Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minniee
    27. Listopad 2015. 12:37

Uhhh dok ja sve ovo pročitam.

Prvo..vidjela sam danas da su na "djecjakolica" dobili TAKO kolica i dosta ih hvale i baš su mi se zasviđala. Ja za vikend idem u Zg pa ću baciti oko jer tu u Ri me ništa nije oduševilo, izbor bezveze.

Sunshine prekrasna tibica  ..meni se još ne kuži dok ne dignem majicu, a noćas sam i spavala na trbuhu, kaže mi muž da ću spljoštiti bebi nos pa će izgledati kao naš mops..hahaha
    P.S.Sutra nam je 4 mjeseca.

Ja sam danas bila po nalaze imuno enzimnog testa, kako sam morala ležati,tek sam ga pred 20ak dana radila i prepala se jer je ispod rubele i herpesa pisalo negativno pa ispod pozitivno. Sa strahom sam ga poslala ginićki i kaže ona nalaz savršen, a ovo ispod sta piše pozitivno znači da sam se nekad za to cijepila..

Netko je pisao o trudnoći i poslu, ja sam evo kod kuće skoro od početka,prokrvarila u 6.tjednu pa u 12.i naravno da mi je bitniji bebulinac od posla.A inače radim u banci i obožavam svoj posao, ali su neka luda vremena i ljudi nemaju strpljenja, svakakvih situacija zna biti pa bolje da se ne stresiram.Starije kolegice su mi rekle da budem doma i ni ne pomislim na posao hahaha..

Ja bih isto išla na trudnički tečaj jer znam samo gdje je zgrada gin. ali ostalo nemam pojma, šta ni kako ..Htjela bih vidjeti kako izgleda rodilište i sve to jer sam čula svakakve priče tipa odjeljci odvojeni zastorima pa slušaš kako se druge trudnice deru i viču..nekako mi to ne zvuči realno za 21.stoljeće...

Ja sam odmah odlučila da ne želim slušati te priče o tome kako nećemo spavati i kako ćemo biti premoreni i treba dojiti gdje got i kad got i bla bla bla...Pa šta onda, ako neću spavati- neću, moj problem.. girl power!!!! 

Bellagio
    27. Listopad 2015. 13:01

Bok trudnice! 
    Prvi put sam s vama i iskreno sam se došla požaliti jer se ne usudim nikome glasno reći (iako mi je druga trudnoća i znam otprilike što me čeka) grozno prihvaćam ovo razdoblje povraćanja i toga da ništa ne mogu, da imam curicu koja je ljuta na mene što samo ležim i muža koji je isto ljut, ali on to donekle vještije krije. Svakog jutra se nadam kraju i s ljubomorom gledam bratovu trudnu ženicu koja je cijela nasmijana i prpošna, a ja bih najrađe svako toliko plakala. Što je najgore stvarno sam htjela ovo dijete i sigurno ću mu se moći veseliti kad ovo prođe, ali sad sam tako bespomoćna i užasno mi fali moja majka...

Sunshine-ri
    27. Listopad 2015. 13:12

Hvala svima na lijepim rjecima za moju buskicu.

Minnie ma uopce ne brigaj,sto se tice Rijeckog rodilista,radjaone su stvarno prekrasne. Svaki box je potpuno odvojen,tako da nema nikakve istine u tome da si odvojen zastorima i slicno.Mislim da je to bilo prije vise od 10 godina.
    Stvarno za radjaonu imam samo rijeci hvale. Od izgleda,uvjeta pa do prekrasnih babica i doktora koji tamo rade. Stvarno je barem meni sve bilo za 10! Tako da se stvarno nemas zbog cega brinuti.

Minniee
    27. Listopad 2015. 13:28

Bellagio dobrodošla i samo se ti žali..   U kojem si tjednu??? ..evo meni sad tek počinje biti bolje sa pokojom epizodom "kaofol povraćanja"..i potpuno te razumijem, bilo je dana kad sam mislila da ću umrijeti, pogotovo kad mi se crnilo pred očima i nesvjestice...Ali ja sam kukala na glas koliko sam duga i široka.. 

Minniee
    27. Listopad 2015. 13:31

Sunshine baš si me oraspoložila jer sam stvarno svašta čula i već sam mislila kako ću ja to da me druge trudnice gledaju ili slušaju...uuffff ...

Garavica
    27. Listopad 2015. 14:16

Bellagio dobrodosla.samo ti pisi i budi s nama.razumijem da ti je tesko i nezz sta drugo bi ti rekla savjet nemam neki konkretan jer nisam bila u takvoj situaciji.drzi se jos malo pa ce prestati i bit ces opet ona stara,a ostatak ekipice zamoli za razumijevanje i nemoj da te pogada sta drugi misle.
    E da mi smo smislil imena kak ja velim pogodili smo se xD

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Halila
    27. Listopad 2015. 19:43

Evo, ja danas zavrsila kod doktora. Jučer navečer bolovi, smeđi iscjedak, umrla sam od straha. No, hvala bogu, sve je super, beba zdrava, veli doktor da su sve mjere savrsene za 20. tjedan. Sutra moram vadit krv i urin provjerit. Sad sam i ja na bolovanju i veselim se odmoru konačno. Nije mi bilo u planu, al doktor nije htio čuti za posao, a i važnija mi je moja mrvica, na kraju krajeva.
    Moram otići raspitati se za taj tečaj da nam ne promakne, mislim da je kod nas nekih 100 kn, a što se rodilišta tiče, kod nas su još uvijek jako moderne zavjese. Jupi... :/

Pupa2
    28. Listopad 2015. 08:00

Dobro jutro :)
    Bellagio, dobrodošla. Žao mi je što te tako muče mučnine i sve ostalo, ali ima nas ovdje koje smo to prošle! Ja sam mogla jesti samo jednu šnitu kruha kroz cijeli dan. Nekad sam mazala maslacem, a na kraju sam i to prestala jer sam sve povratila... Zapravo, nisam toliko često povraćala koliko mi je bilo odvratno muka, sve mi se gadilo i tako... Znam da ti izgleda kao da nikada neće proći, ali vjeruj mi, proći će i sad mi se čini kako je to brzo prošlo! Meni je isto bilo koma što sam bila užasno depresivna od tih svih mučnina, pitala sam se kad ću ja uživati u trudnoći, dogodilo se par stvari s poslom koje me nisu oduševile i jednostavno mi se činilo da nisam sretna zbog trudnoće.... Muž je to vidio, ali je bio jako jako podržavajući.... Radio je sve kako mi ne bi bilo muka, iako nije mogao puno pomoći, uvjeravao me da je ovo najbolje što nam se moglo dogoditi. I evo me, u 21.tjednu, sretna što me beba gura u stomaku, bez trunke mučnina....
    Inače sam veeeeeeeeeliki ljubitelj kave, al baš ono veliki...kad sam imala mučnine nisam ju okusila par tjedana, ma sve mi se gadilo... A evo, sad ju opet s velikim guštom pijem :) Meni su prestale otprilike u 12.tjednu, ali znalo se provući još par dana tijekom nekih kasnijih tjedana da mi se vrati ta gadljivost i muka na sve. Ali, unazad sigurno 4-5 tjedana apsolutno ništa!!!!
    Izdrži, jadaj nam se kad ti je koma :) Shvaćam da ti je grozno zbog djeteta koje naravno da ne može shvatiti kako je mami muka i zašto mama leži... Ali, proći će pa ćeš ti to nadoknaditi :) Kasnije ćeš uživati...
    Halila, draga, baš mi je žao, mora da si se prepala ajme! Ali, super pa je sve dobro, na kraju je to najbitnije... Sad miruj malo doma dok se to ne smiri...
    Moguće da imaš neku uroinfekciju. Mi smo jučer bili na prvom satu trudničkog tečaja pa je baš rekao kad je uroinfekcija da znaju biti takvi simptomi....Ako nešto je, vjerojatno ćeš piti tablete i proći će. I,da, napomenuo nam je doktor da ne zaziremo od tableta koje nam daju da pijemo u trudnoći. Da nam doktori to daju s razlogom i da neće ta tableta naštetiti bebi koliko bi joj moglo naštetiti ukoliko ne pijemo... Znači, ti si onda otišla na komplikacije?
    Ja se nadam da neću morati na komplikacije, nije mi prezahtjevan posao.. Sad kad prođe stručni ću konačno malo osloboditi se stresa i onda lagano do božićnih praznika raditi.. A iza toga mi ostane još 2-3 tjedna rada tako da se nadam da ću ostati do onih zadnjih 45 dana....
    Halila, odakle si ti? Možda si već napisala, a ja prozujala... Tj.gdje planiraš roditi?

Nessah
    28. Listopad 2015. 09:45

Drage moje bivse supdfašice. Evo 2 ipol mjeseca nakon spontanog ugledah jutros opet srecu i dvije linije ❤️ Ovo je bilo brzo jer sam je toliko željela i eto meni moje druge bebice na putu. Samo sam vas htjela razveseliti posto sam obecala da cu vas posjetiti sa vremena na vrijeme. 
    Zelim vam sretne i vesele trudnicke dane. I ja opet postajem trudnica ❤️ Puse od mene!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.