Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    09. Studeni 2015. 16:55

A valjda je radi toga, a sad sam bas tuzna.
    Mama102 dodajem te odmah.
    I blizanceki

mama102
    09. Studeni 2015. 16:58

da, da...duplo veselje...bome su nas iznenadili... ako se netko sjeća pisala sam na početku da su se vidjele dvije žumančane vrećice, a samo jedan plod...pa nam je dok rekao da su trebali bit blizanci, ali se jedan nije uspio razvit...to mi je bio šok prvi...čak sam i plakala jer mi je bilo baš uf...i nikome nismo muž i ja rekli za to...i onda sljedeći pregled...dvije srećice...šok, šok...muža sam pola sata preko mobitela uvjeravala da nisam poludila već da ćemo stvarno imat dvije bebe...nije moga vjerovat...na kraju me pitao..pa dobro jel ti doktor upisao u knjižicu da su dvije bebe?...reko da, upisao je...aha,,,dobro, a šta je ono od zadnji put...reko doktor kaže da su se igrali skrivača :)) i neka su...samo nek sve bude uredu i da izguramo što bliže terminu...

mama10

Halila
    09. Studeni 2015. 18:46

mama102, ČESTITAM na blizancima! Duplo veselje! :) Nek se samo i dalje lijepo razvijaju!
    Ja sam iz Koprivnice, imamo Baby centar i nisam sigurna jel Pinokio još radi, a tu je i Kockica iako nisam sigurna kakva im je ponuda. Za Melitu ne znam, nije mi to poznato.

• Piki83
    10. Studeni 2015. 07:53

PROLJETNE BEBE 2016

1. Pupa2 - 12.3. - dečko
    2. Garavica - 13.3. - cura
    3. poisonivy2604 - 13.3. - cura
    4. Halila - 14.3. - cura
    5. Damjana - 20.3. - cura
    6. LillaRose - 24.3. - 
    7. Bambola - 27.3. - dečko
    8. doris1006 - 30.3. - 
    9. ines_m - 2.4. - 
    10. Mune - 6.4. - cura
    11. NMareN - 7.4. - 
    12. Suneshine-ri - 11.4. - dečko
    13. Minniee - 13.4. - 
    14. kiki_ca - 16.4. - dečko
    15. mama102 - 20.4. - 
    16. Mamasita4 - 21.4. - cura
    17. Bellagio - 15.5. - 
    18. Piki83 - 17.5. - 
    19. Starim - 23.5. -

NMareN
    10. Studeni 2015. 08:12

Jutro cure,
    Prema tablici cure nam za sada vode , doći će nama i momci još...
    Buske su vam prekrasne,popodne ću i ja staviti slikicu pa da vidite i nas . Uzivajte danas koliko možete .

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    10. Studeni 2015. 09:53

Heej!
    Ja sam stalno mislila da decki vode, a sad vidim da ipak ima cura malo vise... Zasad :)
    Moja beba se od jucer bas malo i slabo javlja, osjeti da sam nervozna :D sutra i preksutra imam drzavni. Bez obzira na ishod, jedva cekam da to prode jer se zivciram i svasta, a valjda onda to beba osjeti. 
    Uzivajte cure!
    Poisonivy, jel ima kakvih novosti, kad idete doma? Doris, jesi ti bolje?

Damjana
    10. Studeni 2015. 09:54

Jutro!
    Pisale ste o bojanju kose, ja sam se obojala 2 puta sa prirodnom bojom. Prvi put nije uhvatilo ništa, 2 put je bila iz BioBio, i bilo je super. Al me nije toliko ni briga, svi mi govore da mi je kosa sad predivne boje, da imam flamboyage ili kako se već zove ta nova tehnika 😀😀😀 tako da ono sto žene masno plaćaju, ja sam dobila od kad se ne bojan pravim bojama.😀😀😀 Nokte nakiram svako 10ak dana, tako da jesam smanjila sve to sto je kao štetno na minimum. Znam da puno toga štetnog dolazi i iz okoline, al evo ne mogu se stavit ispod staklenog zvona da ne funkcioniram. Posebno sam ljuta na sebe i ovaj mobitel, majka bi ga, al evo ne znam kako, kad ne funkcioniram bez mobitela😔😔
    Dok je ovako lipo vrime, nastojim bit sto vise vani, jer me čeka karantena sigurna tamo krajem 2. mjeseca. Zato sada uživam.

Mune
    10. Studeni 2015. 10:27

Jutro drage trudnice
    i ja vam dugujem sliku trbuščića nakon što sam vidjela vaše prekrasne :)
    Da trenutno se čini da je malo više cura, ali vjerojatno će se to još izjednačiti..
    Pupa sretno na državnom, bit će to super, ne brini.. znam točno kako ti je, krajem ožujka sam i ja polagala državni ispit i ujedno rješavala zadnji semestar 5.godine..doduše ja sam polagala za odgajatelja, ali vjerujem da nema velike razlike..priznajme da mi je bilo jako stresno, ali kada se toga rješiš osjećaj je neopisiv..sad su napokon učenje i formalno obrazovanje iza mene..bar za neko vrijeme :D ugl, htjela sam ti reći da će to sve super proći da ćemo se skupa veseliti kada javiš rezultate..
    ostale cure, uživajte i mazite bebice..
    evo i mog trbuščića

Garavica
    10. Studeni 2015. 12:47

Doris,Poison samo hrabo.
    Pupa sretno sutra!!:)
    Slatke buške aww.
    PIKi joj e mogu mislit kak si se osjecala.cekas tu kontrolu da vidis bebu i onda ti ne napravi uzv.ja bi se rasplakala tamo majke mi xD
    Ja pratim ritam svoje male i ima periode u danu kada se javlja jako kada divlja ali doslovno i tako.jako zanimljivo i sva sam u tome.uzivam bas.pricam joj muz kaze da sam skrenula xD
    Budite mi dobro :*

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Knjiznicarka
    10. Studeni 2015. 16:03

Trbusi su vam prekrasni :D moj je u usporedbi s vasima ko da kasnim tri mjeseca ;) Bas su mi danas na poslu komentirali da jesam li sigurna da mi je Termin u ozujku jer se nist skoro ne vidi.
    E da, mozete i mene dodati na listu, Termin je 22.3. i stize decko. Za sad je Filip ali jos raspravljamo :)

I htjela sam se "pohvaliti" uspjeli smo uloviti mjesto u jaslicama. (ne znam ak se sjecate da sam pisala da su svi govorili kak je tesko, i je! Jedno jedino je slobodno u Tom terminu od kad se moram vratiti na posao)
    A jos ni na trudnicki tecaj nisam krenula :P

Sretno svima i  drzite mi fige sutra, imam kontrolu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.