E, da, knjiznicarka, ja nisam ni znala da trudnicke najlonke postoje 😂 a inace ih ne nosim jer to mene sve svrbi pa se sva uznervozim! Tako da, ja nemam namjeru to ni probavati. Ja radje obucem tajice ispod hlaca, one tanje tajice al da su pamucne. Imam osjetljivu kozu i svaki klinac me svrbi....
Doris sretan ti rođendan, sve najbolje !!!!
Halila dobrodošla! Želim ti mirnu i urednu trudnoću i zdravu bebicu ! Meni je termin 24.3. , ni ja još ne znam spol.
Ono za jedenje posteljice ne znam uopće kako bi komentirala, prebolesno mi je to.
Na mirise sam bila osjetljiva pogotovo u početku dok sam imala mučnine i povraćala al sve se nekako smirilo od 14-og tjedna i sad baš uživam. Stanem u svu staru robu, kile još nisu krenule prema gore, a inače sam sitnije građe (tj normalne građe ali sam niža).
Mandarine i ja volim ali se ograničim svaki dan pojesti npr po voćku, pa nekad je to jabuka, nekad kruška, šipak, 2-3 mandarine i tako...Dok mi je bilo muka najviše su mi pasale breskve tj nektarine i jogurt.
A grejp pijem redovno, inače ga volim, znači mogla bi malo smanjiti pa ga ne piti svaki dan nego 2-3 puta tjedno .
Sinoć sam uživala u kestenima, to mi je bila večera , pasali su mi skroz dobro.
Pozz, guštajte !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Uhhh jeste se raspisale..
Prvo Doris sretan ti roćkas i sve najbolje. Halila dobrodošla, ja sam rodena 14.3.,meni prekrasan i sretan datum!
Evo mene sa pregleda, danas sam 14+6 i sve je savršeno,bebulinac raste k'o gljiva poslije kise. Rekla mi gin da joj se čini da bi to mogao biti dečkić ali da sačekamo 4D uzv za 4tjedna
..Pupa toliko o instinktu, ja sam bila 100% ziher da je curica, a ako 4D ne iznenadi, instinkt me potpuno zeznuo..
Ja otkad ponovno jedem, jedem sve, slatko i slano, a od proslog pregleda sam dobila pola kg (u mjesec dana), a sveukupno 2 kg od početka ali s tim da sam 4kg prvo smršala zbog mucnina.Trbuscic se lagano ispupcio ali prijateljice mi kazu da se nista ne vidi nego da izgledam kao da sam nesto pojela..hahaha
Šaljem dobre vibre svima!
Minniee, super za pregled, glavno da je sve ok! A cuj, mogu se oni zeznuti... A vidjet ces na pregledu 😀 za 4 tjedna ces taman biti 18, 19 tjedana pa ce moci s vecom sigurnoscu reci. Neki dan je rodila poznanica curicu, a trebao biti decko do zadnjeg uzv!!! Znaci na dan termina u bolnici joj rekli da misle da je ipak curica s tim da je cijelu trudnocu vodila privatno i 3d, 4d uzv!!! Toliko o tome! 😂😂
Minniee, super za pregled!
Ovo mi je baš zanimljivo:
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/provjerite-koju-boju-ociju-ce-imati-vasa-beba-3484
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Hvala na dobrodošlici, baš ste drage!
Doris, sretan ti rođendan!!!! Možda se stvarno bebica javila danas da ti prva čestita! Mene moja danas prvi put pošteno ritnula, do sad je sve bilo neko migoljenje i blago lupkanje, a danas prvi pravi udarac.
Minniee, na lijep datum imaš rođendan hehe. Super za pregled, nek samo bebač raste. Vidiš, ja sam od početka bila uvjerena da dečka nosim, al prošli tjedan završila na izvanrednom pregledu zbog nekog stezanja maternice i kaže doktor curica. Mene je intuicija skroooooz prevarila, al nije mi žao jer sam si oduvijek priželjkivala curicu.
Inače sam na normabelu svaku večer, kroz dan magnezij, al nakon par sati na poslu, opet kreće stezanje, pritisak... Redovan pregled tek 3.11., nikak se dočekat, a zadnji put je dr. rekao da je sve ok, skroz zatvorena, nek odmaram čim više...
Pupa, nadam se da si bolje i da si dozvala bebicu. Valjda se malo uspavala, takvo je vrijeme.
I priključujem se klubu mandarina frikova, zarazile ste i mene.
Poison, meni mama ima smeđe a tata plave. Moje su na dida, zelene :)
A tamo pise 0% zelene.. haha
Jedino da me nisu zamjenili u bolnici :P
Hvala i tebi Halila, i svim drugim curama kojima se nisam zahvalila :)
Znaci laze tablica...hehe...onda joj ne vjerujem
Halila, ja isto pijem normabele i magnezij zbog pritiska :-\ ali ne svaki dan nego po potrebi...
Joj cure, kako sam se ja jučer prestrašila...zaboravila sam vam rec...digla sam se iz sljedećeg položaja i tako mi se zacrnilo pred ocima, a nakon toga mi je samo pred desnim okom bilo crno i mutno još par minuta...ali hvala Bogu prošlo..valjda mi pao tlak, iako do sada nisam imala problema s tlakom
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji