Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    21. Listopad 2015. 20:46

Ines, drago mi je sto je sve super na pregledu. Sto se tlaka tice, jel moras piti terapiju? Jel ti to samo u trudnoci ili i inace? I jel ti dr sta rekao za kile? Mojoj u 16.tt kad sam dosla nije bilo drago sto se nisam nis udebljala pa vjerujem da je tebi onda to ok!
    Poisonivy, hahahha, mozda i moj ocekuje neke drame, sta ja znam, pitat cu ga poslije za dojmove.
    Joj, ja sam zaboravila odgovoriti winky! Malo sma guglala, nisam sigurna jesu mojoj seki rekli da beba ima to (jel ima to veze s bubrezima?) nesto nije sraslo valjda... Tak je bebi bilo pa se do porodaja kontroliralo i sve je sraslo na kraju i bilo ok! Znam da su joj rekli da ako ne sraste da ce beba odmah nakon poroda morati dobiti neke lijekove! E sad ja nisam sigurna je li to bilo to, ali mislim da je!
    Eno bebe, ziva i zdrava, smije se, place, nosa se i sve sto bebe rade :)
    Halila, sestro blizanko, mozda smo ja i ti slicne, ali muzevi ocito nisu! Moj sve vezano uz doktore nista laganini ne dozivljava i sve mu je uff! Hahahah! Al radje ce ic i na porod sa mnom i sve nego npr  otici kod zubara :) hrabrica mooj 🙊😂😂

Garavica
    21. Listopad 2015. 20:50

Winky ne znam stvarno isla sam googlati sada pa vidi malo po netu knjigama ali nemoj se plasiti jer svaka zena i svaka beba je individualna :) samo hrabro.
    Encian brusnica dm na procjedivanje da ne zaboravim.
    E sad o pregledu sad cu biti izvan sebe danima od srece ne znam gdje mi glava di rep kak se veli hahaa.bili smo super smo ne moramo koristiti vise tablete za kontraktcije.sramezljiva beba nije htjela pokazati spol kaze gin pupcana  je tocno izmedu nogu.i da tesko je 257 grama a mama 62kg koje su nezz di hahahha.
    Eto sad cemo se naruciti jos kod dr Latin pa cemo biti mirni.
    I da saznah da samo muz moze na porod nikoga drugoga ne pustaju pa eto vidit cemo i to.
    Sigurno sam nesto zaboravila napisat xD al dobro zelim vam svima laku noc jer vi idete rano pavati .mi smo nocne ptice 

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• ines_m
    21. Listopad 2015. 20:59

Pupa, imala sam prije trudnoce povisen tlak, ali nije bilo strasno pa nisam morala piti terapiju, a sada pijem. 1 tabletu ujutro. Sto se kg tice, dr. bas nije bio odusevljen, jer sam i inace krupnije građe. Kaze da bi bilo najbolje dobiti kg do kg i pol od pregleda do pregleda. Ako ti beba normalno napreduje, mislim da se ne moras previse brinuti zbog kilaze, doci ce kilice ;)

Pupa2
    21. Listopad 2015. 21:16

Ines, ma ja sam se udebljala na kraju u mjesec dana 3kg i rekla je super! Hahahhaha! A ne znam zasto toliko, sad ce valjda biti manje :)
    Garavica, super za pregled!

• ines_m
    21. Listopad 2015. 21:32

Super onda! Meni "prigovara" jer inace imam viska kilograma. A moram sad stvarno malo pripazit

Bambola
    22. Listopad 2015. 07:15

Jutro cure, Garavica je noc, a ja sam ranoranilac. Sve cesce se budim jaaaaako rano 😏jutros sam od 4.30 budna, al se nisam tila ustajat do 5.45 kad se muz budi na posao! A probudija me wc i glad! Brutalna glad. Jedva sam cekala da se digne da si napravim pravi slavonsko dalmatinski dorucak i uzivam uz Anthony Bourdaina na 24kitchnen 😁 postat cu bumbar 😳😩

Pupa2
    22. Listopad 2015. 07:54

Jutroooo!
    Bambola, jao ja sam imala taj period!!! Hvala Bogu sad je normalno, ali tada nije bilo za vjerovati! 😂😂😂
    Mene je neki dan probudila glad u noci, al ja vrlo brzo zaspem. Da kucnem, spavam ko top, mogla bi bar jos sat-dva odspavati, ali moram uciti i pripremati nastavu. 
    Previse se hvalim tim spavanjem, sad kad me rokne nesanicaaa! 😀

Bambola
    22. Listopad 2015. 08:10

Ja na dane, al sve cesce se probudim po noci i onda ne mogu zaspat, onda njega probudim, pa on ne moze zaspat, pa mi kaze da odem u boravak gledat tv da on uhvati sta sna prije posla, a ja jedva cekam se docepat sunkice i sira, ocijedit narance i jest! Sinoc sam pojela veceru u istoj kolicini ko i on! A to se prije nije dogadjalo! I plus sam krenila brstit moto kekse i mlijeko dok smo gledali seriju. Da mi on nije oduzea kutiju, sve bi unistila! Sve! Morat cu se samo kontrolirat sa kolicinom! 
    Pupa kad ti je strucni? Zaboravila sam

Pupa2
    22. Listopad 2015. 08:13

Ma Bambola, sad imas priliku jesti i okriviti bebu za to :P zezam se! Samo ti jedi ako ti se jede i ako si gladna... Ja isto sinoc krenula udarat po domacici pa sam rekla muzu da skloni to od mene. Samokontrola-0 bodova!
    Strucni imam sad nekako pocetkom 11.mj, nisu jos objavili. Nadam se da jos ovaj tjedan nece ni objaviti sto bi znacilo da imam sljedeci tjedan... A nisam naucila :D

Bambola
    22. Listopad 2015. 08:20

Ma hoces! Rijesi to i onda si mirna! 
    Mene zvao kolega iz osnovne skole sta je ing gradjevine da ima neke belgijske investitore i da im treba prevoditelj dokumenata. Nalazimo se nekad pocetkom 11og. Ja nisam spominjala da sam trudna jer je ionako posao od kuce, sta ih onda briga. Dala sam si jos koji dan odmora od sezone i onda se moram prebacit na laptop i dosta prijevoda! Vise volim simultano i konsekutivno prevodjenje, al je dosta stresno, pa cu sad uzimat samo knjige i filmove i radit od doma! Trebam se mentalno prebacit na taj sjedilacki nacin rada. 
    Tebe bar ucenici ljube po glavi, nije ni to lose 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.