Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    31. Listopad 2015. 18:10

Pozdravic
    Imala sam i ja neki dan pa bila na hitnoj i sve je bilo super a preporuka je da ne cistim po kuci vise,ne dizem tesko,ne nosim tesko...samo setnjica i opustanje.Rekli da kapilarice neke od preforsiranja znaju puknut pa se to desilo,a trudnoca i dolje je sve savrseno.

Garavica
    31. Listopad 2015. 18:13

Poison samo hrabro drzi se bit ce sve ok.
    Ostale cure nadam se da ste dobro.mi jesmo ali jucer i danas me beba lupa cudno na sredini nisko i onako me trnci produ dole.nes sam citaala jel moguce da bi to moglo bit lupanje po cerviksu jer osjetim tu i malo gore vislje ali nije mi nesto osjecaj kad tako nisko bubne bojim se bas e u utorak idem u zg na uzv privat tj.anomaly scan i jedva cekam.opet me hvata faza panike neke....ugodan vikedn

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Piki83
    31. Listopad 2015. 18:40

Ali kako kaze moja doc.nista nije za igru sve valja provjerit,a ne zanemarit.

Garavica
    31. Listopad 2015. 18:57

Piki ok si sada?
    Ja sam uzasni panicar e mozda je ovo kod mene normalno kad ne zna covjek fuckaj ga.
    Hajo XD znam da cu si poslje biti smjesna kad bude sve ok.

(^_^)

Pupa2
    31. Listopad 2015. 18:58

Lila, vjerujem da nije nista strasno, ali odi na hitnu ili gdje vec mozes! Javi se i bez brige!
    Garavice, ne znam sta da ti kazem, valjda se beba tak namjestila. Jos malo ti je uzv pa ces vidjeti, ali nemas nista od toga da se sekiras unaprijed! Ja imam uzv u ponedjeljak i nije me strah... Mene je najvise strah tih glupih gljivica sto se stalno vracaju.....

• Piki83
    31. Listopad 2015. 20:00

Eh ovak...
    Nedjelju sam si bila dala zamaha pa turbo cistila po kuci i oko sest navecer isla piskit kad ono ispao neki dug 20 cm smedi iscjedak ko glista (pardon na gadosti).I tako ja htjela kod moje doc.drugi dan,a dragog ulovila luda panika izvikao se na mene da nece da se meni i bebi ca dogodi pa me doslovno strpao u auto i deportirao na hitnu.
    Pa u jednu ruku nije bilo potrebno jer je sve bilo u redu a iscjedak se desio od naprezanja,a drugu mi je drago jer sam vidjela na utz moju bebanu kako radi turbo akrobacije...
    Iako je moja doc.drugi dan rekla da od naprezanja znaju neke kapilarice puknut pa se desi taj iscjedak i da bi trudnice vec jednom trebale shvatit da tih 9 mjeseci moraju biti kraljice i odmarat a ne radit kao da su same.Od onda sam super,a sto se panike tice,vjeruj mi ja prednjacim samo se nekako skalkuliram udahnem duboko i glumim da sam hrabra.Pomogne

• Piki83
    31. Listopad 2015. 20:04

Pupa draga,u prvoj trudnoci od kad sam bila dobila gljive,vukla sam ih do kraja i to me sad doc.upozorila da nastojim da ih ne dobijem jer ih mozes smirit ali povuc do kraja trudnoce nikako.Ja ih dobila od precestog pranja (vlaga).

Garavica
    31. Listopad 2015. 20:27

Hvala cure svaka rijec  utjehe puno znaci:))) iako su to vjerojatno puke fantazije nasprem drugih sta se sve dogada kak bi Pupa rekla dode mi nekad da si samar opalim.
    Pupa ja bi dio tvoje smirenosti da budem u balansu:) koje si godiste ti?
    Treba se malo smiriti koliko god znaju rec trudna si nisi bolesna da prostite zaje ti to nikad se ne zna.bolje sprijecit nego lijecit. :)

(^_^)

Garavica
    31. Listopad 2015. 20:31

Nezz Pupa sta bi ti za gljive rekla ja sam prije trudnoce svaki mj na vaginaletama zavrsavala i luda sam vec bila od toga s tim da je muz reda radi isto pio neke tablete par puta jer kao muskima nije nista od toga ali mogu prenjet natrag ako sam dobro to skontala tada.

(^_^)

Garavica
    31. Listopad 2015. 20:35

I evo sam se raspekmezila upravo sada na reklamu za neku djeciju igracku kad sam vidla kako beba lijepo se smije i kako je slatka i gotovo joooj joooj awwww

(^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.