Cure moje,ja sutra u 9 imam pregled...Joooj,bas sam sva neka uzbudjena,u strahu,nervozna,sretna-totalni mix osjecaja..Samo da sve prodje u redu!!
Bambola,za zube sam ja cula bapske price - to mozda tvoja nona zna :-) -jedna trudnoca,jedan zub. U smislu,da sa svakom trudnocom izubi zena po jedan zub.Ako je po tome suditi,mozda sto prije ici na pregled i pitat zubara..Ja eto,imam curku i sve zube na broju :-)
Jutro Svi! Tartaruga javi kako je bilo, ne znam jesu hormoni il sta, al nekako sam totalno uzbudjena radi vasih pregleda!
Ne dam kljove! Dvi godine sam se mucila sa aparaticem i znalo je bit jako bolno. Tako da zube mazim i pazim!
Dobro jutro! Tartaruga, sretno na pregledu i javiii! Nessah, takodjer!!
Bambola, ja sam negdje nekad cula/procitala da se u trudnoci zubi moraju posebno paziti i pregledavati. Ne znam sto bi to znacilo, ali ja sam prije tjedan dana isla kod zubara jer idem svakih 6 mjeseci pa mi je taman bio red za otici. Ako sve bude ok, ici cu tamo u 12.ili pocetkom 1.mj opet... Meni umnjaci rastu, hvala Bogu ne boli toliko, vise zulja i smeta, ali mi se redovno javljaju afte na tom mjestu gdje raste zub. I to me onda muci, pece, tesko zvakati itd....
Meni je isto problem donji desni umnjak. Ortodontica ga nije tila vadit jer kao ima mista i da ne poremeti sklad. A mudrost nikako da izbije, pa svako toliko se isto blago upali. Rekla zena da ga masiram sa mekanom cetkicom, al sad kad to radim dodje mi povratit. Tako da trljam zube i otvaram usta ko riba, a sve zalijem Listerinom.
Da, kuzim te, meni isto raste donji desno i gornji lijevo. A jutros sam prosla bez povracanja nakon cetkanja zubi i to jedva. Isto me bas dovede do povracanja cim krenem detaljnije prati zube. Jadni nasi zubi, sad cemo ih onako ofrlje prati
Nego, pricale ste o povecanim i bolnim grudima. Meni se nisu nesto povecale, ali su se onako, hmmm ukrutile, ne znam kako da opisem. I bradavice malo ispupcile van. Ovaj tjedan sam primijetila na bradavicama bijelo, ali stvrdnuto, kao ispucana koza, ali nije koza. Ne mogu to maknuti ni nista, to tako stoji. Nekad bude bjelje, nekad manje... Jel to normalno i sta je to? Ja sam mislila mozda ima veze s kupanjem u moru jer sam to skuzila poslije kupanja, al vidim da je sad stalno tu!
Cure,evo ja obavila!!! Sve super,srce kuca,kaze da je bebica mrvicu manja nego sta bi trebala za 7t+1 ali jako malo manja.Uglavnom sve super!! Duphastoni do 12 tjedna..
Joj bas sam jako happy...
Trataruga veselim se kao da je i moj pregled na koji moram veceras u bolnicu. Drago mi je da ti je sve uredu. Znači kod tebe je vec srčeko tu… Ma bravo!!!! Ja po moje idem iako je možda još rano za detektirati sa losim uzv-om. Ja sam vjerovatno sada blizu 6tj po plodu, a po mengi sam vec u 9-om tj.Nemogu izbrisati los osjećaj koji me prati otkada mi je zadnji put ova privatnica rekla da sa 4/5tj moram na kiretažu jer ne vidi srce… Ja i muz smo još u šoku….
Ja sve i da hoću nemam vremena za zubara. Tek u 10-om mjesecu kad mi zavrsi sezonski posao se mogu posvetiti i bebi i zubima…
Ja još ni sada nisam svijesna da sam trudna i da moram malo molat sa poslom. Više puta u danu se moram stipnuti i podsjetiti da nesmijem vise skakati u more ili bordati na vodi… Da nesmijem vise dizati kutije u skladistu i da nesmijem popiti vise Nesscafe u kolicinama koje sam dosada pila … Sve mi je cudno..
Cure ja sam optimistična, prošao me onaj ružni osjećaj od zadnjeg pregleda i vijesti da ću morati na kiretažu. Ne dopuštam lošim stvarima da me dotiču. Moja beba će imati srce kad tad
Javim vam se poslije pregleda večeras
Tartaruga, super za srceko :) a Nessah, svu srecu zelim veceras! Dobro si rekla, moras malo usporiti.... Javi nam svakako. Sretnoooo
Hej..
Trataruga super za pregled!
Nessah samo hrabro ipozitivno, sve će to biti u redu!
Ja sam bila na odmoru par dana pa me nije bilo, vidim da ste pričale i o seksu...ja isto baš nemam neku preveliku volju za njim, ali mi je malo žao mm-a apstinirali smo nekih 4 tj, jer sam ja imala te smećkaste iscjetke i makar nam je gin rekao da smijemo, nismo se usudili baš, ali kako već tjedan dana imam samo prozirne i bjelkaste iscjetke jučer na njegovu sreću konačno jesmo
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pozdrav drage trudnice, nadam se da me primate u svoje redove . Danas je dr potvrdio trudnoću, 5+2, beta je skoro 19 000 i kaže da je to u redu. Za nešto vise je još prerano. Ukratko da vas upoznam samo sa svojom situcijom. Prije otprilike 6mj imala sam missed ab, kiretaza obavljena sa 9+3. Nakon toga nismo smijeli raditi na bebi min 4mj, početkom 6mj.dr je dao odobrenje,i evo uspjelo nam je od prve
. Dobila sam tabletice za filmu,i vaginalete čuvare trudnoće. Za 2 t sam naručena na ultrazvuk kako bi,nadamo se,vidjeli srceko naše prve bebe. Vidjela sam da ste pisali i o šeću,kod mene je slučaj da imam volje,ali je dr danas izričito rekao nista od toga za sada. Sto se tiče simptoma,nista posebno. Mučnine nemam,povraćanje također,grudi ne bole,ne bole ni bradavice,bazalna temperatura je stalno povišena,i malo vise moram ići piskiti,noćas sam također morala ići a to je prvi put u zadnjih nekoliko godina. Drage moje nadam se da cu ovaj put do samog kraja biti s vama sto naravno želim svima vama.
Nessah samo hrabro i pozitivno,znam kako ti je .
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji