Poison, čuvajte se ti i Stela! Bude sve u redu, dobro da se na vrijeme vidjelo!
Inače i ja nisko nosim pa sam zbog toga i završila na očuvanju trudnoće, s obzirom da mi je posao takav kakav je, uredski, puno sjedim i to mi ni malo ne pomaže.
Pupa, definitivno se ne vrijedi tolko živcirati, pogotovo ne sad, al lako nama pričati. I bez ludovanja hormona bi te to iznerviralo, a ovako je samo još gore. Bitno da si se smirila. Uči koliko stigneš i vjerujem da bude sve super!
Curke, čestitam na curicama, sve nas je više. S obzirom na to da su se oko mene sami dečki rađali ove godine, stalno govorim da je 2015. godina dečki, a sad kad vidim da nas ima sve više na ovoj temi koje čekamo curice, izgleda da će 2016. biti godina curica. Ili bar proljeće
I samo da vam se požalim da sam staaaaaalno gladna... Ali staaaaalno... Užasno mi se apetit povećao i nikako da se zasitim već par dana.
Jutro! Ja sam sinoc u deset spavala, al zato sam jutros u pet ipo robu peglala 😏
Cure cestitam na curicama, bas mi je drago!!
Poison? Kako je?
Bellagio, zab sam ti odg. Ja sam soc gin Vrcicka, a odem i kod Kosovicke! Damjana, nista od kave ovaj put?
E da, jucer ti radnici doma, nismo nista mogli kuhat, danas nastavljaju. Ugl, muz i ja otisli u fast food di smo jeli ko studenti kad bi pocetkom miseca bili bogati. Umlatili piletinu sa sirom, jao kako sam bila sritna! Vratilo me u to bezbrizno razdoblje tulumarenja do preksutra, zafrkancije, ma svasta!
Hvala cure, puno mi sve to znaci :) htjela sam vam se i sinoć javit, ali mi mobitel nije dao :-\
Mi smo dobro, izvana sam još zatvorena, sto je dobro, a iznutra mi je ušće maternice u obliku slova U, sto nije bas najbolje jer kada je zatvoreno je u obliku slova T...a to je vidite i same velika razlika..
Do pon ili uto moram lezat na promatranju, a i koristim vaginalete protiv bakterija i protiv gljivica da sve bude skroz zdravo, a onda ce mi staviti taj šav pa cu moći i doma ležati, nadam se. Skinuli su me s infuzije jer su se kontrakcije smirile, ja ih barem ne osjetim. I to je za sada to. Po svemu sudeći krajem sljedećeg tjedna idemo doma.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Halila, samo ti jedi ako si gladna :) sad barem mozes reci da je beba gladna 😂 ja imam faze a trenutno je ok faza!
Ja sam primijetila da oko mene svii ili ce roditi decka u proljece ili su nedavno rodile. Puno deckica!!!
Bambola, pa super si efektivna u pola 6 :) a neke stvari te bas tak vrate u razdoblje kad nisi prakticki imao problema :D sta bi nekad dala za onaj osjecaj kad rjesis sve ispite i onda se probudis pa ne znas koju seriju prvo skinuti :D
Poisonivy, bolje da si na promatranju koliko god je potrebno pa da to sve bude dobro! Jel beba lupa? Kad te zasiju, bude to ok pa ces morati mirovati doma... Al i to je bolje nego da si stalno u bolnici! Zaboravila sam, jel tebi ovo prvo ili drugo dijete? Drzite se i sve ce biti dobro!!! :*
Poisonivy samo pozitiva! Mislimo na tebe.
Bambola, i ja sam kod Vrcicke...Jos kad bi bila malo manje smusena u zadnje vrijeme...Al zato je dobra dijagnosticarka...
Meni pregled slijedeci petak, jedva cekam.
Mamasita, Vrcicka je lik za sebe, al je okej lijecnik. Ja ti imam mali trik za nju. Primjetila sam da zena uvik ima hrpu pacijentica, naravno da je luda do kraja radnog vremena. Ja ti se onda nacrtan uvik prva ujutro na pregled dok je jos svjeza😁
Poison, nek je sve okej! Sve se to dogadja, pretpostavljam da je neugodno i bojis se, al slusaj doktore i sve ce bit okej!
Pupa sinoc sam otkrila seriju Kirurg! Imam novu zrtvu 😂
Bambola, vratit ću se na sve one stranice sa serijama u petak 13.11.2015.kad se probudim u svome krevetu i shvatim da sam slobodna :)
Bambola, sve znam, uvijek se narucim za prvi termin i to ujutro....vec sam sve prokuzila u prvoj trudnoci :-)
Cure moje drage pojavio mi se neki smećkasti iscjedak , nikad do sada ga nisam imala i baš sam se prepala. Trebam li na Hitnu ili da pričekam hoće li se smiriti?
Nemam bolove ni temperaturu. Jučer na pregledu sve bilo ok. Nije me gledala vaginalno da mi je reakcija od toga a nisam ni imala odnose...
Da li je još nekoj od vas bilo išta slično tome?
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Lilla, ja sam ga imala prije par dana, otišla sam doktoru, sve ok, al me poslao krv vadit i na mikrobiološki urin dat. U utorak ću znat kakvi su nalazi. Inače nisko nosim pa može bit i zbog toga. Preporučila bi kontrolu.. Vjerojatno nije ništa strašno, al ako je kakva infekcija, bolje da se otkrije na vrijeme.
Sortiraj odgovore
Najstariji