Nessah, vidjela sam sad tvoje ranije postove..Ja bi na tvom mjestu definitivno isla na utz iduci tjedan, ponedjeljak-utorak..Tesko je tocno znati kada ti je bila ovulacija i koji si tocno tjedan..Cak i zene sa super urednim ciklusima znaju imat ovulacije pred kraj ciklusa i sl..Meni je moja dr sve tako objasnila..Pokusaj ostat smirena koliko god mozes, i taj ponovljeni pregled obavi kod nekoga kome ipak malo vise vjerujes. Ako imas mogucnost, odi privatno..
Draga Nessah nemoj biti tuzna, srceko je tu samo je rano da bih se vidjelo, evo i ja usla u 6 tjedan moram stalno lezat najdalje do wc-a smijem ici sex-a nema jer ne smijem jednom sam imala dvije mrljice na dan ocekivane menge i to je to nakon par dana blijedo smedji iscjedak skroz malo i odrm ginekologu i rekla mi da dodjem 18.8. A da do tad uradim ultrazvuk i izvadim krv i da s tim nalazima dodjem njima 18.8. I pregled a rekla mi " vjerovatno ces prokrvarit i ne moras dolazit otici ce samo, a mozda i neces" ali je to tako odvratno i hladno rekla da je mene uhvatio hladan znoj, i eto opet nakon par dana tj. sinoc malo jos iscjetka blijedo smedjeg i prestalo jutros malo povracala kiselinu a slabo povracam i stalno spavam, i ja sinoc pitam prijateljicu jel moguce da je neka kapilarica na maternici pukla ili mozda stara krv pa pomalo izadje kao blijedo smedji vodenkasti iscjedak a ona kaze ne draga ne moze od tog, trudim se bit smirena da ne nastetim plodu nervozom i tugom najgore je od 6tj do 15 tj. Sta god da je necu da razmisljam negativno ja se nadam da je sve ok, necu da panicarim
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Majo, a ta tvoja prijateljica je dr ili??
Meni je pak moja dr prepricala milijun situacija do kojih moze doci u ranoj trudnoci, i rekla je da u 25% trudnoca postoji bezopasni, smedji iscjedak..Zbog "ugnjezdivanja" ploda, sirenja maternice, moze doci do pucanja kapilara i do laganog krvarenja.Naravno da kod svakog "cudnog" stanja treba se javiti doktoru, ali hocu reci da nisu sva takva stanja 100% negativna.
Prvo i osnovno sto ja vidim kao problem i kod Maje i kod Nessah jesu doktorice koja ne ulijevaju nimalo povjerenja, nema nimalo srdacnosti i topline u njima..I naravno da se svasta moze desiti, ali za sve priopciti treba imati ljudskosti i nacina..Ja kada sam odvela bolesnu macu, staru 15 g uspavati, veterinar je imao toliko strpljenja i toplih rijeci koliko te vase doktorice nece izgovoriti do penzije..
Nessah draga, ja došla sad od ginekologice i skoro ista priča.. vidi se GV ali je mala i jajnik mi je pun cisti. ja sam bila na ivf-u i to je, kaže dr. kod kojeg sam radila ivf, normalno i sve ok. beta mi se pravilno dupla i nema razloga za paniku, ali ne , ona me isprepadala da je to slabo, da nezna oce biti što od toga, i da idem opet vaditi betu i da se javim u bolnicu na pregled.. plakala sam do doma, muž veli bude ok... i nazovem ja svog mpo doktora i posaljem mu slike i on veli da se ne brinem da je to sve ok.. ali za svaki slucaj idem opet na uzv u bolnicu, tješim se da bar imaju bolji ultrazvuk nego u domu zdravlja.. bude to sve dobro!!!!
Sto se tice prijateljice, nije ona ginekolog 8 godina je u braku ali ne moze imati djece.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja58, pliz, nemoj slusat tu svoju prijateljicu.... Kao prvo nije strucna osoba, a kao drugo da imalo ima pojma znala bi da iscjedak moze biti "normalna" pojava u trudnoci koja ne mora dovesti do negativnog rezultata. Zapravo, sve osobe oko mene su imale smedje iscjetke i isle su kod doktora, nekima je bilo preporuceno mirovanje i tablete, a nekima nista.. Naravno da je moguce da se maternica cisti od stare krvi, da pukne kapilara i jos puno stvari.
Fiolina, samo ti slusaj doktora koji je ti je radio cijeli postupak i koji valjda zna kako to sve treba izgledati. Ja imam osjecaj da neki ginici idu strogo po "knjigama" tj.da menga svima traje 28 dana, da je O 14.dc a da je sve ostalo nemoguce i cudno. Bas mi to ide na zivce. Ja kao laik znam, a i iskusila sam u svojim ciklusima da ovulacija moze setati. Pobogu, meni samoj je jedan mjesec bila 26.dc a drugi 17.dc.... A kad bi rekla datum zadnje menge racunali bi O 14.dc... A uopce nije tako. Kao da ne mogu malo sagledati stvari izvan okvira. Ako ti se beta povecava, nemoj se sekirati i ne slusaj tu doktoricu. nadam se da cete se sve malo uspjeti smiriti, vjerujem da vam je grozno i zao mi je sto to prolazite. Ali, ako ikako mozete, nastojte biti pozitivne zbog svojih mrvica koje su zdrave i bore se za sebe i svoje mame :)
Cure hvala vam na podršci , vjerujte mi sad ste mi jedine koje me podižete jer nisam nikome rekla tako da svoju tugu utapam sama u sebi, a o mužu da ne govorim… Boli ga ali pravi se jak zbog mene. Vjerujem da su svi u krivu i da mojoj mrvici tek počinje srčeko raditi kako treba. Nemam riječi kojima bi opisala ovu tugu…
Bambola hvala ti na pozitivi, trebam je jako!!! Želim da bude tako kako ti misliš i tako će biti. Da mogu , ovu bih ginekologinju tužila zbog nepromišljenih riječi… Ali ne želim trošiti energiju na nju.
Bas je teško ovo prolaziti… No vjerujem da je za moju mrvicu još prerano kako je Bambola i rekla i vjerujem da će nas sve iznenaditi uskoro…
Nemogu dočekati sada 07.08…. Ovo će mi biti najteže ljeto ikad…
Ma Nessah, vidjet ces na kraju da ce ti ovo biti najljepse ljeto ikaaaad kad vidis otkucaje srca koje ces sigurno vidjeti!!!!!!!!!
Pupa2, ma slušam i on me utješio, ali kad tak nastupi prema meni ko da nista od toga... uzas... jedva čekam da se moj dr vrati sa godišnjeg.. njima je to tako svejedno i ne paze kaj kazu.. ko da je to samo tako..
Fiolina, da, kuzim, mi smo njima svi jednaki i briga ih za nase osjecaje.. Pitala bi ih da se radi o nekome njihovom...
Sortiraj odgovore
Najstariji