Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    doris1006
    30. Listopad 2015. 11:46

Poisonivy.. bas si me poplasila....
    Uhhh.. pomolit cu se da bude sve u redu i sa tobom i sa malenom Stelom. 
    Javi nam se kad stignes. 

Bellagio
    30. Listopad 2015. 12:56

Poisonivy  nadam se da bar netko od tih dr. ima sluha za tebe i bebu kao osobe... a mi smo tu...
    Bambola, ja sam defektolog, po struci najpaničniji mogući roditelj, al probirni je iskreno bzv i samo govori u omjerima, a ab. napraviti neću. Za Coombsov se trudim ne živcirat do novih rezultata i vjerojatno sam kod operacije i transfuzije tuđe krvi odreagirala...
    Inače, moja prijateljica školjka i ja se rjeđe družimo, al je mučnina konstantna. Hranu ne mogu vidit ni na TVu. Jedva čekam da završe i da idem na masažu, cijela kralježnica mi je koma.

Bellagio
    30. Listopad 2015. 13:01

Inače, uspila sam plakati na seriju Princ iz bel aira - toliko o hormonima...

• LillaRose
    30. Listopad 2015. 16:43

Poisonivy ma bit će to sve super, šaljemo ti puno pozitivnih vibri moja bebica i ja..
    Mene su ispočetka jako prali hormoni i začas bi zaplakala a sad se to primirilo i sva sam si cool , nikad smirenija ..
    Inače, jutros obavila pregled, sve je ok , beba je 16 cm, jako je aktivna i kaže doktorica da je najvjerojatnije curica i tako sam happy jer je to bila i moja želja. 
    Svima šaljem puse !!!!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Damjana
    30. Listopad 2015. 16:47

Ja bila dans,sve u redu. Odmah mi je malo lakse. Radila mi je anomaly scan,i sve je kako treba biti 😊😊 
    Poslala me da izvadim urin i krv u pon. Cisto da budemo sigurni da nema neke urinarne infekcije,jer sam joj se pozalila na bolove u dnu trbuha.
    A bebica, igra li igra! Cak nam je i mahala! ❤❤ Bas je preslatko ono gledati! Ima li di za iznajmit uzv ovih 9 mjeseci?? ☺
    I kako je bila okrenuta na zadak,ne moze sa sigurnoscu reci,al joj se cini da je vidila zenski spolni organ! ☺☺☺

NMareN
    30. Listopad 2015. 17:36

Pozdrav trudnice drage,
    prije svega poisonivy šaljemo ti sve puno puno veselih vibrica,samo polako i probaj biti što smirenija,iako je to u ovoj tvojoj situaciji vjerujem teško. Moraš biti snažna,strpljiva i jaka radi svoje bebolinke .
    Nessah draga, uljepšala si mi dan dok sam vidjela tvoju porku. Samo hrabro dalje i uzivaj u svakom danu,budi optimisticna i sve će biti u redu. Želim ti urednu trudnocu,da bebica lijepo raste i napreduje.
    Svim novim curama,a ima vas, želim dobrodošlicu. Drago mi je da ste nam se pridružile i da nas ima sve više..
    Što se tiče plakanja,ajme cure jučer se slomila,prelomilo mi se više toga i jednostavno sam samo plakala,bila sam sama i nisam imala volje ni za što. Bilo mi je prilično "rastureno" po stanu pa sam plakala radi toga, pa zato što mi se suprug vozi kuci s posla pola sata po mraku i po skliskoj cesti,ma svašta nesta.... to su horomoni sigurno.
    Odlično za sve super odrađene preglede,jedva cekam vaše nove preglede iduci tjedan a moram priznati i svoj koji je iduci petak, nadamo se da ce ovaj puta i suprug moci vidjeti bebicu,.
    Želim vam svima ugodan vikend, a Poisonivy ti nam budi prava lavica mamica .

Ja to mogu, ja to hoću....

mama102
    30. Listopad 2015. 18:32

poisonivy moje bebice i ja želimo ti da ovo što brže prođe, puno strpljenja, sreće, zdravlja...neka curica raste velika i zdrava i dođe u tvoj zagrljaj sljedeće godine u terminu...nemoj se živcirat previše, sve će to biti dobro, bitno da je na vrijeme reagirano...javi se kad stigneš... 

mama10

Pupa2
    30. Listopad 2015. 19:50

Poisonivy, ima li kakvih novosti? Jesu ti barem nešto pametno rekli? Cijeli dan mislim na tebe i bebu!!! Stela je jaka curica, kao i mama...njih dvije će to super podnijeti i odraditi :)
    Lila, super za curku :) Neka je samo zdrava... I Damjana isto, nadam se da si sada mirnija...
    Ma cure drage, ja sam vam imala tolikih problema oko stručnog. Uglavnom, prijavljena sam za polaganje u skroz drugoj agenciji, a učim već mjesec dana po materijalima ove prve agencije (gdje sam trebala biti prijavljena). Oni su u zadnji tren odlučili nešto promijeniti i meni javili sinoć tek...A stručni za 10 dana... Od muke nisam znala što ću pa sam naravno, plakalaaaa.... Ali, ajde, danas sam se smirila, kako bude bit će. Nadam se da će mi vrijediti to što sam učila do sada, ako ne, ići ću ponovno nagodinu i dobro. 
    Ali, da ste me vidjeli sinoć. A bome i jutros...stvarno se nisam mogla smiriti. Užaaaas.... I onda pročitam ovo od poison i totalno me spusti na zemlju!

Bellagio
    30. Listopad 2015. 19:57

Pupa - meni je stručni bio horor priča. Da ne kažem da su dvi cure plakale prije mene kad bi izlazile s usmenog. I znaš šta, nije bilo vrijedno živciranja ni tad, a kamoli tebi trudnoj sad. Uostalom svatko tko uči mjesec dana sigurno prolazi 

Pupa2
    30. Listopad 2015. 20:44

Bellagio, ma nije problem u ucenju, stvarno! Nego, promijenili su mi agenciju, koncpeciju svega, literaturu za eseje, teme ma sve i to 10 dana prije strucnog... Znam da nije vrijedno zivcirati se, ali kad ucis na jedan nacin tjednima i oni zadnje dane SVEEEE promijene, bude mi krivo bas jako! Ispada kao da nis nisam ucila i radila i da je sve bilo uzalud. Ali kazem, smirila sam se pa kako bude!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.