuzio trudnicu 😉
Mama102 vas troje ste mi tako slatki, busica prekrasna ❤
Poisonivy, draga drzi se i samo hrabro... sve cemo mi to izgurati i na proljece se druziti sa nasim bebicama. Saljem ti zagrljaje i pozitivnu vibru...
Bellagio, hvala ti i hvala svim drugim curama sto se sjete i nas sa malo rizicnijim trudnocama i utjese nas...
Al sve cemo mi to izgurati ;) netko teze netko lakse al treba vjerovat i bit ce sve dobro.
Samo da javim mojim bivsim supdf-ašicama da sam danas napokon čula/vidila po prvi put srčeko moje bebice i da smo na 8weeks + 1day. Nevjerovatan osjecaj i veselje s obzirom da tu privilegiju nisam dobila sa mojom prvom bebicom, sada Andjelom. Šaljem vam svakoj puse i želim vam sve najbolje, vama i vašim bebolincima
Nessah, bas si me obradovala! Cestitam ti i zelim skolsku trudnocu!!!
Javi nam se ponekad tu u proljetne bebe da cujemo kako napredujes ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji