Ajme Halila ajde da je sve dobro proslo.cuvanje sada ko i sama.:)
Nessah stvarno mi je drago i nadam se da je to to i da bude puno srece i sve ok.
Svima sretno na pregledima i puse saljemo.
A da se sad izjadamo.nocas mi je bilo grozno.lijeva strana prsnog kosa cijela me tako boljela kao da nosim kamenje i nisam mogla na nju ni leci.u 3h sam mislila vec ici na hitnu ali ni sama ne znam kako bi to opisala tocno.maleno se javlja tako da smatram da je sve ok po tom pitanju osim sto sam ga ili ju malo izrostiljala od namjestanja.
Jutros je dobro ali proci cu doktorici da mi preslusa pluca i izmjeri tlak.
I ono najgluplja stvar sto u sttahu napravis je da odes na google i onda imas sve anginu pektoris,upalu plucne ovojnice ili emboliju pluca.
Eto nadam se dobrom danu...
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Ajme Nessah beskrajno mi je drago radi tebe! Zaista ti od srca zelim sve najljepse i javljaj nam novosti!!!
Bellagio dobrodosla, kako je Pupa napisala i ja sam bila poludepresivna i iscrpljena mucninama. Meni je kuma bila u istoj situaciji kao ti, tj malo dijete i drugo na putu i mucnine do zauvijek. Muz joj bio na brodu, tako da je bila sama, uglavnom, izgubila je bila 4kg i doktorica joj je dala neke cepice za mucninu. Mozda da probas sa tim?
Jutro klokanice :)
Drago mimje da je sve ok kod vas, i zbog nessah sto je plusoc ponovo tu :)
Kod mene sve super, stomak se poceo penjati prema rebrima, jucer prvi put osjetila bebaca... mucnina nema, zato ima +5 kg
Jedino me to mori, jer sam inace pazila na ishranu i vjezbala pa odrzavala kilazu, a sad ne mogu :/
Nooo, neka je sve ok unutra, to je najbitnije
U cetvrtak iduci kontrola, woohoo
Bellagio dobrodosla !!!! Nemam iskustva s mucninama. Ali imam kcerkicu od 4,5 godine i muz mi radi vani,tako da smo svaki drugi mjesec same malena i ja. Mrne je nekako najvise mucio umor na pocetku trudnoce. Pa kad bi malena i ja bile same doma je bilo nalo teze,ali zato kada bi dragi dosao doma bi bilo sve super jer bi on stvarno sve preuzeo na sebe da mi maksimalno olaksa. Ne znam,ja bi ti savjetovala da probas popricati s muzem i objasnit mu kako se osjecas .
Pa ovo je jedno divno mjesto!!! Kukanje bez krivnje.
Garavice kad se dijete proteže il eventualno ima sportski gen (bliže kraju trudnoće) znalo se događati da od bolova budem paralizirana za sve i sve bi to bilo sasvim normalno...
Bambola ja imam proprirodnu ginekologicu koja ni vitamine dodatne ne preporuča u trudnoći. Uvalili su mi u infuziju Reglan, al nije baš pomogao
Sinoć sam popila dva deca čaja - pa računam kako napredujem :-)
kiki_ca ne možeš vježbati zbog??? Mene spasilo vježbanje s trudnicama u našem Klubu u St-u, a i druženje je bilo divno.
Zašto ne znam postaviti ovaj kalendar s lilypie ?
@bellagio, vjezbala jednom, nisu to one trudnicke, istezanja i to, nego trudnicki kardio uzela, i navecer me stomak bolio i pojavila se sukrvica, i tad sam se prepala pa odustala.
Ona istezanja radim, ali nije mi to to nakon sati i sati zumbe :D
I da, moja ginicka nikakve vitamine meni ne preporucuje o.O
Hvala Bellagio na iskustvu ali mi na pola tek (^_^) i ako ti nije bad da napises sto te tocno znalo boljeti.
Nešto sam neki dan citala i nasla bas na elevit stranici da on kod nekih trudnica ublazava mucnine e sad ne znam koliko ima u tome.ja sam ga od poceta pila i ko violinica.zanimljiva im je stranica nmg link na fonu sam pa ako koju zanima neka vidi i tamo malo.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Bellagio i ja sam iz Splita, kod koje si gin? Gle, i ja sam uvijek prvo za te šamanske lijekove, al ako brate ne pomaze, malo droge ce olaksat zivot i bebi i tebi!
Sortiraj odgovore
Najstariji