Curke drage..
Zbunjena sam. Vratila se od ginekologice koja me je narucila na pregled tek sa 18 tt., a sad me nije ni pogledala ni utz
To znači da je sve super! Ne mora te svaki put pregledati na uzv (mislim da su tri obavezna, u svakom tromjesečju). To su samo naši standardi. Pričala sam s jednom ginekologicom iz Kanade pa se afanala koliko to nas pregledavaju. Je li doplerom slušala srce?
U pa vi ste bas aktivne svaki dan jedva vas procita a nikako vas pohvatati.
Trbuscici su slatki
Ja se bojam!!! I to svaki mjesec. Bojam se u plavo i stvarno je grozno kad imam izrast.... A pricala sam s puno doktora i svega, kazu mi svi da je sto drugih stvari stetnije za bebu, tipa spavanje pokraj mobitela i to nego bojanje :)
Doris, bas mi je zao sto ti se sve to nagomilalo. Stvarno je grozno kad moras stalno strogo mirovati, ali ako je sve to da beba bude dobro, onda ima smisla i daje ti snage... Nadam se da ce sve biti u redu...
Bas mi bude zao kad procitam kakve sve probleme trudnice moraju proci... Ali sve cemo mi to izdrzati!!!
Piki a kad ti je radila uzv??? Ako si bila pred tjedan dana, sad ne treba, ali ako si bila pred 3,4 onda je po meni trebala napraviti uzv..Pa u 12tj.sam ja prvi put vidjela kako se beba mice u trbuhu i da je sve ok., da posteljica raste, parametri i ostalo...i to je zadnji vaginalni uzv, slijedeci ce ti biti preko trbuha..Ali nisam ginić, valjda ona zna da ti je sve ok.pa nije radila uzv..
A prvi sa sedam,drugi na hitnoj sa 11 i sad sam trebala ali ona kaze da ne neg tek sa 18
ej žene...počele ste toliko tipkat da vas ne mogu pohvatat...ugl. moj termin je 20.4.blizanci su, još ne znamo kojeg su spola... eto pa molim da me dodate na popis...hvala :*
slikat ću se sutra...
...netko me pitao iz kojeg sam dijela Hr, u vezi onog sipanja što sam pitala...e pa tog vam ima u Bjelovarsko- bilogorskoj županiji...ne znam jel svugdje u županiji, al u Bjelovaru i okolici je taj običaj...
...ima jedna žena koja je rekla da je iz Koprivnice, e pa imam jedno pitanjce...koje trgovine dječjom opremom imaju u koprivnici, ako imaju, izuzevši Melitu to imamo u Bj...hvala
...što se tiče uzv i ja sam bila baš u bedu i čudu jer zadnji pregled nije bio uzv. bit će sljedeći put kaže doktor...znači 6 tj od zadnjeg...samo smo slušali srčeka...
...ja se nisam farbala od 5-tog mjeseca i neću do Božića, ako i tad...imam pramenove, a sad je in imat tamniji izrast, a dolje svjetliju kosu, tko da...u trendu sam...hehe
mama10
Piki onda je to ok ako si bila na hitnoj na uzv-u, ne brini se, zato ti gin ni nije radila.
Sortiraj odgovore
Najstariji