Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    05. Kolovoz 2015. 08:17

Jutro cure! Tila sam vas jos jucer pitat, al nekako nije bija moment... Ok, mozda je malo preintimno, al nekako smatram da smo si dovoljno okej ovde! Kako vi stojite sa odnosima sad na pocetku trudnoce? Moj libido je naime teska nula i apsolutno mi nije do hopa cupa. Ono mazuljanje i sve moze, al jednostavno mi nije do odnosa. Kako vi zivite, da li prakticirate i koliko odnose i cure koje nisu prvi put trudne- kada ste opet osjetile zelju?

Pupa2
    05. Kolovoz 2015. 09:18

Bambola, pitanje je sasvim na mjestu... I mene muci isto... Ja sam imala ono malo smedjarenje na pocetku i to ti meni sto se seksa tice, bas predstavlja problem. Uzasno me strah.... Stalno si postavljam pitanja sta ako se nesto dogodi, ako prokrvarim, ako ovo, ako ono.... Znam da nemam razloga, ali ne bih.... Kod mene je mozda drukcije sto je i moj muz uplasen :D mislim, nije mu bas do seksa kad zna da je nesto tamo dolje. U njegovoj glavi, boji se da ce povrijediti bebu. A valjda kad se oboje bojimo, nije nam toliko ni do seksa. Iako to meni smeta, ali stalno pricamo o tome pa mi bude lakse kad vidim da se razumijemo. Dogovorili smo se da cu na sljedecem pregledu 19.8.pitati ginekologinju jel smijemo i sta ako slucajno prokrvarim ili nesto. Ali, i to sto kazes, nemam ni neke volje kad sam sva mlohava, bez imalo energije, umorna.... Nisam navikla da budem takva pa mi je to sve cudno. Iskreno, nisam do sada pricala o ovome ni s jednom bivsom/sadasnjom trudnicom tako da ne znam kako one... Znam da npr Maja58 ne smije (ako se dobro sjecam da je napisala).... Meni nitko nije rekao da ne smijem, a ponasam se tako. Nadam se da ce drugo tromjesecje biti bolje, da cu dobiti energije i vratiti se kolko tolko na staro....

Bambola
    05. Kolovoz 2015. 09:48

Citala sam jednom, jos prije da kao nase tijelo kad je oplodjeno jedan period, dok se sve ne unormali, nije bas seksualno. Kao sto smo najprivlacniji tijekom plodnih dana. Uglavnom, nije ni meni nitko rekao da ne smijem, al mi se nece. A i muz kaze da se nekako treba naviknut na naseg podstanara. Koja prije sazna strucni odgovor na pitanje neka nas prosvijetli, kao i prijasnjim iskustvom ako ga ima!

Bambola
    05. Kolovoz 2015. 10:07

I evo malo sadrzaja za zabavu s obzirom na to da sam zadnjih dana kod none na Korculi, a stara me obasipa mudrolijama 😂dakle, ako se povraca cijeli dan onda je cura, ako samo navecer onda je sin. Nadalje, ako se trudnica tijekom trudnoce posklizne onda je opet sin! 😂 naravno da je sadrzaj samo za zabavu, mene nasmije svojim blebetanjem, tako da ukoliko cujem jos koju mudrost, bit cu slobodna podijelit je sa vama drage zene 😁

Knjiznicarka
    05. Kolovoz 2015. 10:20

Evo da vam se napokon i ja pridruzim. :) vec vas dulje vrijeme citam, a sad mislim da je napokon vrijeme da i nesto napisem.

Nakon duuugo pokusavanja (od proslog rujna) napokon se i kod mene pojavio plusic. :) Bila sam na pregledu i sve je ok, imam tockicu na crnoj fleki :) i za tjedan dana idem ponovno na uzv da cujemo srceko. Nadam se da bude sve ok. Sad sam u 7. tjednu. Simptoma nekih posebnih (Osim konstantne gladi) nemam. Malo me mucila vrtoglavica, ali evo sad je vec tri dana sve ok. I da, grudi su mi ful narasle i bole. Uzasno bole.
    Bambola, evo bas si "ukrala" moje pitanje. Uopce mi nije volja... Cim legnem u krevet... spavam. I nadam se da ce se to promijeniti! Ali mi je lakse kad vidim da i drugi imaju ista pitanja i probleme :)

Tartaruga2
    05. Kolovoz 2015. 10:48

Evo da ja podijelim svoje iskustvo..S prvom mi se uooooopceee nije sexalo, bilo mi je muza bas zao.. To je bilo prvenstveno zbog nekog mog straha, neopravdanog jer mi je dr tijekom cijele trudnoce govorio da smijemo..
    Sada je sasvim druga prica..Zelja kod mene postoji, ali isto se suzdrzavam bar sad do petka kad idem na pregled.Imala sam i ja taj iscjedak pa nekako nisam opustena..Ovoga puta prednost je sto mi je muz na putu, vraca se za nekih 10-ak dana..Ako Bog da nadoknadit cemo
    Inace i mene cudi ta zelja sada, obzirom da sam premorena-stalno bi odmarala, jos me i seniorka izmori..

Pupa2
    05. Kolovoz 2015. 11:43

Bambola, super su mi te bapske price! Hhhahahha! Kod nas trenutno u obitelji ne drze vodu, seka i sogorica grlile skoljku od 0-24 i obje rodile sinove (jedna dva sina, isti simptomi). Stvarno su cijele dane povracale i to prva 3mj. Svekrva kaze da ako ne povracas da je curka, a to isto ne drzi vodu u mojoj obitelji! Pa onda kazu ako grudi jako narastu da je cura, znaci moja mama rodila 2 cure, a nema valjda manjih sisa na planeti.... Mi smo van svih pravila hahhahahahahahah! Meni je svejedno, zbog obitelji bi curicu jer je puno muskih pa da dode jedna princeza, al sam nekak navikla na pisonje :D moj muz inace uvijek pogadja tko ce sta roditi i kaze mi da ne moram ni razmisljati o muskom imenu jer ce bit cura. Al ja ne vjerujem u te stvari i svejedno mi je stvarno.... Samo nek trudnoca i porod prodju ok i nek beba bude ziva i zdrava (klisej!). 
    Knjiznicarka, dobrodosla u nasu proljetnu obitelj :) navijamo za srce na uzv! Kada ti je termin?
    Ocito smo sve "preraspolozene" za seks :D

Nessah
    05. Kolovoz 2015. 15:22

Ćao moje curke! 
    Kako ste mi vi danas?? Ja sam puno bolje. Dobila sam puno savjeta da paničarim bez osnove no to je od mene napravila ta glupa ginekologinja koja je jako neprofesionalna. Rado ću joj otići sa srčekom kroz 2 tjedna i dokazati da je bezosjećajna i da nema ona srca. 

Knjiznicarka, ti si u 7-om tjednu. Jesi čula srčeko? Što ti kaže ginekolog da li je to normalno da ga još ne čuje??? Neznam da li si upućena u moju situaciju ali ja sam proživila agoniju prije dva dana 8a tek sam 5/6 tjedana otprilike), možeš pročitati unazad po postovima. Molim te me i ti smiri da ne paničarim oko tog malog srčeka… 

Fiolina, ne vjeruj nikome, ti i ja znamo po našim tjelima da ako se nista loše ne događa da je sve uredu. Meni je ova glupača od ginekologinje rekla da bi ona mene odmah na kiretažu jer ću prokrvariti za dan dva sigurno… Evo me drugi već dan zive i zdrave i bez krvarenja i ikakvih smetnji. Dapače osjećam se blagoslovljeno da nemam neke loše simptome. Ona nema srce a ne moje dijete koje se tek razvija i treba vrijeme da bi imalo srce… Ja ne vjerujem vise nikome. Ako mi i ovaj drugi ginekolog u Petak kaže da moram ostati na kiretaži ja neću. Odbijam sve do minimalno 9 tjedana kad stvarno vise nema smisla čekati. Ja sam tako odlučila. Jer neću ubiti život zbog nečije greške a njih boli neka stvar za tobom… Budi pametna i osluškuj svoje tijelo!

Bambola, mi smo probali i ja imam dosta veliku želju ali zadnja dva puta prilikom orgazma me tako utroba (maternica) boljela da me iskreno strah uopće doživit orgazam vise… Vjerovatno zbog ploda unutra. Zbog toga me muž poštuje pa pauziramo iako nerado pauziram… Stvarno mi fali :)))))

Šaljem vam pozitivne puse svakoj!!!!   

Bambola
    05. Kolovoz 2015. 16:40

Knjiznicarka dobrodosla!
    Nessah sve ce bit uredu, znam da se sad bojis pregleda, svak malo strepi pri pregledu, al strah je neprijatelj! Zapamti to! I bravo sta bar ti i Tartaruga dizete prosjek nasem aseksualnom drustvu 😂 
    Kaze nona da je od treceg miseca seks dobar jer masira medjicu pa se kao teze puca pri porodu, a u deveti misec kao caj od lista malina ☝️😂 
    Ove pak savjete cu ozbiljno razmotrit kad dodje vrime za to.

Tartaruga2
    05. Kolovoz 2015. 23:39

Hahaha, zakon je nona Bambola!!
    Joj, ja sam danas popodne odspavala sa curkom, pa smo bile na plazi poslijepodne i sada nikako ne mogu zaspati!! Luuda sam vec, a znam da cu ujutro biti koma..
    Ja ne mogu docekati  petak i svoj pregled...Samo da sve bude ok...
    Inace, ja s malenom nisam imala niti jedan jedini simptom, ali bas nista..Ali sam nekako od prvog dana znala da je curica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.