Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • winky
    22. Listopad 2015. 08:41

Hvala cure..mi se isto nadamo da će biti sve ok da ćemo izgurati do kraja. Googlala sam na sve strane sta god se dalo naći al u 95 % slučajeva su dečkići a kod mene je curica. Dr. me isprepada da je to povezano sa down sindromom... pa sam se ljepo prebacila kod drugog dr. sad nastavljamo kod njega,kontrola za tjedan dana pa cemo vidjet jel sta bolje

Pupa2
    22. Listopad 2015. 09:04

Bambola, ma sta te briga sto nisi rekla da si trudna, pogotovo ako ces raditi od doma! Joooj bas me smori taj strucni, uopce mi se ne uci, stalno sam u nekom stresu! Al dobro, proc ce i to. Nakon toga, nemam vise nikakvih obaveza (osim skole) tako da sam mirna! Jedva cekam :)
    Winky, grozno od doktora sto te isprepadao! Ja se nadam da je sve ok i da ce tako ostati do kraja :)

Pupa2
    22. Listopad 2015. 09:29

Winky, da, to je imao moj necak, na oba bubrega i pred kraj trudnoce sraslo i sad je sve u redu s njim! :)

• ines_m
    22. Listopad 2015. 09:30

Jutro cure! Evo i mene :)
    Ni ja ne mogu spavati po noci, cesto se budim i jako puno sanjam. Jel neka odvas primijetila da sanja vise nego obicno?
    Pupa jel ti radis bas u nastavi? I ja sam radila neko vrijeme u nastavi te s predskolcima u sklopu jedne os

Bambola
    22. Listopad 2015. 09:45

Ja po noci kad spavam se ne sicam snova jer onih par sati sta spavam, zaspem ko top! Ali, zadnjih dana zakunjam popodne, tad imam zivopisne snove.

• ines_m
    22. Listopad 2015. 09:47

Tako i ja, uglavnom sanjam gluposti. Vjerovatno je i to jos jedna faza u trudnoci. Ipak bolje od onog pocetka i mucnina 

Damjana
    22. Listopad 2015. 09:53

jutro! 
    ja spavam ko bebica (al ona što spava cijelu noć) :) ništa me ne budi, inače mogu zaspati bilo gdje na bilo čemu i bilo kad :D ništa se nije promjenilo u trudnoći. pa me nekad bude i strah šta će biti kad se beba rodi, al srećom muž se budi na svaki mig, pa se uzdam u njega da će čut bebu.
    ja pijem brusnicu iz vrećice kupljenu u ljekarni, od Biofarme,
    Pupa, da, imam dijebetes od 16 godine. dobila kao poklon za rođendan :/ (išla vadit krv, da ne idem u školu, jer mi je bio rođendan)  Već evo 15 godina. al sve ok, sasvim normalno se može sa tim živit. u biti sve ti je u glavi, kako se posloži u glavi. kad pričate o samokontroli, 95% vrimena mi je odlična, al onih 5% se opustim i pojedem sve što se nađe ispred mene.

mama102
    22. Listopad 2015. 09:55

jutro...
    ja isto sanjam svašta i budim se 100 puta u noći...pa se namještam po cijelom krevetu, a nikak mi ne paše...inače sam spavala na trbuhu ili na lijevom boku...a sad se slozim nešto između trbuha i boka s rukom ispod trbuha, ma čudno skroz...naručila sam si onaj jastuk za dojenje, pa ću pokušat s njim uhvatit neki položaj da mi odgovara...

...e da noćas me probudila takva oštra bol, mislila sam da ću na hitnoj završit, al prošlo je...ne znam šta je to bilo...ugl. u dijelu gdje se nalazi bubreg...možda moji bebači igraju neku tekmu, pa su se izgurali skroz...ne znam...ugl. baš sam se uplašila...

mama10

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.