Ne znam...do sada je željezo bilo OK, ali nije nemoguće. Spomenut cu sljedeći tj na pregledu to!
A i u mom je točna zapravo..vidjet ćemo kako ce biti kod naših bebica ;)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poisonivy, welcome to the club ako si niskotlakas. Ja jesam, sad u trudnoci cak i gore nego prije. Slani stapici, voda i grozdjani secer su uvik u mojoj torbi ;)
60/90 vecinom tlak, a nekad zna bit i malo manji....
Ako je tlak onda te razumin skroz i moras se pazit jer vrlo brzo padne i moze ti se zamantat.
Ja bi vise voljela da imam niski tlak, nego ovaj visoki. Mogu zaboravit pizze, suhomesnato, svu brzu hranu, a sad mi taaaako dodje da bi nesto od toga pojela
Bome ste se raspisale :)
Ja sam isto niskotlakaš, al je to u mom slučaju dobro. Ja bebicu još ne osjećam, ono jednom nešto mi se valjda učinilo. kasnije ništa.
bambola, dobro sam. zadnjih dana dosta u gužvi i kretanju, pa navečer budem za tuša i u krevet.
Pupa, jesi ti pitala za bolove u križima? meni to ne prestaje nikako. Malo kao prođe, onda se opet vrati. Posebno ako duže radim bilo šta.
danas su mi došli nalazi brisa. sve je u redu, povukla se bakterija. fala Bogu!
nego kod mene je žuto/bijeli iscjedak prisutan stalno, posebno kad sam malo više aktivna tokom dana. i baš me živcira, jer ga baš osjetim kad krene, kao što sam i krv osjećala, pa stalno trčim na wc.
Poison, gledala sam tu tablicu, kod nas nema greske jer smo svi plavooki :) muz je zelenosmedjas ja plavooka pa cemo vidjeti kakav ce junior biti!
Halila, hvala na pitanju, ali nije mi bas prestalo, bas me taj donji dio ubija!!!! Aliii moja mrva se danas javljala, plasljivo i polako ali javljala se :) tako da sam mirnija odmah!
A ovo ce valjda proci....
Poisonivy, meni ti to takvo crnilo i mantanje zna biti cesto! Zadnji puta kod ginekologa sam imala 110/60... A znam imati i 90/60 tlak pa moguce da je zbog toga. Kad sam provjeravala zeljezo, sve je bilo ok!
Ines, super sto si uspjela, sad mozemo pratiti i tvoje tjedne :)
Damjana, da, mene ta kriza ubijaju, onako dolje. Ali to tek danas, do sada me nije boljelo. Nisam primijetila da sam se danas nesto umorila... Ucila i isla raditi.
Pa cure, ocito da nase intuicije nista ne valjaju hahahhahaha! Ja zapravo nisam imala nikakvu, ljudi oko mene jesu pa su pogrijesili ocito :)
Damjana, ja isto stalno imam iscjedak, do sada su svi pregledi ok i kaze da je to normalan iscjedak. Nekad bude kremasto bijeli, nekad zuckasti, uglavnom, stalno je vise manje prisutan!
Damjana, točno tako je i meni s iscjetkom, još sad u kombinaciji s ovim stezanjem i pikanjem u trbuhu, svaki put kad krene trčim na wc. Valjda je to normalno onda..
Pupa, bitno da se mrvica javlja :)
Damjana, točno tako je i meni s iscjetkom, još sad u kombinaciji s ovim stezanjem i pikanjem u trbuhu, svaki put kad krene trčim na wc. Valjda je to normalno onda..
Pupa, bitno da se mrvica javlja :)
znam da je to normalno, al me baš zivcira. baš zbog toga što odmah osjetim i znoj me oblije.
Damjana, ja sam do nedavno tak svaki put zabrijala u glavi kao krv je, ali onda se malo smirim i sjetim se da su mi svi pricali da je iscjedak normalan u trudnoci, netko ga ima vise netko manje... I sad sam ok s tim!
Mene moja ledja malo popustila.... Sinoc se beba malo javljala pa sam bila mirnija. Ja bih da se beba javlja staaaaalno da znam da je sve ok! A sveki mi se smije i kaze da moja beba ovako mala spava vecinu vremena... Ima smisla :D i skuzila sam da kad ju osjetim, uvijek je nekako na lijevoj strani pa nije ni cudno da me s vremena na vrijeme boli jajnik. Ako se sjecate, moj lijevi jajnik je za malko vise od duplo veci od desnog i jos se beba tu smjesti pa valjda sve to pritisce i jajnik. Svaki put joj na kontroli to kazem, ona pogleda i kaze da je sve ok!
Malo sam citala postove od ljetnih beba... I kad vidim kako neke muku muce sa simptomima i krvarenjima i svime, stvarno sam sretna sto je taj period iza nas :)
Sortiraj odgovore
Najstariji