Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    21. Listopad 2015. 15:30

Ajme Damjana toliko cura znam da imaju taj problem tijekom trudnoce, a posebno kad stomak naraste. Bas znaju izivcirat! 
    Nisam znala to za carski i dijabetes. Kad ti je onda termin?

Minniee
    21. Listopad 2015. 15:31

Moj muž isto ide samnom, ali on je sam izrazio želju da želi biti tamo, a ja drugu osobu niti nebih htjela jer je on inače moje "sredstvo umirenja", ja znam biti mali živac.  Ja sam isto sretna da se krvarenje nije vratilo i nadam se da niti nece,a duphastone moram piti još samo 2 tjedna. Ali naravno da je svako brisanje nakon wc-a pod inspekcijom, proučavanje do najmanjeg detalja.   Ja sam imala bjelkasti iscjedak koji je nestao nakon što sam par dana pila po dvije šalice čaja od brusnice pa probajte sa tim možda.

Damjana
    21. Listopad 2015. 15:52

6.3. mi je 38 tjedana. Od 36 tt sam u bolnici,pa ce mi oni pratiti bebu svaki dan i odlucit kad je vrijeme za porod. Obicno to bude u 38. tt 
    A i mislim da ce mi iduci pregled bit zadnji ambulatni,iza toga svako 3 tjedna idem u bolnicu na dan-dva.
    Minnie,ja jedino i pijem brusnicu. Svaki dan po 2 salice. U tome sam redovita,nego one vitamine zaboravim popit svaki dan. Trebala bi 2 dnevno,ja jednu popijem sigurno,drugu cesto zaboravim 😕

Pupa2
    21. Listopad 2015. 18:02

Poisonivy, moj zna da nije idilicno kao na filmu al svejedno ide! Al stvarno, znaci sva bol je na nama i sve i sad da ne mogu biti tamo da samo stoje i budu podrska. Ja sam uzasno gadljiva pa ako sam mogla biti s faksom pokraj mrtve osobe premaazane nekim tvarima i gledati u zivce sto vire iz mozga i dirati njen mozak moze i on istrpiti moj porod! 
    Damjana, ti bas imas ovaj dijabetes, ne trudnicki jel? A bolje da si pod kontrolom lijecnika....
    Cure, taj caj od brusnice, jel to onaj obicni tipa franckov ili bas onaj za procijediti?

• LillaRose
    21. Listopad 2015. 18:32

Pupa ja sam uzela Encianov u dm-a , 40-ak kn. Za procijediti je. Piše da je 100% brusnica 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

poisonivy2604
    21. Listopad 2015. 18:44

Mislim da on nije time mislio da je idilično ko na filmu, možda više dramatično.  Kako god, drago mi je što želi ići. Ja sam pila ovaj običan, franckov.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• ines_m
    21. Listopad 2015. 18:51

Drage zenice, evo da se javim poslije pregleda. Osim sto i dalje imam problema s povisenim tlakom, ostalo je u najboljem redu :) bebica je od glave do vrha guze 10 cm dugacka i teska 184g. Ureoplazme sam se rijesila, a dobila 3 kg!!! Malo sam se sokirala, osjecam da sam se udebljala, ali bas toliko! uh....

Sto se tice prisustva na porodu, moj suprug se izjasnio da ne zna kako bi to podnio i da radije ne bi isao. Voljela bi da bude sa mnom, ali ne zelim ga siliti, ako misli da to ne moze. A mozda se jos i predomisli :)

• ines_m
    21. Listopad 2015. 19:02

I ja pijem franckovu brusnicu, ili podravkinu

Maja58
    21. Listopad 2015. 20:35

Pozdrav drage moje, i moj muz sam spomenuo da ce ici na porod sa mnom ja ga nisam morala ni pitati, :) ej dal neka od vas ide u petrovu na ultrazvuk dolje u podrum i dal ima email od ultrazvuka da se narucim imam njihov email a nikako mi ne odg pa da nisu promjenili mozda?

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.