Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    07. Kolovoz 2015. 19:21

* tabletice za folnu

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    07. Kolovoz 2015. 19:34

Poisonivy, ja isto imam stalno neke bjelkasto prozirne iscjetke, ali nikako se jos nismo na tom polju opustili. A ima i drugih nacina, ali za onaj pravi sam bas ukocena. Ali za 12dana cu na pregled pa se nadam da ce sve biti ok i da ce me i dr umiriti i reci da mozemo!
    NMareN, bas mi je drago sto si se prikljucila nama, nadam se da cemo se druziti sljedecih 7-8-9 mjeseci :) (ja usla u treci mj pa zato kazem 7 :)). Super sto si obavila sve kod ginekologa, neka je beta visoka i neka je sve u redu i za 2 tjedna cemo cuti srce! A nadam se danas i srceku male/malog Nessah :) 
    Sad ce te reci da sam luda, al ja danas isla gledati kolica! Hahahhahahahaaha! Zapravo, ima opravdana pozadina price! Otkad radimo na bebi sva sam bila u tome, u obitelji imala trudnice pa sam bila u sve to upucena! I ja vidjela jedna kolica davno na netu koja mi se jaaaaaako svidjaju ali ih nemam/niti cu imati prilike vidjelti uzivo, a to mi je onak bas bitno! I kako sam jos danas na moru, sinoc na fejsu vidim da imaju prodajno mjesto tu u St i ja rekla muzu da odemo vidjeti cisto da ih vidim uzivo za nekad kasnije.... I stvarno otisli :) naravno da to necu kupovati tamo do Bozica vjerojatno, al eto, imala priliku pa otisla vidjeti. Znaaaaam, luda sam 😂😂😂
    P.S. Odusevila sam se njima, da mi muz nije normalniji od mene mozda bi ih i kupila! Hahahahahhaahha budala....

Bambola
    07. Kolovoz 2015. 22:51

TarTaruga, bravo!! Super! 
    Mare dobrodosla!!
    Pupa, ti si u mom gradu! Ja nisan nista gledala, al zato imam deriste od muza koji, od kad smo poceli pravit bebu gleda legice, pa robote, pa neke igre, pa me maltretira da to sebi kupimo, pa ja ispadam babaroga kad ga blido pogledam... I tako... Isto tako, meni su se svi porodili u protekle dvi godine, tako da sam poprilicno upucena, al nekako mi se jos to nista ne da 😂 Ocito imam ko ce sve pregledat 😁

Tartaruga2
    07. Kolovoz 2015. 23:53

Mare,pozdrav!! I ja se nadam druzenju skroz do proljeca :-) Joj bas sam jako jako sretna,totalno sam sad opustenija i smirenija.Za 4 tjedna ponovno,i onda ce mi dati koje sve pretrage moram obaviti.
    Nessah,kako je tebi bilo?? Jesi obavila? Nadam se da je sve ok...

Nessah
    08. Kolovoz 2015. 14:42

Cure pozdrav
    Ginekolg u bolnici me pregledao i rekao da mu se plod od prije par dana nije puno promjenio i da ne izgleda dobro. Po plodu sam sad 6+5 i nije jos uvik nasao otkucaje srca. Rekao mi je da je to zadrzani spontani i da je pitanje vrimena kad cu prokrvariti. Jako mi je tesko i odustajem od doktora. Dat cu sebi i muzu malo vremena da vidimo sto ce se desiti do 9-og, 10-og tjedna. Ako ni tada ne bude srca onda cu mirno napraviti sto treba kroz taj ili sljedeci tjedan. Bar se necu gristi i nece me savjest peci iako se nikako nemogu pomiriti sa kiretazom. Radije bi da se to sve prirodno dogodi… Hvala vam od  svakoj na vremenu koje ste posvetile meni i mojoj situaciji, puno ste me utjesile.

Ovo je emocionalno teško i za mene i za muža. Nadam se da će se dogoditi čudo do 10-og tjedna…. 
    Puse svakoj  

Bambola
    08. Kolovoz 2015. 15:14

Nessah nema pravih rici utjehe u ovom trenu!  Bez obzira na ishod sve ce bit dobro i onako kako triba bit i kad triba bit! Saljem ti zagrljaj!

Pupa2
    08. Kolovoz 2015. 15:46

Nessah, bas mi je jako zao sto se situacija tako razvija, ali kako ti sama kazes, duboko zelim vjerovati da ce se dogoditi cudo i da ce to malo srce prokucati. Znam da ti se tesko pomiriti s kiretazom, vjerujem da je svakoj zeni koja je kroz to prosla grozno... Nadam se stvarno da ce na kraju ispasti ok. Sad si muz i ti budite velika podrska, razgovarajte, tjesite se i sve ostalo. Zajedno skupite snage za sve sto slijedi i za buduce bebice koje vas cekaju....
    Drzi se i nemoj nas zaboraviti.... 
    Bambola, ma iskreno, meni se ni ne da sad o tim stvarima razmisljati (kupovanje i te stvari), a i svakako je prerano. Samo sam imala priliku kad sam vec bila u splitu. Al evo, od danas vis nisam u tvom gradu, napokon sam doma :)

Fiolina
    08. Kolovoz 2015. 18:46

Nessah, nedaj se do kraja!! nadaj se da će sve biti ok, ja ti to želim od sveg srca!!   samo hrabro..

Pupa2
    09. Kolovoz 2015. 10:06

Zene moje drage, ja sam u simptomackoj komi. Ako sam mislila da su ono jake mucnine, prevarila sam se. U noci sa petka na subotu me probudile mucnine i povracala 2puta. Jucer prespavala cijeli dan i navecer i nocas povracala 2-3 puta...opet zaspalaa i svaki put kad bih se u noci probudila, takvu mucninu odvratnu osjetim... I jutros evo vec 3.puta od pola 9 sam povracala. Osjecam se uzasno, prebijeno i fuj fuj fuj. Najgore od svega je sto sam ja sad skoro u 10.tt (po zadnjoj M i ocekivanom terminu) i umjesto da se smanjuju ti simptomi, imam osjecaj da su sve jaci. Koooma! Kako ste vi? Nadam se da ove koje su rekle da nemaju nista, da ce tako i ostati. :)
    Nessah, mislim na tebe!

Bambola
    09. Kolovoz 2015. 13:09

Pa Pupa ja sam spavala 8 sati noc, jutros doruckovala i onda spavala do sad, a nekako je izgledno da i posli rucka opet spavam i to nije ono kunjanje, ja zaspem ko top. Ja sam jucer popodne i navecer bila lose, ko da imam virozu i povratila dva puta, pa pojela juhu pa je jedva zadrzala u sebi. Kad puno spavam bar manje povracam. Nekad me uhvati nekakva nervoza, a to me ljuti jer ja ispalim na pet min, ali bit onako ljutko po cilo popodne mi nije svojstveno. Cula sam da caj od djumbira je dobar za muku. Na dane sam bolje, a na dane ko da sam se otrovala sa necim. 
    Da, grozdje jedem i mrkvu puno. Od toga mi nije muka! Spavaj Pupa! I ledeni oblog za vrat i na zglobove za manju mukicu. 
    Nessah 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.