Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ines_m
    20. Listopad 2015. 09:47

Pupa, i mene nekada tako zna boljet donji dio ledja, ali posto ja otprije imam problema s kicmom, protumacim si da je to to. Napravim na podu par vjezbica istezanja i bude ok

Pupa2
    20. Listopad 2015. 10:02

Bambola, ja sam isto uvijek bila mrsaviji tip i zivcirali su me svi koji su mi govorili kako cu se u trudnoci udebljati sto kila kao, mrsaavice tako funkcioniraju. E, pa, nadam se da necu! Ja ujutro doruckujem oko 8, pola 9, oko 12 popijem lgg i nesto stavim u usta i onda u 4 rucak a navecer voce... Ako ranije rucam onda nesto konkretnije i veceram, ali muz dode oko 4, dok zavrsimo s jelom bude to pola 5 pa mi se ne vecera. Jedino sto bih ubacila su setnje, ovih dana je bilo ruzno, a i imali smo posla svako popodne, al sad se opet bacamo u akciju :)
    Ines, 5-6 mandarinkica ti ja pojedem ovako preko dana, izmedju obroka ili na poslu. Ja ih pojedem bar kilu 😀 onda ovo tvoje stvarno nije puno...
    Evo sad su mi ledja malo popustila, al nagovaram bebolinca da sa javi, al neceee

doris1006
    20. Listopad 2015. 10:09

Fala vam cure! 

Pupa, i mene ti zna tako bolit. Pogotovo ako sam u istom polozaju dugo.... 
    Damjana, a jel? Koliko blizu? :P 
    I ti si dobrodosla ako tvoja beba voli slatko hehe 
    Bambola, 80% ljudi imaju odma asocijaciju na tu pismu, tako da me nije zacudilo. Pa eto sad i ti pjevusi hahahaah

• ines_m
    20. Listopad 2015. 10:15

Cure, kako stavite ovu lentu trudnoce ispod? znam da su neke vec objasnjavale prije, sad sam prelistala 20-tak str.unatrag pa nisam nasla. Ima li neka volje ponoviti? 
    Na str. Lilypie.com sam se reg.i napravila lentu, sada nezz kako je ovdje staviti

doris1006
    20. Listopad 2015. 10:16

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/jedenje-posteljice-pomaze-li-zdravlju-majke-3045

Jeste vi cule za ovo? Prvo sam mislila da je neka sprdancija jer nisam nikad cula za to. Al izgleda da zene to stvarno rade. 
    Ja ne bi nikad, i zgrozila sam se na ovo. Al me bas zanima vase misljenje? :)

• ines_m
    20. Listopad 2015. 10:19

Ajme, prvi put cujem za ovo! zvuci nestvarno! ni ja ne bi to napravila....

Pupa2
    20. Listopad 2015. 10:27

https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/jesenske-bebe-2015-1253/p166
    Ines, dolje je cura pod nazivom naaanaa stavila upute kako staviti! Znaci taj code koji kopiras stavis u potpis na postavkama profila tu na klokanici....
    Doris, nikad cula za to! Zvuci grozno...
    Jeste dobili od ginekologa brosuru o davanju krvi iz pupkovine? Jeste o tome razmisljale?

Bambola
    20. Listopad 2015. 10:40

Ajme ja sam za tu posteljicu cula kad je navodno Tom Cruise pojeo posli poroda Katie Holmes. Kasnije se trac stampa raspisala da to je planirala i Kim Kardashian. Ugl, holivudski proljev, ako mene pitate. Sta je to?! Hanibal Lecter in town?! 😳 kategoricki ne! Ne bi jela ni svoju ni tudju posteljicu! 
    A to za pupkovinu i maticne stanice je vec druga prica, sve vise ljudi ih pohranjuje, ali nisam se o tome dovoljno informirala! Budem, pa cu napisat!

doris1006
    20. Listopad 2015. 10:46

Mi smo se malo raspitali o cuvanju krvi iz pupkovine. Zapravo, dragi mi je dosao jedan dan sa tom idejom i bas me je iznenadio kako razmislja o svemu :)
    Najradije bi da mozemo sacuvali je za sebe al su to velike svote novaca kako sam cula tako da cemo ju vjerojatno darivati.

Sanjarka88
    20. Listopad 2015. 10:49

Hej cure
    ja vas redovno čitam al teško mi se uklopit u vaše teme
    Plačem od muke kad vidim da uživate u hrani, i da jedete svašta nešto i da vam je to super, meni se sve gadi, samo mi netko kaže hrana želudac mi se diže, ni ručak nemogu kuhat... utješite me da je i vama tako bilo i da će proć

Doris sretan ročkas!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.