Bas cu u utorak vidjeti za te briseve..
Nessah zelim ti puno srece u ovoj trudnoci i da ti bude skolska :)
PoisonIvy i Doris cuvajte se zbog svojih bebica i bit ce to sve super! :)
Pupa sretno na satu danas i također sretno onima koji danas imaju pregled :)
Ej trudnice ima nas jako puno na ovom spisku a ja se kasno prikljucila pa nikako pohvatat sve konce! Moram vas poceti citati svaki dan pa cu se valjda ukljucit u sve.
Poisonivy zao mi je sto moras biti u bolnici,nadam se da ces uskoro kuci!
Kod mene je sve ok osim sto mi se nista ne jede,sve mi je bljak!Pijem ultrice i nadam se da ce na slijedecem pregledu dr rec da ne moram vise.Sve sam pretrage krvi i ostalog napravila prije 10 tjedna trudn. i sve je ok tako da sam za sad mirna sa bockanjem i ostalim.
Jucer sam osjetila strasno zatezanje trbuha,uplasila sam se preranih kontrakcija ali srecom samo dva puta i stalo je!
Zadnja sam po terminu uf svi cete radat a ja vas ispracati
Starim jel imas kakvih nuspojava od utrica?
Ja ih stavljam vaginalno al ih ne podnosim bas najbolje :(
Prvih 4-5 tjedana nisam bila svoja,popila bi ga i onda za 20 minuta umirala od mucnina i toliko bi me slomilo da ne bih mogla hodati,mantalo bi mi se i zaspala bi.Tako da bi pola dana spavala a pola imala mucnine za poluditi onda se smirilo sad niti mi se spava od njih niti mi je muka.
Koliko dugo ih stavljas? Mozda ce i tebi proci,treba vremena.
Prije 3 dana sam pocela... iako kazu sto se nuspojava tice da ih je bolje vaginalno stavljati, al ja se toliko lose osjecam od njih da je to strasno. Mislim ako ih popijem da bi umrla.
Tjesi me bar to da si se navikla na njih nakon nekog vremena, nadam se da ce i meni tako biti ;)
Super Nessah! Imamo skoro istu priču - izgubila sam 8.8. bebicu i već idući ciklus dobila novu. I sve je uredu. Danas sam bila na pregledu. Divljamo naveliko, jedva se dala izmjeriti. Vjerojatno je cura. (Mislim da se tata malkice razočarao), a ja cila sritna
Rečeno mi je za bolove u trbuhu da su velikim dijelom posljedica toga što sam izoperirana (sl. je i s caricama) i kao terapiju dobila masažu trbuha u smjeru sata, kupku i orahovicu. Ja sam je malo čudno pogledala pa mi je objasnila da je riječ samo o bičerinu koji samo djeluje na širenje žila i opuštanje i ne dopire do bebe. Malo sam ostala pod upitnikom?
Kad sam jednom bila kod Pejkovicke doma, ima tome tri godine, kroz pricu mi je spomenila i da je skroz okej mrvu konjaka namazat bebi na desni kad rastu zubici. Kao konjak je sladak! Uvik ima te 'prirodne' lijekove 😂
Ja sam prva za moć "prirode" i zapravo me oduševljavaju doktori koji ti ponude prvo prirodu pa farmaciju, ali alkohol mi je tabu za bebe. Bila je smišna koliko me više uvjeravala da je orahovica za probavu, toliko sam ja više dizala obrvu, a mužu se silno zabavio. Prije su temperaturu spuštali s rakijom, a za zub pomaže utoliko što djeluje na način da utrne osjete. Al kad bebu bole zubići ništa dugotrajno ne pomaže.... hihih to nas čeka.
Dancek mamice
Bellagio,blago tebi ja odustala od probirnog za danas pa me narucila tek krajem 12 mj., a moj dragi podemonio, hoce vidjeti bebu pa mislio da odem privatno.
Za zubice sam davala grickalice za bebe i pomoglo je, a za temperaturu su mi u bolnici preporucili bebu u mlaku vodu pa dok se voda hladi temperatura pada i pomoglo je uvijek.
Sortiraj odgovore
Najstariji