Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    29. Listopad 2015. 23:15

Drage moje, mi smo danas obavili pregled koliko nismo ni mislili. Hospitalizirali su nas. Imam jednu zdravu, super curku :) ali sam se počela otvarati i dobila kontrakcije. Trenutno primam infuziju i cekaju da mi se maternica skroz smiri pa idem na zahvat. Napravit ce mi serklazu, zasiti ušće maternice da se ne otvara dalje. Nadam se samo da ce sve dobro proći i da ce moja curka biti dobro. Puse od Stele (curke) i mene iz bolnice

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    30. Listopad 2015. 08:08

Dobrodošle nove cure, sretno sa svime :)
    poisonivy, ajme kako sam se prepalaaaa. Isuse... pa kako i zašto se to dogodi??? Jesi baš imala kao trudove? Ajme majko mila, stvarno se čuvaj i miruj i sve će biti dobro!!!!! 
    Ja sam se jučer užasno naživcirala i isplakala oko nekih nebitnih stvari, al sad kad ovo vidim tako bih si opalila šamar.....

Knjiznicarka
    30. Listopad 2015. 08:19

Dobrodosle nove buduce mame :) puuuno srece s bebicama i cim manje mucnina

Poison, drzi se! Jesi li prije imala kakve simptome? Ili su to tek na redovnom pregledu vidjeli? Bas si me zabrinula. Pogotovo danas, jer sam grozno sanjala i bas me danas nekakve brige uhvatile. Ali vjerujem da ce sve biti dobro! Mora biti i samo hrabro!

Pupa, ja sam prekjucer toliko plakala da mi se krv iz nosa spustila na kraju. A zbog cega? Ne znam. U jednom trenu sam se smijala i plakala. Hormoni valjda.

Huuug svima i sretno

Damjana
    30. Listopad 2015. 08:59

Poisonivy,sretno i drzi se! Hoces li morati ostati do kraja u bolnici? Jel to posljedica toga sto nisko nosis? Jesi imala kakve bolove?

poisonivy2604
    30. Listopad 2015. 09:31

ne znam kako ni zašto, nisam osjetila nikakve bolove tek u bolnici sam osjetila stezanje. Na redovnom pregledu, znaci rukama i uzv-om preko trbuha je sve bilo dobro, kao nisam otvorena, samo je grlić napet pa bi trebala strogo mirovat. Na 4d me doktor pitao dali zelim da mi napravi vaginalni uzv cerviksa, kao nije obavezno, ali ja sam rekla da može i on je odma vidio da nije dobro. Otvaram se iznutra prema van. zato se na redovnom pregledu nije primjetilo. Sada još uvijek cekam da vidim sta ce biti s nama, hoćemo li na zahvat i kada. Svaki dr prica svoju priču.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

poisonivy2604
    30. Listopad 2015. 09:39

Ne znam ni do kada smo ovdje. A to sto nisko nosim samo odmaže, al mislim da nije glavni razlog otvaranja

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

• Piki83
    30. Listopad 2015. 09:55

Poisonivy,ti i Stelica ste super i to je najvaznije a radi ovog drugog ces samo biti pod budnijim okom ljecnika.Ja vjerujem da ce sve biti super do trenutka kad bude pravo vrijeme da malecka dode svojoj mami.

Bambola
    30. Listopad 2015. 10:19

Ocito nam je jucer svima bio dan suza i placa i nerviranja 😏
    Poison, sve ce bit dobro, javljaj nam novosti! Mislim na tebe!

Bambola
    30. Listopad 2015. 10:23

Bellagio znam da Pejkovicka ne salje bas na probni, al svaki put miri nuhalni i da vidi da nesto ne valja, onda bi poslala! Ona ce te najbolje uputit u to sa Coombsom! Za Doris sam pitala njenu kcer, uglavnom, one su obe protiv ikakvog nerviranja i sva ta stanja smatraju rijesivim, kao ni prva ni zadnja, pazi se na to i bude sve okej na kraju!

Sunshine-ri
    30. Listopad 2015. 11:18

Poison Ivy drzite nam se ti i Stelica! Samo slusajte doktore i sve ce biti super! Svi mislimo na vas! Javljaj novosti! 😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.