Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarlina
    29. Listopad 2015. 14:27

Pozdrav buduće mame..moj termin je 15.6.2016. što bi značilo da sam friško T, 7+1 danas...nakon 10 g muke, ovo je druga trudnoća u 6 mjeseci...prva je završila 9+5 kiretažom, a nadam se da je ovo borac i da ne ide od mame nikuda....
    Dijagnosticiran mi je gest.dijabetes friško, pa sam luda od kombiniranja hrane....mučnina nemam trenutno jako...pomalo uvijek nakon jela! Na kilaži sam isto ako na početku T, piškim često i mirujem jer imam 3 hematomića...toliko za prvi put

Bellagio
    29. Listopad 2015. 14:40

Sarlina  biti ćeš s nama i sve će biti dobro!

Damjana
    29. Listopad 2015. 16:32

dobrodošle nove mame!

a, ja nisam mogla izdržati i naručila sam se kod moje soc. gin. na uzv. sutra u 12.30 mi je rekla da dođem.

Littlesunshine
    29. Listopad 2015. 17:43

Cao mamice  evo jos jedne martovske bebice, nama je termin kako sam izracunala 11. Marta, a trenutno smo u 18. Sedmici po nasem a po gin.20 semica.
    Kako vi sa ishranom i kilama, ja se trudim izbjegavati ovu nezdravu jedem puuuno voce a kolicinski sam cak umanjila porcije ali do sada sam se vec 7 kila ugojila   pozz za sve divne trudnice 😘😘😘

9.7. We make a wish and you come true 💍💏👣👶❤

Garavica
    29. Listopad 2015. 17:46

Dobro dosle nove curke i samo pozitivno i hrabro bit ce sve ok!
    Sunshine odlicno eeee i tako slatko.Damjana razumijem te tak sam se ja jednom prenarucila 4 dana prije i dobro da jesam.ipak intuicija je jaca.
    Ja sam ful laganini sa radon po doma ne dira me uopce da bi isla nesto sto je imalo rizicno nek ceka muza ili mamu moju.meni je gin na pocetku reko da ni slucajno nemoj prati prozore i oprala mi mama sta noje sramota a frendice me zezaju kao pa daj fantaziras nek ja fantaziram al rade cu bit na miru nije mi problem nimalo pa makar bila debela i lijena hahahaaaaha

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Garavica
    29. Listopad 2015. 17:51

O little sunshine vi ste ko nas dvoje mi smo 13.03.(^_^)
    Mi smo mesojedi i mislim pazim da ne jedem neke stvari ali neke mi se jedu tak da me ne zamara iskreno previse kilaza i to.
    Mi smo 8kg dobili a svugdje gdje citam pise kao norma 4-7kg
    Pih 

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

doris1006
    29. Listopad 2015. 18:35

Bok cure, ovih dana se nisam stigla javiti... preletim postove tu i tamo.. 
    Drago mi je da sve super napredujete i da su nam bebice super... 

Neka od vas je spomenila Coombs, da sad opet ne kopan po postovima. Mene je jedna ginicka toliko isprepadala da ne znam kako sam do doma dosla. Bambola mi je pitala tu svoju priju, cak sam i ja povukla neke veze da budem sta bolje upucena u to... i na kraju tresla se brda rodio se mis.. :) 
    Nista strasno! Samo se javi na vrijeme da ti opet vade krv i provjere koja tocno antitijela i koliki ti je titraj, u vojnoj bolnici se moras javit unutar tjedan dana tako su meni rekli. 
    Ja se nisam javila unutar tjedan dana i onda su mi opet vadili krv i coombs je ovaj put bio negativan. Iduca kontrola u 32. tjednu trudnoce. 
    Ako ti se slucajno desi da ti nadju antitijela, ici ces jednom mjesecno vaditi opet da se vidi titraj jel se povecava i za koliko... 
    Nije to nista strasno niti moze naskoditi bebici, moze se roditi sa zuticom.... pa eto svo zlo bilo u tome, imala sam ju i ja pa nemam od toga nikakvih posljedica. 
    Samo se to treba znati da ti slucajno ne bi primila krv koja ti ne odgovara, pa bi onda doslo do zgrusavanja. 
    Eto, nadam se da sam ti pomogla :) tako su meni objasnili, i zaista nemas frke oko toga.

• Piki83
    29. Listopad 2015. 18:46

Vecer mame
    Bellagio,dva dana razlike,jos malo pa i mi pocinjemo rasti.Iako se kod mene vec pocel oblit trbuh a pala tri kile.
    12.11. idem na onaj neki probirni il kako se vec zove.Utz i krv vadit,ma da ja vjerujem i znam da je sve u redu i rekla dok.da nije potrebno ali ajde da i to obavimo.
    Mame,citam kako sve radite,cistite po kuci i svasta nesto.Zar nije vrijeme da sad netko malo i za vas radi,a vi uzivajte.
     i sl.
    Zekam malo,nisam ni ja bolja.

Ljubim puno

Bellagio
    29. Listopad 2015. 19:25

Hvala Doris! Ma, najgore su mi te poluinformacije ljudi koji te vide prvi put i smatraju maloumnim. Sve sam sve proučila i naravno da trebam čekati ove rezultate i vjerovati u najbolje. Nije mi rekla ni koja antitijela, ni koliki je titraj, samo se neprromišljeno prosula. Sad sam počela sumnjati u to da mi nisu dali Rogam u bolnici...
    Piki, ja sam očekivala u ovoj trudnoći da ću prije vidjeti trbuščić, čak sam odmah uletila u trudničke hlače jer me sve psihički stiskalo, ali ništa još  Opala 6 kg i trbuh mi je ponešto samo tvrđi. U prvoj mi se trbuh vidio baš tek u 6.mj. Probni sam ovaj put odbila i ginekologica mi je s odobrenjem klimnula.

doris1006
    29. Listopad 2015. 22:19

Bellagio, ma ne vjerujem da ti ga nisu dali u bolnici. Ta antitijela mozes razviti i ako si dosla u dodir sa nekom tudjom krvi, na manikuri, pedikuri, kod zubara... i 100 drugih nacina.
    Drzim fige da ti to sve bude ok ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.