Hvala cure! Evo jos malo imam pismeni pa sutra sat i ako sam prosla pismeni onda usmeni!
Doriis super :))))
Minniee, bravo za lupka :)
Joj cure ja jos tako reci nisam ni osjetila lupkanje, to jest nisam sigurna da li je to to, a jos mi i druga trudnoca :/
Minnie i ja u utorak idem na pregled i jedva ga cekam da vidim jesam li se rjesila upale..prosli put je ginekolog ustanovio zeleni iscjedak i dao mi Macmiror vaginalete, ali cini mi se da je se jos uvijek nisam rjesila..i ni jednom u trudnoci mi nije radio briseve..pretpostavljam jer sam ih radila par mjeseci prije trudnoce, tako da bi bas voljela ponoviti..jeste li vi vadile briseve u trudnoci?
Minnie kod kojeg ginekologa vodis trudnocu?
Ines_m pozdrav kolegice
ostale cure pozzz vama i bebama
Mune, ja sam radila sve briseve, evo bas danas dosli nalazi, sve u redu ;)
Sad ne znam jel zbog toga sto sam se pocela otvarati il bi mi to svejedno sad radila.. papu mi je radila odma na pocetku.
Najbolje da pitas gin. al nekako mislim da bi se to trebalo sad napraviti i onda u 30i nekom tjednu bris na streptokok.
moja radi odmah na početku i na kraju trudnoće ako je sve ok. Sad vadim svaki mjesec jer mi se urea na početku uvukla.
Ja nisam briseve radila ali (da pokucam u drvo) nemam za sad problema,osim onog bijelog iscjetka kad sam se vise naprezala preko dana.
Mune ja sam prijavljena kod Dr.Škrobonje, ali vodim privatno kod Dr.Salomon, najdivnija ginekologinja na svijetu. I doktor je super, kod njega sam bila na jednom pregledu radi otvaranja komplikacija, ali žena je ipak žena, još kad je karakterno krasna ne mozeš drugo nego biti prezadovoljan! A kod koga ti ideš?
Mune ja sam ti taman neki dan gotova s Macmiror vaginaletama, stavljala ih svaki drugi dan i bome se proteglo na skoro mjesec dana...Al opet me neki dan svrbuckalo, vražje gljivice uvik su tu negdje..
A vidim da nas ima i kolegica odgajatelja ..
Pupa sretno na ispitu, ja vjerujem da ćeš ti to sve odraditi smireno i samouvjereno i da ćeš baš briljirati.
Doris čuvaj se, pazi na sebe i svoju bebicu !
Moja bebica lupka svaki dan sve jače i jače...pravo veselje
pusa svima
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
PROLJETNE BEBE 2016
1. Pupa2 - 12.3. - dečko
2. Garavica - 13.3. - cura
3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
4. Halila - 14.3. - cura
5. Damjana - 20.3. - cura
6. Knjiznicarka - 22.3. - decko - Filip
7. LillaRose - 24.3. -
8. Bambola - 27.3. - dečko
9. doris1006 - 30.3. -
10. ines_m - 2.4. -
11. Mune - 6.4. - cura
12. NMareN - 7.4. -
13. Suneshine-ri - 11.4. - dečko
14. Minniee - 13.4. -
15. kiki_ca - 16.4. - dečko
16. mama102 - 20.4. -
17. Mamasita4 - 21.4. - cura
18. Bellagio - 15.5. -
19. Piki83 - 17.5. -
20. Starim - 23.5. -
Joj cure meni moja nije ni radila briseve :/ i to me bas zivcira! Jednom ili dva puta mi je pogledala iscjedak i kao to je sve ok.
A zadnji put mi dala vaginalete da me nije ni pregledala nego samo ja rekla da mislim da imam gljivice...
Napisala ja pismeni. Teme me nisu potrefile al na kraju sam napisala sto sma mislila da je bar priblizno temi koju sam odabrala :D vidjet cemo sutra...
Pozdrav mame..
Sretno na ispitima cure..
Bebaci lupkaju, svi zivahni, mamice sretne. Ma to je najvaznije da ste sve zdrave i sretne.
Mi mozda napravimo jedan utz privatno da vidimo nasu bebanu jer jer moj dragi iskocio iz cipela kad je cuo koliko jos moramo cekati.
A bris mi je radila na prvom pregledu.
Tablica nam se povecava
Sortiraj odgovore
Najstariji