Nessah, jako jako mi je drago :) :) Čestitam ti od svega srca i neka sve prođe dobro! Čuvaj sebe i mrvicu i javi nam kako napredujete :) :) ja sam sigurna da će sve biti super....
Garavice, nemam pojma što bi to moglo biti kod tebe, ali znam da ne bi trebala čitati internet :D svakako odi/nazovi doktoricu pa ćeš vidjeti....mene je neki dan tako u stomaku boljelo, baš sam se prepala...ali prošlo je!
Sunshine i ostale koje imate pregled, sretno i javite nam novosti!
Kikica, super što je sad sve ok! lako za kile. ja sam sad pojela masni burek od sira i špinata iz mlinara :S inače ne volim tu pekaru, ali taj burek mi je ajmeeee :D a od faksa ga valjda nisam jela...
Bellagio, nama je jučer na tečaju doktor rekao u slučaju groznih mučnina da se daju neki čepići ili neki drugi lijekovi! Probaj s prirodnim prvo, ali meni ništa nije pomoglo, samo od sebe se povuklo kako sam ti rekla...
Garavica - bolovi su bili difuzni tj. jednom me bolilo podrućje bliže rebrima drugi put sam imala osjećaj da će mi jajnik izletiti. Svakako provjeri kod dr. najbolje se sam uvjeriti da je sve ok.
Bambola - mene vode dva gin. početak sam bila kod dr. Mimice, a sad sam opet kod svoje HZZO dr. Pejković. I nitko ne paničari i ne daje mi ništa osim infuzije, a stvarno imam povjerenja u oba ginekologa.
Nessah čestitam !!! To su predivne vijesti, baš sam se raznježila nekako i želim ti sve naj, naj ...
Bellagio i mene su prva tri mjeseca pratile jake mučnine, povraćanje i žgaravica od ujutro do navečer. Živila sam na jogurtu , dvopeku i nektarinama. Smršavila tri kile i doslovno se sva iscijedila. Ništa mi nije pomoglo. Smetali su me doslovno svi mirisi. Al nekako se od 14-og tjedna sve stabliziralo i sad mi je odlično. Baš uživam. Ma jednostavno mogu reći da se već dugo nisam tako dobro osjećala. Tako će biti i kod tebe, samo strpljenja i brzo će taj period biti iza tebe. Popričaj malo sa svojima, objasni im da ti njihova podrška treba. A uvijek imaš nas tu na Forumu da se izjadaš.
Pupa i ja sam kavopija. Bila. Od kad sam trudna ne ide mi kava nikako, Uopće je ne pijem. Ma ne mogu ni Ness ni kakao.
Kikica samo ti papaj i uživaj ! Lako ćeš se vratiti u formu posli, sve se to da riješiti. Jedi sve što ti organizam traži.
Garavice ne opterećuj se s ludostima po netu. Odmaraj i uživaj !
Sunshine sretno na pregledu sutra, ja idem u petak i jedva čekam !!!!
I da, zaboravila sam tko se odlučio za ime Helena, jako je lijepo i ženstveno ..
Puse svima !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Veli doktorica zdravi al ako se ponovi onda cemo istrazivati.al ajde ok sam sada ali strah me noci.
No dobro bice sve to ok cim osjetim maleno koje manevre ima odmah zaboravim i nasmijem se reko samo daj dok imas mjesta jos i obozavam to sto je aktivna beba i hocu da me tak stalno.pa lijevo pa desno pa nisko na sredini pa visoko desno (>_<)
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Pozdrav mamice
Nova sam na klokanici pa sam sad primjetila nakon porukice jedne mamice Nessah da sam bila prikljucena ljetnim bebama umjesto proljetnim.
Prvo sam rodila 21.3. (prvi dan proljeca), a drugo ocekujem 17.5.
Nadam se da se mogu prikljuciti i brbljati o svojoj trudnoci sa vama.
Naravno razlog je svaki dosadan dan iscekujuci pregled koji inace mrzim,a sad jedva cekam da me proceprka pi..oprckalo,a i jos nismo nikome rekli jer bi nas izgnjavili od srece,a ja kao i sve jedva cekam s nekim brbljati o trudnoci.
Oprostite na dugom postu.
Bas mi je drago citati kako vas bebani lupaju i da ste sve super...
Nessah, čestitam! i želim sve najbolje. baš mi je drago. znam da će te sada biti strah svega, al nastoj mislit što pozitivnije!
LillaRose, hvala! nadam se da će biti Helena :)) iako u zadnje sanjam stalno muškića da sam rodila, onda će biti mali Helen :D
meni je pregled tek u utorak i kako ja još ne osjetim bebu, iskreno, panika me hvata. mislim da neću izdržati i da ću otići negdje na uzv do utorka.
Dobrodošla Piki83! I ja prvo rodila u ožujku, 19.3., a drugo će oko 21.4. Nekako mi se čini to najbolje vrijeme za rodit...taman nije hladno, nije vruće, a onda slijedi ljeto i uživancija....bilo mi super s prvim...
Ja jedva cekam kad ce me ovo drugo cudo pocet lupat, vec sam i zaboravila kako je to....evo sutra sam 15 tjedana...valjda jos malooooo
Pozdrav svima i odmarajte ekipa!
Piki, dobrodosla!!! U kojem si sada tjednu? Ne ide mi danas racunanje 😂
Damjanaaaa, nemoj se brinuti oko toga sto ne osjecas bebu! Ja sma osjetila u 18.tjednu i onda do neki dan nistaaa! Prepala sam se jako, ali me eto prije par dana, tocnije u subotu (dakle taj dan sam usla u 21.tjedan) fino beba gurnila i sad gura i gura....sve je to do 21.,22.tjedna normalno!
Utorak je jako brzo!
Nessah, čestitam! :)
Bellagio, suosjećam! Nisam imala toliko jake mučnine, al bilo je par dana kad sam mislila da ću sve organe ispovraćat. No zapravo sam povratila samo nekih 4 puta i to tek oko 13-og tjedna. Sad je super, sve mi je fino i samo bi jela, no pokušavam se kontrolirati.
Pupa, iz Koprivnice sam, tu planiram i roditi. Evo, baš sam se danas prijavila za tečaj, 23.11. počinje. Veselim se, prozujala sam kroz teme danas, čini mi se korisno i zanimljivo. Otkud si ti?
Evo, danas prvi dan doma, na komplikacijama iako sam išla krv vadit i urin nosit na mikrobiološki pa ćemo vidjet jel sve ok. Danas sam dobro, bebica me već poprilično udara, jučer se i sestra kod doktora iznenadila kad mi je gnječila trbuh, a beba udarila :D Jaka cura!
I da, Helena je i meni jedno od najljepših imena za curice. Naša će bit Iris. To ime mi se godinama sviđa, al kad sam davno prije prvi put spomenula mužu, rekao je "Pa nije mi baš nešto", a sad neće čut za drugo ime :D
P.s. Damjana, ne brini, na uzv-u sam čula kad je jedna trudnica pričala s medicinskom sestrom koju privatno poznaje, u 19. je tjednu i rekla je da još ne osjeća bebu, pa je sestra rekla da će sigurno osjetit kroz 10 dana. Nadam se da je tako i kod tebe!
Sortiraj odgovore
Najstariji