Bambola, i meni je stalno ko da imam neku virozu, zeludac stalno osjetim, nije mi dobro ni kad jedem ni kad ne jedem. Koma... Cula sam i ja za caj od dumbira, inace ga volim bas, nadam se da si ga necu zgaditi. Do sada mi je sve na zlicu bas pasalo, ali bome sad nista. Prezivjet cemo nekako!
Drage moje evo zadnji update ovdje, prokrvarila sinoc. Eto, Bog se ipak sjetio mene i znao je da ne zelim na kiretazu i sad mi je pao kamen sa srca jer necu morat ici ( nadam se da ce sve prirodno otici )…
Tuzna sam i plačem jer necu sa vama prozivljavati sve prve stvari koje sam trebala prolaziti no veselim se jer se opet vracam na bazni - prvi pdf - Tko planira trudnocu? i ponosno se prijavljujem da sam opet trudilica i zelim bebu sada vise nego ikad…
Budite mi zdrave, pazite se, cuvajte svoja blaga, neka vas svi paze i maze, doci cu i ja opet do toga samo izgleda da ovaj vlak nije bio moj 😔 Bile ste mi odlicna podrska i uz vas su neki dani stvarno laksi i zato vas nikad necu zaboraviti i uvijek cu skicnut da vidim sto ima kod vas nova.
Tesko mi je jako, srce mi place ali jaka sam ja, vrijeme ce zaličit sve rane i ponovo cu se vratit jaka i spremna na nove zivotne prilike!
Saljem vam velike puse i nemojte me zaboraviti jer ja vas necu ❤️💋💋
Nessah draga samo budi hrabra, mislim na tebe .
Trudnice drage hvala vam na dobrodošlici. Za sada nemam mučnine ali ako dobro čitam one bi tek mogle doći, budući da sam sad 5t+5. Čitala sam da je za jutarnje mučnine dobro piti čaj od lista maline, a i čuva trudnoću. Razmišljam da ga danas svakako kupim i počnem piti budući da sam u rizičnoj trudnoći. Kasnije se taj čaj pije od 8.mj kako bi olakšao porod. . Ako vas detaljnije zanima o tome ima i na klokanici.
Želim vam trudnice drage svima ugodan dan .
Ja to mogu, ja to hoću....
Draga Nessah... ne znam sto reci... saljem ti ogroman zagrljaj i drzi se... huuuuuuuuug
Puppa ja sam probala caj od dzumbira, nisam mogla ni dva gutljaja popiti. Nadala sam se da ce smanjiti cudan osjecaj u zelucu. Ali je bio grozan miris i okus. Uzas. Nadam se da ce tebi pomoci.
Mare :) dobrodosla :)
Nessah ❤️❤️
Mare, znam da se taj caj pije u kraj trudnoce radi lakseg poroda, al nisam znala i za pocetak...
Nessah draga, tako mi je žao! Drži nam se sada, samo hrabro.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Navodno je i čaj od mente dobar protiv mučnina! Moje nisu tako strašne, povraćala sam svega 2 puta i to od vožnje-u vožnji mi je najgore...a inače prehranom se nekako sve regulira, ako nisam gladna nema muke i ako ne pojedem previše isto tako
p.s. danas kontrola i konačno ću dobiti sve uputnice
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Bambola nisam ni ja znala, to sam baš danas ujutro pročitala ovdje na klokanici.
Poisonivy trudnice smiju piti čaj od mente ? Sretno na kontroli, javi nam kako je bilo .
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji