Da jel bilo Sanjarka... Ne samo sta je bilo gadjenje na apsolutno sve, nego su bile i brutalne vrucine! A ja sam radila i ozbiljno imam traumu od ovog lita!
Ja nisam dobila nikakvu brosuru u vezi davanja krvi iz pupkovine, nisam bas ni razmisljala bi li ili ne. Mozda dobijem sutra brosuricu
sanjarka...proći će...ja sam sad 14 tj i konačno je mir, od nekih 12tt...dobro tu i tamo mi nešto zasmrdi. ali kako je bilo sad je dobro...nisam povraćala, ali mi se sve gadilo..sve redom...
mama10
Nema me par dana i bome ste se raspisale :)
Doris sve najbolje!
Pricale ste o mandarinama... ja ih godinama nisam mogla jesti jer mi je nakon jedne bilo strasno zlo i zamjerile su mi se i cak kad bi i h netko pokraj mene jeo morala bi izaci iz sobe jer mi se povracalo. A sad... Prije par dana kupim ja jednu jer mi bas dosla volja pa rekoh da probam... uglavnom... muz je moral ici natrag u ducan po jos :)
Ja sam na srecu izbjegla povracanje i gadenje, mene muci samo pranje zubi jer onda mi se zeludac preokrene i stvarno je ruzno... Skuzila sam da mi odgovara samo ona grozna paradontax pasta jer se skoro uopce ne pjeni. A sto se tice mirisa... dovoljno je reci da je moj prvi simptom trudnoce bio nosenje sve rakije iz kuce u podrum jer je sve smrdjelo! :D a sve boce bile zatvorene ko i inace i nitko nije pio... al evo meni smrdjelo :) a sad jos uvijek moram na poslu ici na wc u skroz drugu zgradu jer tu ovaj koji je blizu ciste s nekim bio - ocat- nesto sredstvom i ne mogu ni uci unutra :)
Ni meni dr. jos nije dao brosuru ali sam malo googlala i mislim da cemo pohraniti, cijena je visoka... ali tko zna... mozda jednog dana pomogne.
Jel netko probao one trudnicke najlonke? Tu je vec strasno zima i jucer sam mislila da cu poludjeti s normalnim najlonkama jer su me uzasno zuljale. Nije mi pasalo ni skroz visoko ni nisko.
Doris sretan ti rodjendan i sve najnaj!!
Halila dobrodosla!
Mene ulovila neka viroza od subote i bas me satralo. Bez temperature,ali zato glava puca i grlo lagano pecka. I totalno sam bez snage. Danas je vec malo bolje,ali bas me sredilo.
Trbusic lagano stifljivo se pocinje pokazivati,samo neka raste.
Sto se tice kila,ja sam do sad izgubila 3,5kg,jer mi jos ostalo par kila viska od prosle trudnoce tako da sam odlucila ovaj put pripazit. Nisam na nikakvoj dijeti,nego jednostavno pazim na unos slatkog i ostalih finih gluposti koje debljaju. Tako da sam zasad prezadovoljna.
Sretno svima koje imaju pregled ovaj tjedan! Moj sljedeci pregled je 29 i jako mu se veselim jer kcerkica ide samnom pa cemo zajedno gledati bracu. Ona je jakoo uzbudjena zbog toga.
Veliki pozdrav svima.
Ola curke pa da ja uletim i da ne zaboravim moram odmah napisati Doris sretan rodendan i sve naj naj naj ti zelimo nas dvoje:))
Ja sam inace osjetljiva na mirise imam nos ono hahaa a tek sad pravi pasiji njuh.uhvatila se ormara od jutros i pranja robe.stalno vrtim nesto po stanu :)
Mene moje maleno najmanje kiselo trazi.mandarinke sam voljela a sad pojedem jednu reda radi.sve se okrenulo haaha.
Kod mene ide slano,ljuto,slatko i na zadnjem mjestu kiselo.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Sanjarka, meni je bilo tako kao tebi, nisam bas puno povracala, mozda par puta, ali mi se sve gadilo, bila sam totalno bezvoljna i neka depresivna.... I sva hrana mi je smrdila, al ne onak da sad to ima neki smrad nego ja cim pomislim na hranu meni se stvori neki smrad u nosu. Uzas.... I tako do 12.-13.tjedna, ne sjecam se vise... Onda neko vrijeme jos uvijek nisam mogla meso jesti... A evo me sad, sve tamanim ko prava :D
Sunshine, brzo ozdraviiii!
Sortiraj odgovore
Najstariji