Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    09. Studeni 2015. 14:50

Curke drage..
    Zbunjena sam. Vratila se od ginekologice koja me je narucila na pregled tek  sa 18 tt., a sad me nije ni pogledala ni utz

Bellagio
    09. Studeni 2015. 15:04

To znači da je sve super! Ne mora te svaki put pregledati na uzv (mislim da su tri obavezna, u svakom tromjesečju). To su samo naši standardi. Pričala sam s jednom ginekologicom iz Kanade pa se afanala koliko to nas pregledavaju. Je li doplerom slušala srce?

Bellagio
    09. Studeni 2015. 15:15

Ne, oprosti ne tri već 12, ali treći je između 16. i 18. tjedna

Mama3put
    09. Studeni 2015. 15:42

U pa vi ste bas aktivne svaki dan  jedva vas procita a nikako vas pohvatati.
    Trbuscici su slatki 

Pupa2
    09. Studeni 2015. 16:01

Ja se bojam!!! I to svaki mjesec. Bojam se u plavo i stvarno je grozno kad imam izrast.... A pricala sam s puno doktora i svega, kazu mi svi da je sto drugih stvari stetnije za bebu, tipa spavanje pokraj mobitela i to nego bojanje :)
    Doris, bas mi je zao sto ti se sve to nagomilalo. Stvarno je grozno kad moras stalno strogo mirovati, ali ako je sve to da beba bude dobro, onda ima smisla i daje ti snage... Nadam se da ce sve biti u redu...
    Bas mi bude zao kad procitam kakve sve probleme trudnice moraju proci... Ali sve cemo mi to izdrzati!!!

Minniee
    09. Studeni 2015. 16:07

Piki a kad ti je radila uzv??? Ako si bila pred tjedan dana, sad ne treba, ali ako si bila pred 3,4 onda je po meni trebala napraviti uzv..Pa u 12tj.sam ja prvi put vidjela kako se beba mice u trbuhu i da je sve ok., da posteljica raste, parametri i ostalo...i to je zadnji vaginalni uzv, slijedeci ce ti biti preko trbuha..Ali nisam ginić, valjda ona zna da ti je sve ok.pa nije radila uzv..

• Piki83
    09. Studeni 2015. 16:31

A prvi sa sedam,drugi na hitnoj sa 11 i sad sam trebala ali ona kaze da ne neg tek sa 18

mama102
    09. Studeni 2015. 16:37

ej žene...počele ste toliko tipkat da vas ne mogu pohvatat...ugl. moj termin je 20.4.blizanci su, još ne znamo kojeg su spola... eto pa molim da me dodate na popis...hvala :*

slikat ću se sutra...

...netko me pitao iz kojeg sam dijela Hr, u vezi onog sipanja što sam pitala...e pa tog vam ima u Bjelovarsko- bilogorskoj županiji...ne znam jel svugdje u županiji, al u Bjelovaru i okolici je taj običaj...

...ima jedna žena koja je rekla da je iz Koprivnice, e pa imam jedno pitanjce...koje trgovine dječjom opremom imaju u koprivnici, ako imaju, izuzevši Melitu to imamo u Bj...hvala

...što se tiče uzv i ja sam bila baš u bedu i čudu jer zadnji pregled nije bio uzv. bit će sljedeći put kaže doktor...znači 6 tj od zadnjeg...samo smo slušali srčeka...

...ja se nisam farbala od 5-tog mjeseca i neću do Božića, ako i tad...imam pramenove, a sad je in imat tamniji izrast, a dolje svjetliju kosu, tko da...u trendu sam...hehe

mama10

Minniee
    09. Studeni 2015. 16:42

Piki onda je to ok ako si bila na hitnoj na uzv-u, ne brini se, zato ti gin ni nije radila.

Minniee
    09. Studeni 2015. 16:43

Mama102  za blizančeke,duplo veselje!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.