Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    28. Listopad 2015. 19:53

Ahaa, ti si iz Koprivnice! Ja sam iz Đakova, ali tu nema rodilista (tj ima ali je zatvoreno vec par godina)... Ja sam na pola puta izmedju Osijeka i Broda pa se jos premisljam gdje bi rodila! Sva sreca, tecaj se odrzava kod nas, a mislim da za prisustvo muza treba taj papir i za Osijek i za Brod. Za Os sigurno treba.... Ja nisam nigdje vidjela teme koje se protezu kroz tecaj, ali eto, treba nam papir pa idemo, a pritom se nadam da cu cuti nesto korisno! Iako nisam cula bas neka suuuuuper pozitivna iskustva za ovaj tecaj kod nas!
    Kad ces dobiti nalaze?
    Iris je predivno ime ❤️

• Piki83
    28. Listopad 2015. 19:59

Cure hvala na dobrodoslici
    Mamasita kao sto si rekla stvarno je naj vrijeme za rodit.Oporavak do ljeta i tulum.
    Pupa danas sam 11+2.
    Neki dan sam bila na utz i vidjela moju bebanu kako radi akrobacije i sad sam nenormalno nestrpljiva docekati iduci utz i pregled 12.11.

Halila
    28. Listopad 2015. 20:14

Da, ovdje obavezno traže potvrdu s tečaja ako hoćeš da muž ili netko drugi bude na porodu. No, čula sam da hvale tečaj, da im je pomogao dosta. Javim kad ga završim hehe.
    Nalate šalju direktno mom ginekologu pa ću znat tek u utorak, tad idem na kontrolu. Bitno mi je da ja osjećam svoju bebicu kak me mlati :)
    Drago mi je da ti se sviđa ime Iris :D ja sam se već tolko navikla da ju već sad zovem tak i obraćam joj se imenom :) već mi skroz normalno postalo. Bit će problem ako se na kraju pokaže da nije cura. :D

Pupa2
    28. Listopad 2015. 20:25

Piki, brzo ce 12.11.jos 2 tjedna :)
    Halila, mi smo tak zvali imenom bebuuu (zensku) i na kraju decko 😀 ali to mi dok nismo znali spol 😀 sad valjda znamo spol, a ne znamo ime :)

Bambola
    29. Listopad 2015. 08:00

Jutro cure, 
    Bellagio, dr.Pejkovic je mama moje prijateljice koja je isto na specijalizaciji iz ginekologije. Zena je jako strucna, poznam je i privatno, postujem njeno znanje, al meni kao lijecnik ne pase, Mimica je isto odlican! Znam da Pejkovic zagovara sve sto prirodnije, cak i kad bi znale pricat o drugim stvarima, nevezano za ginekologiju, zapravo sam njenu kcer i kontaktirala kad je netko odvde od nas imao problema sa Coombsovim testom, pa nas je sprasila sa tim citanjem interneta 😂 ali da ona tu vidi ista problematicno, odmah bi ti rekla!
    Cure kako ste? Meni muz dezuran do sutra ujutro, a ne mogu cistit kucu kako spada, sutra nam dolaze neki radnici, malo nervoza nesto oko posla. Blah, svakodnevne gluposti!

Pupa2
    29. Listopad 2015. 08:04

Dobro jutro!
    Nemam pojma tko su ovi ginekolozi koje spominjete, ali slažem se s Bambolom...da je nešto alarmantno, svaki ginekolog bi ti sigurno nešto propisao što treba... Ne igraju se oni na taj način s nama i bebama!
    Bambola, ma tko je vidio čistiti :) ja uživam zasad u kavi, glava mi puca još od jučer, nikako da se naspavam (a spavam dobro bar 8h u komadu)... Mislim da me pere stres ajme... Pravim si stalno plan u glavi kad ću koliko ću učiti, šta ću stići, šta ne :D i taaaak :D
    Plus, dobivam neke goste, neće biti u mom stanu, al će kod mene ručati i to pa mi je sve to skupa u nezgodnom trenutku! Aliiiii, sjetim se faksa i kako sam sve uspijevala pred sami kraj pa me ta misao drži na životu!
    Inače-opet me nešto uhvatila neka manija gladi, ali pokušavam se iskontrolirati! Mrzim taj osjećaj da sam rupa bez dna.

ljube555
    29. Listopad 2015. 08:46

pozdrav cure, nova sam ovdje.... imam jedno pitanje u velikom sam strahu.... mala mi je tri dana vec mirna neznam kaj bi mislila dal da panicarim... dal imam koja cura kod kojej isto beba po par da na bila mirna.... danas smo 19/2.....molim malo utjehe

Bambola
    29. Listopad 2015. 08:53

Ljube naravno da je to normalno. Pupa je to isto prosla, premalo je to razdoblje trudnoce da bi osjecala bebu kako spada! Ne brini!
    Ajme Pupa stan mi je kaos. Minjali smo prozore i sutra cekamo zidara. Ne isplati se napravit propisan egzorcizam svih prostorija kad ce i sutra on to unistit! A meni kao pravoj djevici uzasno smeta nered, plus je kisa i ne mogu prat robu! Mislila sam bar oribat wc, kako vi to odradite? Pitan radi zdravog utjecaja Domestosa i ostalih proizvoda. Ja zasad stavim onu maskicu i u wc imam prozor, pa sve rastvorim!

Pupa2
    29. Listopad 2015. 08:57

Ljube dobrodosla! Ne brini, ja sam ju osjetila u 18.tjednu i onda do neki dan ništa. Pisala sam ovdje kako sam se prepala.... 
    Bambola, ma ja sam isto baš baš čistunka :D ufff grozno je to sve prljavo i prašnjavo kad se prozori mijenjaju i bilo šta oko toga...ali stvarno ti se ne isplati ništa raditi dok ti svi majstori ne odu! mi smo prošle godine sređivali stan, nije bilo namještaja unutra pa smo svejedno ribali, prali i jedva tu prašinu istrijebili... Mrzim te radove.

ljube555
    29. Listopad 2015. 09:09

hvala cure puno.... vjerujem da ce me malena iznenaditi....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.