Piki, suosjećam. Ja još uvijek povraćam, nešto prorjeđenije, ali sam još uvijek za ništa. Ja sam već sebe istestirala što mogu i što nikako ne smijem (To zna biti jako individualno.) Svakako krušnate stvari i jedenje u manjim razmacima po malo pomaže. Ako imaš pitanja pitaj me u porukama ja sam već veteranka s prvom i sad drugom trudnoćom povraćam.
Mene sad mori što ne mogu spavati. Boli me i želudac i nikako se namjestiti u krevetu, pa mi se čini da mi je trbuh bio prije par dana tvrđi nego sad... ko će do četvrtka...
Piki, Pupa ja baš imam kao neki crvenkasti osip uglavnom ispod usta i zna mi tu i tamo izbaciti na obrazima, ali baš mi se pojavio kad sam počela duphaston piti, najgore je bilo onaj tjedan kad sam pila 4duphastona svakih 6 sati. Sad je bolje, umirilo se, pa se nadam da će možda nestati kroz tjedan, dva. 😁 Prije duphastona sam baš dobila prištiće i oni su nestali,jos tu i tamo koji dođe.
I ja se bojim da ce zima potrajati jer je sad ovako toplo, a ja sam i sama proljetno dijete i obožavam proljeće i ptičice i miris trave i šume kad krene i nekako se nadam da neće biti jako hladno za moj roćkas i bebin dolazak..😊 ..ja obožavam ožujak...kuma i ja obično slavimo ročkas vani, fešta ispred kuce u laganim jaknama...neće nas valjda zeznuti zimulja...
Jutrooo cure, super su vam trbuščići ..Pokušat ću i ja stavit koju sličicu..Ja sam vam se ovaj vikend baš izguštala u suncu, čak sam i s brodom bila malo okolo i sunčala trbuščić, a bebica je skakutala. Sad svakim danom sve jače osjećam bebine pokrete.
Vrijeme nam je stvarno predivno, više proljetno ego jesensko a vidit ćemo što nas čeka, Nadam se da zima neće biti baš jaka. Inače sam više za sunce i lijepo toplo vrijeme i ovu našu divnu mediteransku klimu.
Pisale ste i o promjenama na tijelu. Meni je lice čistije nego ikad i od kad sam trudna uopće se ne šminkam, Oči mi nekako više sjaje. Al zato je kosa koma. Istanjila se, ispada na veliko, inače imam kovrčavu kosu a sad mi je skoro pa ravna i to nekako djeluje kao paučina. Da li se vi redovito farbate? Ni nokti mi nisu nešto. Al zato sam primijetila da mi dlačice rastu sporije što je super jer se ne moram svaki čas depilirati, a po trbuhu mi nisu narasle.
Apetit mi je puno bolji i općenito se osjećam zdravije.
Puse svima !!!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
JUtro cukice.Buše su tako slatke.kako sam otvarala stranicu po stranicu i cim vidim sliku ono napravim aaaaaa i nasmijem se baš su cute taman:))))
Ja ak me lijenost pusti pa cu na komp xD
Drago mi je da ste sve dobro.
Evo mi se razbudujemo jos i smisljamo plan za danas.sretno ako koja ima kontrolu ovaj tjedan da ne pisem svaki dan jer vjerojatno cu i zaboraviti:)))
E ja se nisam farbala.nekako se ne usudim.znas ono iznutra mi nesto neda.mislim ja se inace farbam radi osvjezenja ne zbog sijedih i to ali su mi ostali neki svjetliji pramencici pa kazu svi da mi je slako od sunca valjda posvijetlilo.kosa mi je inace skoro do guze,a svi me pitaju kad cu se osisati.ja ono podsisati ali ne mislim se sad na kratko jer sam imala i teze mi je odrzavati kratku nago dugu kosu,a i moja sogorica je imala dugu kad se mali rodio i jos k tome dva velika decka pa je sve stigla.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Bellagio, jedino mogu jesti one fornetice, a sve drugo katastrofa, ne usudim se ni jesti.A zeludac ista stvar, zaspala sam tek u 4 ujutro, a digla se u 7.
Minniee, znaci kao neka nuspojava od dup., ma proci ce to,a uostalom izgledas prekrasno koliko vidim po slikici.
Lilla, ljube i ja se moram farbati, a nekako me strah jer kao svi vicu da se nesmije u trudnoci.
Jutro!
Ja san se farbala! Rastvorila prozor u wc-u, nabila maskicu na njusku i ima tri tjedna si ofarbala korijen! Kako sam vec napisala da mi griva nice ko luda, vec je vrime za novo farbanje, al cu pricekat jos malo. Prije trudnoce sam imala jako dugu i gustu kosu koja me pocela nervirat jer me bolila glava od tezine kad bi je podigla, a vruce mi je bilo je pustit. Tako da sam je osisala! I bas sam sad zadovoljna! Bratov prijatelj mi je da 23/24 godine, doslo mi da poljubim mulca (okruglih 30 brojim) 😂 sta se zime tice, mene iskreno briga kakva ce bit, ja volim sve osim onih paklenih vrucina sta su nas snasle ovo lito! Od toga imam traume! Najozbiljnije! Jer sam taman radila i povracala i bas mi je ovo lito ostalo u ruznom sjecanju, ako pricamo o klimi!
A mene majka rodila kad je bio 41 stupanj u Splitu, a ja ne podnosim vrucinu 😏
Piki hvala 😳😊 ..ma ni ne smeta me to toliko, sve ću potrpiti samo da bebulinac bude ok.
Ja nisam bila kod frizerke valjda pola godine, nakon vjenčanja u 5mj.me ošišala 10cm i vukla pramice i preljev sličan mojoj prirodnoj boji, generalka...i od onda evo kosica super, obožavam svoju frizerku. 😍 ..Ali planirala sam na preljev barem prije NG.
Bambola i ja imam 30,a nitko mi neda više od 24,25,ali i sama sam jedno veliko zaigrano dijete.. 😁 (kad nisam na poslu naravno )
Ako neka od vas ima instagram, ja vam svako toliko objavim fotku trbuscica skoro od pocetka, ime mi je kr1st1n414 pa eto dobrodošle na moj profil i javite se...
Ja sam se farbala, al tipa u 7-8mj. trudnoće. Meni sad kosa ispada ka luda, tješim se kako raste nova. Perutam se od dehidracije po cijelom tijelu, a zube me strah pogledat jer ne uspjevam četkicu ugurat u usta. Eto to su moje trenutne trudničke draži. I ja se Bambola slažem, bolje zima, nego ljeto.
Kako ja vama zavidim u tom uzivanju po ovako lijepom vremenu... i setnjice i shopping i voznjice brodom i di vec niste isle. Aaaaaaaaaaaaaaa... da mi jeeee!
Izgleda da ja to necu osjetit bar jos 5 mjeseci...
Jutros mi je bio strasno tvrd trbuh, i nekako cudan osjecaj, zvala sam ginicku i odmah isla kod nje..
Dobila Ultrogestan, da tijelo ne bi pocelo odbacivat bebu...
Ogromnim slovima mi u trudnickoj pise strogo mirovanje!
Nekako mi je vise pun kufer svega da vam iskreno kazem, ko da je sve najgore se nalijepilo na mene.. bojim se i pomislit sto ce bit za tjedan dana na pregledu.
Nema mi vece zelje nego da brba bude dobro pa makar ja morala i dubit na glavi do kraja.
Zato uzivajte kad mozete!
Sto se tice farbanja kose, ja se normalno farbam. Plava sam i ne mogu si bas ostavit izrast. Redovito stojim na balkonu da ne udisem onaj smrad od boje. Bez straha...
Ako cemo gledat da to steti onda steti i lakiranje noktiju i 1000 drugih stvari...
Bar ja tako mislim.
Aaa trbuscici slatki <3
Hvala na info o kolicima i sjedalici :)
Doris, zelim ti mnogo strpljenja u ovim mjesecima.
Ja sam na svoju ruku prestala piti dufaston prije mjesec i po, stalno ginicka ponavlja da trebam piti 3x1 do 20. sedmice, a ja nisam imala nikakvih problema, i prestanem
Sad je rekla da pijem prenatala, to pijem... ali zato magnezij nikad nije spomenula ccc
Moram sve na svoju ruku :D
Sortiraj odgovore
Najstariji