Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garavica
    27. Listopad 2015. 07:03

Jutro mi uranili jer krv vadimo malo onako reda radi haha.jooj nemrem vas pohvatati xD
    Sunshine trbuščić je ono awwww sladak skroz.
    Prokomentirala bi samo onaj dio kad ekipa pocne joj neces spavat joj ovo joj ono ja to mogu ja to zelim ono nemojte bit nezahvalni dijete je blagoslov i sreca i to je moje misljenje.ne kazem da je lako ali to je dio odrastanja.
    Da a tek ono jel ti dijete ozivilo?onda sam lijepo objasnila kako to danas ide i kako se sve istrazilo pa kome pravo kome krivo.
    I ja sam bas mislila di je Mare.
    DRago mi je da je sve pod kontrolom i da ste mi opcenito cure i bebe ok.
    Halila sto se posla tice to je individualno po meni (opce stanje,vrsta posla itd)ali ja sam prosla bice 3mj sada kako sam na bolovanju i nije mi zao jer mi je dijete na prvom mjestu a posao stojeci stresan svasta reko nema sanse i svi su mi rekli nemoj bit luda da radis kome?koda ce ti neko rec hvala!a pare dobivam koda da radim i tjt.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Knjiznicarka
    27. Listopad 2015. 09:01

Sunshine trbuscic je super!!! Ja isto vec polako brinem jer je moj narasel i stal i ni makac...
    Ali mislim da me danas ujutro misic probudio... lezala sam na desnom boku (nikak da se prisilim na lijevi) i onda sam ga osjetila :) super osjecaj.

Meni za sad nitko ne govori takve stvari tipa neces spavati... bla bla... i to mi je super, vise pricamo o tome kaj sve treba kupiti i pripremiti i tak. 

Jucer smo bili u rodilistu, imaju vodenje po bolnici. Babica vodi, pokazuje gdje se sto radi i u biti daje savjete kak se pripremiti i koga i sto uzeti sa sobom. Ako ima tak nesto kod nas, toplo preporucam jer ja sam se i vise nego ugodno iznenadila. Na kraju nas je odvela na odjel gdje se bebice pregledavaju i bila je jedna tak sicusna beba i bas smo se raspekmezili :) Muz ce ici sa mnom definitivno. Sad kad je vidio da nije strasno mislim da se jos i vise ohrabrio :)

Ni mi jos nemamo ime. Poceli smo pricati o tome, ali za sad jos nis. Za curicu smo se odmah dogovorili a sad kad je decko... ne znamo jos.

Sretno svima na pregledima, ja jos imam dobrih dva tjedna do iduceg

Damjana
    27. Listopad 2015. 09:34

jutro! 
    aaa knjižničarka, di smo mi od te ture po bolnici??? ne znam, možda se nešto i promjenilo, al ne virujem da to postoji kod nas! ovdje ako dobiješ zrno ljubaznosti dok si tamo, na konju si! meni je super, jer imam "nekoga" u rodilištu, a inače Splitsko rodilište je poznato po neljubaznosti. Ima stvarno divnih babica, al kad dodje ona jedna koja je drska, bezobrazna i odvratna, nažalost, zaboraviš sve one divne. i to sam im rekla kad sam bila tamo, vas 5 je bilo divno, al ona jedna se pamti! koza kojoj sam donijela prvu mokraču u 6 kad mi je vadilo krv, a ona će drsko: to se ne donosi sada, nego u 7, (jer njena smjena tada završava)! samo sam joj odgovorila: rečeno mi je sinoć da donesem PRVU mokraču, a ne u 7 sati! uh otišla sam sa teme, al sam se toga sjetila. i imam još tih situacija: poslala me moja gin na prvi pregled u bolnicu i neće nitko da me pregleda, ma luda kuća.  i tada sam osjetila utjecaj tih hormona, rasplakala se ko kišna godina, ja koja svima sve govorim odmah u oči, revala ko malo dite.

idemo sad na lipše teme, mi imamo ime, al ne znamo spol :))) znači Helena je ime! spominjali smo i Maša, al za sada je Helena br.1. o muškom imenu uopće ne pričamo.
    za tjedan dana mi je pregled i počela sam odbrojavati. sad mi nekako predugo od jednog do drugoga pregleda. Pupa bas super za sličice na frižideru, mi je nismo dobili zadnji put :( u biti samo ja ulazim unutra, jer tamo u rodilištu očevi uopće ne ulaze di je uzv. al mogla bih ga i pitat idući put, može li tata. jer jadan svaki put čeka ispred bolnice ili u čekaoni, a ni sliku nekada ne dobije. zadnji put sam i ja tražila da vidim bebu, pa mi je ponovo palio uzv i okrećao ekran. tako da jedva čekam 4D, da možemo oboje gledati. :))

Bambola
    27. Listopad 2015. 09:36

Jutro!
    Ma gle, kad neki no name ljudi pocmu mi prosipat pamet o tome da ne znam sta me ceka  ljubazno odvratim da sam dovoljno se znala nanervirat oko faksa, kasnije posla da i ne govorim. A realno ko su mi ti ljudi na poslu? Ako cemo filozofirat nije brate lako nista, al ovo je bar moje i po meni je uvik sve stvar pristupa: il ces se smijat il ces cmizdrit! 
    Sinoc sam opet imala kuckanje. 😍

Pupa2
    27. Listopad 2015. 09:56

Jutro trudničice...
    Evo dok vam pišem, beba lagano gura po stomaku i pozdravlja vas :) :) :)
    Knjižničarka, mislim da toga kod nas nema (barem u Slavoniji)... nisam nikad čula da je netko išao, ali za vani znam da je to pod normlano. Isto tako, neki dan mi je cura rekla da su joj šogoricu u Njemačkoj pitali jel želi rodit na stolu, u bazenu, ovako onako :D hahhaha kod nas dođeš, legneš i obaviš, nema izbora :D
    Damjana, mi smo imali ime za curu, naša Meri :D tata je bio uvjeren da će nam doći curka i stalno je pričao sa stomakom i obraćao se kao Meri. O muškom nismo ni progovorili... Muž kaže valjda ja znam šta sam napravio :D
    očito da ne znaaa! Kad nam je dr rekao da je izgleda muško, oboje smo izgledali ko pokisli. Sad sam baš sretna i totalno sam prihvatila da je dečko iako mi prošli puta doktorica nije potvrdila spol :D
    Ali, ime još uvijek nemamo i mučimo muku  s tim... Al neka to bude najgori dio svega :)
    Mi danas krećemo na trudnički tečaj, tj. muž kreće sam, ja imam nastavu pa ću doći pred sam kraj :D
    Šokirala sam se kad sam gledala cijene po netu, kod nas valjda dođe 200 kn po paru (podatak iz 2011.), u Zg, Os i dalje je po 400... Mislim da je to puno previše za jedan papir kojim imaš potvrdu da muž može u rađaonu.... A barem kod nas nisam čula da pričaju nešto prekorisno. Većinu susreta pričaju o spolnim organima i građi i oplodnji i to (a žene sve tamo trudne već debelo). Tek na kraju spomenu porod, disanje što je korisno... I na samom kraju dojenje... Al dobro... Možda je kod neke od vas drukčije! Nadam se korisnije!!!

poisonivy2604
    27. Listopad 2015. 10:50

Jutro...
    kod nas u Karlovcu je 300 kn po paru trudnički tečaj...mi planiramo ići u 12./1. mjesecu, a zvuči mi dosta zanimljivo.
    [justify]TEME PREDAVANJA:- Trudnoća - porođaj, babinje - spec.ginekolog[/justify][justify]- Uloga primalje u porođaju (što nas očekuje pri dolasku u Rodilište)[/justify][justify]- Zdravo novorođenče - spec.pedijatar[/justify][justify]- Njega novorođenčeta[/justify][justify]- Tehnika dojenja[/justify][justify]- Fizioterapijski aspekt pripreme trudnica i njihovih partnera (vježbe u trudnoći i tijekom poroda)[/justify][justify]Evo, te teme stoje na stranici OB Karlovac.[/justify][justify]Moje maleno se isto javlja, danas nešto slabije, ali jučer je tata po par puta opet osjetio udarce. :-) jutros sam se vagala i ostala u šoku, u 20-ak dana sam dobila 3.5 kg i sada sam na +5. Ajme, čini mi se baš puno, ali onda sam pročitala negdje da je u 21.tj normalno dobiti 4-7 kg, tako da sam se malo smirila hehe[/justify]

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    27. Listopad 2015. 11:01

Poisonivy, kod nas se organizira prema tome kak se prijave parovi...za grupu treba 6-7 parova. Kad sam zvala, kaže meni čovjek, ako se nitko ne prijavi neće krenuti sada nego tek u zimu ako se i tad prijavi. Kao, žene su prijavljivale, a budući da se nisu oformile grupe onda su rodile bez tečaja :D :D :D tako da mi svakako moramo sada da slučajno ne propustimo to!
    Moj muž je "oduševljen" tečajem :D nisam ni ja, iskreno, pogotovo kad sam čula za iskustva... AL što se mora, mora se....
    ja sam sad trenutno na +3,5 kg :D
    sad me nekako napustila manija gladi... pokušavam se sve više kretati da se ne ulijenim i ne usalim :D

poisonivy2604
    27. Listopad 2015. 11:13

Morat ću i ja nazvat, ali ovdje piše da je svaki mj tečaj.
    Ja sam zadnja dva dana u fazi sa početka trudnoće, ništa mi se ne jede i neke mučnine me hvataju...onda jedem jogurte i takve stvari, jer mi baš do ničeg drugog nije. Nadam se da me neće dugo držat ta faza. 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bambola
    27. Listopad 2015. 11:32

Ja sam cula da u Zadru puste te pogledat radjaonu. Muz i ja idemo na tecaj pocetkom 12og u Benkovac 😳 tako nam najvise pase radi njegovog posla, da dobijemo taj papir, traje dva dana po par sati. Ja cu jos solo otic i u Splitu na tecaj jer je dosta temeljitiji. To u Benkovcu je smijurija, al nam triba papir! 
    Meni je isto pregled sljedeci tjedan i jedva cekam vidit bebu i saznat da li je muz Mr.X ili Mr.Y 😂

Pupa2
    27. Listopad 2015. 11:43

Bambola, kod nas traje 5 tjedana... jedan dan u tjednu bude, mislim 2 sata... Tak su mi barem rekli...
    Ja u pon idem samo na uzv, na tu fetalnu morfologiju! jedva čekam :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.