Dobar dan svima!
Ajme ja sam taj iscjedak izanalizirala do bolesti najvise radi ureaplasme. Kao ja cu golim okom/njuhom ista prokljuvit 😳
Uglavnom, ja sam uvik imala iscjedak koji se pojacava u pms-u. Od kad sam trudna ima tu blijedo zutu nijansu. I nekako sama sebi drugacije mirisem. Kad sam aktvinija, iscjedak je izrazeniji, navodno sta trudnoca napreduje je i obilniji. Tako da...
Uglavnom je samo sluzave teksture, osim kad se jave one odvratne gljivurine, onda bude i zrnat sa kiselijim mirisom. Etogac
Dobro jutro ,dobar dan:)
Dok dodem do ovdje zaboravim o vemu ste pisale na prethodnim str hahaahaa.mozak mi se stisnuo XD
Uglavnom drago mi je da su pregledi vam super a mi udemo napokon danas u 15h!huraaaa
Pupa je spomenula polozaj bebe meni je desno.
A da se pohvalim dobila sam onu crtu ispod trbuha muz vidio jucer ali ful je tanka i jedva se vidi.
E pitanje za razmisljanje;ako nije predaleko mene sogorica potaknula da razmislim ali nisam odlucila da li ce netko sa vama na porod?
Ja sam mislila mamu pitati jer muz mi nije za to,sogorica se sama ponudila jer jako smo dobre i sad odjednom bi muz isao.ja kazem njemu necu da si nabrijan pa onda se u zadnji tren predomislis ili ti pozli pa me zaje hahahaaa ocu nekog ziher da sam.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Garavica, sa mnom će muž na porod. Nikako ne želim bit sama, nekako imam feeling da ću se osjećat sigurnije ak je neko sa mnom, pitala ga, on pristao i riješeno. Valjda se neće ustrtarit :)
Drage mame i buduće mame, mi smo u 20-om tjednu. Na zadnjoj kontroli bebi učeno obostrano proširenje pijelona, da li se netko susreo s tim. Zasad nam je rečeno kontrola svaka dva tjedna da se prati da li će se povećavati :(
Garavice, i sa mnom ce muz biti na porodu. Ja sam mu rekla da sam odluci.. Kad je rekao nakon nekog vremena da ipak hoce, rekla sam mu da mi je drago jer tko zna koliko vremena cu se morati muciti... Ovako ce mi biti psihicki lakse. Uostalom, skupa smo napravili dijete, ako ga ja mogu roditi i prozivljavati bol trudova i radanja, najmanje sto moze napraviti je biti tamo. Ako ipak osjsti u bilo kojem trenu da mu nije dobro, neka izadje van. Zapravo mi je najvaznije da za vrijeme tih trudova bude tamo, a taj zadnji dio neka ode ako ne moze pretrpjeti. Al ako je htio i znao napraviti dijete, moze podnijeti i ovo 😂😂😂 zvucim zlocesto, ali tako je. On je sam rekao da je citao po netu i da je vidio da zenama znaci da je netko uz njih.... Moja sestricna je radjala 12 sati... Kaze da je bila sama da bi poludila....
Da muz ne zeli ici, ne bih vjerojatno nikog drugog povela, nekako mi je to cudno! Ipak je to moje tijelo, moje i muzevo dijete i ako ne bi on bio pokraj, ne bi mi trebao nitko drugi. Mozda grijesim 😀
Meni ce isto muz bit na porodu! On je odmah rekao da hoce, da nema govora da mu se prvo dite rodi, a da nije tu, jos je trakelja da ako je moga letit po afganistanu i slicno da nes ti poroda. Pustam ga da blebece i mudro mucim. 😂nije mi nitko drugi niti bio u igri da bude sa mnom osim njega jer mi je to nekako preintimno, stajaznan. A i smatram da svaki frajer treba to dozivit da ne misle kako 'letija sam priko borbe u afganu, nes ti poroda'. Neka ga tamo, na prvoj crti!
I sa mnom će muž na porod. Veli da ga zanima dal je to isto kao na filmu. Lako mu se sada zezat, vidjet ćemo ga tamo kako će biti duhovit.
ja se nadam da ipak hoće jer mislim da bi mi s time dosta olakšao.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ja samo pamtim komentar muza od prijateljice nakon njenog poroda:'kad sam vidija ono sve, ako Ona odluci da nemamo vise dice, ja neman pravo ric vise rec!' 😂
Moj nazalost nece biti samnom,al ne zato sto ne zeli,nego zato sto mene zbog dijabetesa poradjaju carskim rezom u 38. tjednu ako do tada ne rodim prirodnim putem. Inace,ne znam jesam to spomenula,ja u 36. tjednu ulazim u bolnicu i cekam tamo porod. Al svejedno ce ici uplatiti onih 400kn da moze bit samnom,ako krene prirodni porod prije 38. tt. Jer mislim da u ovome trebamo bit zajedno od pocetka do kraja! Btw,moram se pozalit,odbija imat odnose,njega strah, kaze: nalaz ti je dosa uredan (iako se radilo o "bolnickoj bakteriji") ne zeli on riskirat itd. Nikako ga nagovorit da i mama mora bit happy ☺
Inace sam se zavalila doma i lezim,pijem caj preventive radi. Jer sam oko 1 dosla doma i bas sam imala osjecaj da cu povratit,pa sam brze bolje caj napravila i uvukla se pod dekicu,a jutros se hvalim muzu kako su me prosle sve moguce viroze koje su harale kod nas zadnjih mjeseci 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji