Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    26. Listopad 2015. 08:53

Damjana, ajme mrzim to pitanje jel beba oživila, ali nekako nastojim ga ignorirati jer mi se ne ulazi u raspravu. Obično to budu žene oko 50ak godina ili starije bake pa onda ne želim biti bezobrazna, ali malo je reći da mi se diže kosa na glavi kad to čujem. Mojoj bebi je s 6+4 srce kucalo kao ludo, od tog trenutka sam znala da je moja beba itekako živa, iako je bila živa onog trena kad smo ju začeli. Uff evo odmah se nasekiram!
    Nasdva, ja nisam naručivala, idem u bosnu sljedeći mjesec pa ću vidjeti cijene tamo... prvo ću pogledat tu na netu kak se kreću, ali mislim da ću tamo naći jeftinije....

poisonivy2604
    26. Listopad 2015. 09:00

Jutro :-)
    Sunshine, prekrasna ti buškica :-) 
    Bambola, predivan osjećaj, zar ne?
    Ja isto ne volim to pitanje, beba je živa od samog početka i točka. Nego, mi smo jučer doživili nešto jako lijepo, baš sam bila sretna, muž je osjetio udarce bebice preko trbuha! 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bambola
    26. Listopad 2015. 09:04

Ajme Damjana ta pitanja o 'ozivljavanju' bebe, kolap mi dodje kad cujem takvo sta. Beba je meni ziva od samog pocetka. Dalje, kad se sitim zadnjeg pregleda u 15om tjednu, vrtila se ko navijena, samo ja to nisam osjecala. Ma ovo je kao neko blago kuckanje i osjetila sam dok sam bila u polulezecem polozaju na ledjima. Al ponavljam da nisam bila tako mirna i imala ruku na drobu, vjerojatno ne bi ni obracala paznju. Skroooz blago! 
    Ja sam tek sljedeci tjedan na pregledu, dosadi cekat, zapitam se sta to doli radi?! 😂
    Nasdva moj muz i ja ne planiramo bas kupovat prije nove godine. Vec sam napisala da cu dobit hrpu toga od kume, a krevetic i posteljinu cemo zadnje. Zasad mi je vec dala neke kreme i pelene za novorodjence, nesto za drzat bocice. Nismo mislili uzimat stol za prematanje jer imamo u sobi komodu sa ladicama koja je u mojoj visini (da se ne saginjem). Pa cemo tamo namontirat spuzvu za prematanje. A vec vidim da ce bozicni pokloni bit nesto za bebe, posebno slavonskog dijela obitelji koji nas manje vidja. Tako da... E da, sljedeci put kad se minja sat na ljetno vrime- taj vikend, tad mi je termin 😳

Bambola
    26. Listopad 2015. 09:09

Ajme Poison jedva cekam da i moj to osjeti. Bas mi ga bilo zao jucer kako je slozija tugica lice kad nista nije osjetija! Ono trudi se oko mene i sve, a znam da se osjeca nekako zapostavljeno jer opet nema nikakvih osjecaja, u smislu da kaze da je njemu trudnoca super, da nista ne osjeti 😂 osjeti mene doduse kad cmizdrim, stvarno nisam cmizdravac, al jucer prvo sam plakala na Forrest Gump, onda sam pustala suze i navecer na neku dramu Kuca na stijeni. Ovaj me gleda i ne vjeruje 😂

poisonivy2604
    26. Listopad 2015. 09:24

Ma moj isto tako, već tjedan dana drži ruku na trbuhu kad god kažem da se beba javlja i nikada ništa ne osjeti, već mi ga bilo žao...i sinoć opet tako, on drži ruku i velim mu ja ću ti reći kad beba udari,a ti reci osjetiš li udarac...i u isto vrijeme kažemo SAD..osjetio je...2 puta za redom i onda beba više nije htjela. :-) baš smo bili sretni. 
    Mene isto nekako brine da se nebi osjećao zapostavljeno i htjela bi ga što više uključit u trudnoću, mada ne znam kako. U četvrtak ide sa mnom na 4D pa će vidit bebu i tome se isto baš veselimo.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bambola
    26. Listopad 2015. 09:33

Ma da, meni je najzezutnije sta radi u zadru, a ja trudnocu vodim u splitu. Kako smo se dogovorili da slobodne dane cuva za posli poroda, ne ide priko tjedna sa mnom u split. Planiram ga iznenadit slikom sa 4D, nekad krajem 11og miseca idem. Na jednu stranu bi stravila nasu sliku i na drugu sliku bebe. Vidila sam te kao okvire sta se vrte. Bar nesto da napravim za njega. On pobozno cuva sve slike sa uzv😁

Pupa2
    26. Listopad 2015. 12:56

Moj muž je do sada u dva navrata uspio osjetiti bebu. I baš bude sretan... a jučer se micala beba i ja mu kažem da stavi ruku, čim je stavio beba prestala pa on odmah složi tužnu facu :D
    iako, ide on na svaki pregled sa mnom.... Bambola, super ti je ideja za slike :) Mi smo slike bebe sa svakog uzv složili kronološki na frižideru i baš mi je fora kako od male točkice nastane velika bebica :)

Sunshine-ri
    26. Listopad 2015. 16:35

Dan cure.

Moj muz radi vani,pa nazalost ne moze samnom na svaki pregled,nego ide kad se poslozi da je doma za pregled. Sad nije doma tako da nazalost u cetvrtak nece moci samnom,ali zato curka ide.

Sto se tice prisustva na porodu,na prvom je muz bio samnom,to je bila njegova velika zelja i svima bi to preporucila. Prekrasno iskustvo biti zajedno u trenutku rodjenja vaseg djeteta. I muz kaze da je stvarno nezaboravno iskustvo i ovaj put ide samnom opet. Bio mi je stvarno velika podrska,ma nesto neprocjenjivo!

Sunshine-ri
    26. Listopad 2015. 18:12

Pupa kolica cemo vjerojatno narucit negdje krajem prvog/pocetkom drugog mjeseca,ali ti obecajem da cu stavit sliku! 😀😙

A sad idem peglat,jer ce me inace zatrpati ova roba koliko je se skupilo! 😂 Fuj,mrzim peglat! 😃

Halila
    26. Listopad 2015. 19:46

I moj muž je jučer konačno osjetio par udaraca. Cijeli dan je ludovala, al čim on stavi ruku, ništa. Napokon se navečer odlučila i njemu javiti. Baš divan osjećaj!
    Blago vama koje imate pregled ovaj tjedan, ja idući utorak, niiiikako da dođe konačno da vidim tog zvrka malog. :)
    Pupa, znam da imam vremena za kolica, al počela sam nešto istraživat i pogubila se među svim tim markama. Ionako do veljače ne mislimo kupovat, do tad budem znala valjda koja hoću. :)
    inače kako vi stojite s poslom, bolovanjem i to? Jel mislite radit do kraja ili mislite na očuvanje trudnoće prvom prilikom ili..?
    ja sam uvijek mislila kako ću radit "do kraja", ako bude sve u redu, naravno, al već me na zadnjem pregledu htio poslati dr na bolovanje, al nisam htjela. Sad mislim da ću morati.. Vidjet ćemo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.