Piki, ljube i ako sam koga zaboravila dobrodošle...
Ja bebicu još nisam osjetila,rano je, ali kako sam pisala, neke "balončiće i pikanja" znam osjetiti i mislim da je to bebinjo.
I ja volim da mi je čisto,nisam rob kuće,ali volim ribati, ali kako sam zadnji put nakon 3 dana normalnog čišćenja, kuhanja, peglanja i ostalog prokrvarila, zaključila sam da beba traži odmor i da je bolje da usporim, stan mi nije čist kao prije, ali ja sam mirna i iskreno baš me briga, bolje i malo prašine nego šokovi.Inače stavim rukavice, maskicu nemam.
Ja sam noćas sanjala da me suprug odveo u bolnicu na porod,a da nismo ništa za bebu kupili kao ni stvari za mene i on meni viče sa vrata bolnice da ide on sad sve kupiti hahahaha smiijeeehhhh...
jutro!
čitala sam i na temi - kad ste čule bebu prvi put da je dr. rekla prijateljici da se beba u pravilu i ne osjeti dok nema 400g, a mislim da moja toliko nema još.
brine me i to što se par dana budim sa povišenim šećerom, baš su 95% vremena vili idealni, do 5, rijetko kad do 6, jutros 8 i dva jutra prije isto toliki. prvo ću pobacat trenutne inzuline, ako i dalje bude isto, morat ću otić kod dr.
meni muž ne da da čistim wc, od kada mi je dr. rekla da se ne saginjem i ne ribam on i mama su preuzeli čišćenje wc-a. a i nemam prozora u wc, tako da mi i nije rekla, ne bi čistila. moji radovi u stanu su stojeći, nikakvo ribanje poda i saginjanje ne dolazi u obzir.
Cure evo mene s pregleda! Veliki smo od glave do guze 10 cm i teski oko 120g! Sve je suuuper,kaze dok da ce to biti pravi frajer! I misica nam je pokazao! 😂 i gledali smo se na 4d,ali je frajer bio okrenut ledjima pa nismo vidjeli lice,ali se zato vide male slatke rukice i sakice. Rekao je dok da ce mi odsad na dalje svaki put palit 4d uzv tako da se bas veselim! Uglavnom skautao je,u jednom trenu je cuclao prstic! Ma preslatko. I pitala sam za sex,gin kaze da slobodno mozemo i da nije potreban kondom. I curka je bila samnom. I ona je samo zbunjeno promatrala ekran!😍
Minniee, znači počele su noćne more oko poroda :D oko toga hoćemo sve stići :D :D
ja još nemam takve snove. trenutno me muče druge stvari, ali kad to prođe za dva tjedna, kreću neke nove brige :D ali tim brigama ću se barem veseliti...
Damjana, ne znam, iako imam dijabetičare u obitelji, nisam baš previše upućena u mjere i ostalo. Ali, svakako vidi s doktorom. Nema ti druge...
Ako ste nekad krvarile ili ste morale mirovati, naravno da ne bi trebale pretjerivati u nekim poslovima. Ja nisam morala mirovati pa se nekad uhvatim kako se preforsiram... Odmah mi krene pojačan iscjedak. Zapravo, jako sam se iznenadila na tečaju, doktor nam je rekao da on kao ginekolog nije previše za neke velike aktivnosti trudnica. Ok, lagano kretanje, ali treba puno mirovanja kako bi posteljica mogla odraditi svoj dio. Svakim našim prevelikim naporom, oduzimamo kisik posteljici koji joj je potreban!
Naravno da nije mislio da trebamo ležati 9 mjeseci, ali da svakako treba biti na oprezu.
Sunshine, super za pregled!!!! I moj je na 4d cuclao prstić :) Zapravo, čak smo i na običnom uzv vidjeli stalno ruke u ustima. Očito će kao i svi ostali u obitelji biti fan dude!
hahhahahaha preslatka mi je tvoja curica, mogu mislit kako je sva bila zbunjena :D :D :D Baš si imala lijepu pratnju :) <3
I da,vidim da su neke curke vec napisale imena,pa da i ja kazem,nama stize mali Leon! 😍
Pupa moja curka je bogami dudala do 3 godine,a kako vidim i braco ce biti fan! 😀
Ne znam kako vi,ali ja sam bas skuzila da sam se nekako ful brzo pocela umarati. Nekako se odmah uspusem. 😁
Sunshine, super za Leona :)
bit će pravi mali frajer!
Joj, kod mene u obitelji sviii dudaju i s moje i s muževe strane, a i mi smo svi bili ljubitelji duda :D ja već škicala te dude i bočice, čisto da vidim kak to izgleda, kakvih ima, kolko košta i moram priznati da sam se pogubila :D :D :D
Super sunshine!! Lijepo je citati dobre vijesti! I da je sve kako treba biti!
Pupa,ja isto osjetim taj pojacani iscjedak kad sam god malo aktivnija i rekla sam da necu vise. Na bolovanju sam i jedino sto trebam je cuvat bebicu. Tako se i ponasam, napravim nesto malo koliko mogu. Uopce se ne opterecivam sa ciscenjem i ostalim.
Piki_83 imamo termin u dva dana razlike (moj je 15.5) i meni je pregled 12.11. Dobro nam došla!
Bambola slijedim te skroz; doduše o svim ginekolozima koje sam vidjela bih mogla ponešto reći... Kod koga si ti?
Inače, kad smo kod Coombsovog testa. Okuražim se ja jutros s mužem otić do Vojne. Prvo stablo bilo je moje za obilježavanje. I tamo mi teta onako usput kaže "O, vi ste kod nas bili 2012, 2014 i sad. Pa razvili ste prošli put antitijela. Viđat ćemo se češće." I otiđe. Ja u šoku. Nitko mi ništa o tome nije rekao. Imala sam lani vanmaterničnu. Muž i ja negativci i moja prva curica negativka. Sad se nadam da nisam protutijela nastavila razvijati i za ovo dijete :-(
Uf, snovi mene peru već duže :-( Malo molitve i bude bolje.
O pranju i čišćenju još uvijek samo maštam. Šizila sam prva dva tjedna povraćanja, a sada sam ograničila svoj kut gledanja stvari i zadovoljniji i muž i ja. Inače, u prvoj trudnoći sam dva puta platila čišćenje i zadnji mjesec sam imala tu istu tetu jednom tjedno za wc, pranje podova i slične neizvedive stvari.
Sunshine - baš vas mogu zamisliti, odmah mi bude lipo oko srca
Joj cure i ja jedva čekam svoj 4D i potvrdu da je beba dečkić ako se ne iznenadim. Ime još nemamo, ništa se mojem dragom ne sviđa.
Sunshine Leon je baš lijepo ime za dečkića. I ja se užasno umaram, troduplo više nego prije i uspušem se nakon malo duže šetnje.
Pupa san je bio baš komičan..ode on u shopping, a ja u rađaonu hahaha
Inače, ne pitajte do kad sam ja sisala palac, nadam se da moj bebinjo neće naslijediti mamine navike jer sam aparatic za zube zbog toga nosila 100 godina.
Damjana najbolje tako, mirovati čim više, ja se slažem i uopće se ne bunim, muž pomogne koliko stigne i dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji