Pupa, i mene nekada tako zna boljet donji dio ledja, ali posto ja otprije imam problema s kicmom, protumacim si da je to to. Napravim na podu par vjezbica istezanja i bude ok
Bambola, ja sam isto uvijek bila mrsaviji tip i zivcirali su me svi koji su mi govorili kako cu se u trudnoci udebljati sto kila kao, mrsaavice tako funkcioniraju. E, pa, nadam se da necu! Ja ujutro doruckujem oko 8, pola 9, oko 12 popijem lgg i nesto stavim u usta i onda u 4 rucak a navecer voce... Ako ranije rucam onda nesto konkretnije i veceram, ali muz dode oko 4, dok zavrsimo s jelom bude to pola 5 pa mi se ne vecera. Jedino sto bih ubacila su setnje, ovih dana je bilo ruzno, a i imali smo posla svako popodne, al sad se opet bacamo u akciju :)
Ines, 5-6 mandarinkica ti ja pojedem ovako preko dana, izmedju obroka ili na poslu. Ja ih pojedem bar kilu 😀 onda ovo tvoje stvarno nije puno...
Evo sad su mi ledja malo popustila, al nagovaram bebolinca da sa javi, al neceee
Fala vam cure!
Pupa, i mene ti zna tako bolit. Pogotovo ako sam u istom polozaju dugo....
Damjana, a jel? Koliko blizu? :P
I ti si dobrodosla ako tvoja beba voli slatko hehe
Bambola, 80% ljudi imaju odma asocijaciju na tu pismu, tako da me nije zacudilo. Pa eto sad i ti pjevusi hahahaah
Cure, kako stavite ovu lentu trudnoce ispod? znam da su neke vec objasnjavale prije, sad sam prelistala 20-tak str.unatrag pa nisam nasla. Ima li neka volje ponoviti?
Na str. Lilypie.com sam se reg.i napravila lentu, sada nezz kako je ovdje staviti
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/jedenje-posteljice-pomaze-li-zdravlju-majke-3045
Jeste vi cule za ovo? Prvo sam mislila da je neka sprdancija jer nisam nikad cula za to. Al izgleda da zene to stvarno rade.
Ja ne bi nikad, i zgrozila sam se na ovo. Al me bas zanima vase misljenje? :)
Ajme, prvi put cujem za ovo! zvuci nestvarno! ni ja ne bi to napravila....
https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/jesenske-bebe-2015-1253/p166
Ines, dolje je cura pod nazivom naaanaa stavila upute kako staviti! Znaci taj code koji kopiras stavis u potpis na postavkama profila tu na klokanici....
Doris, nikad cula za to! Zvuci grozno...
Jeste dobili od ginekologa brosuru o davanju krvi iz pupkovine? Jeste o tome razmisljale?
Ajme ja sam za tu posteljicu cula kad je navodno Tom Cruise pojeo posli poroda Katie Holmes. Kasnije se trac stampa raspisala da to je planirala i Kim Kardashian. Ugl, holivudski proljev, ako mene pitate. Sta je to?! Hanibal Lecter in town?! 😳 kategoricki ne! Ne bi jela ni svoju ni tudju posteljicu!
A to za pupkovinu i maticne stanice je vec druga prica, sve vise ljudi ih pohranjuje, ali nisam se o tome dovoljno informirala! Budem, pa cu napisat!
Mi smo se malo raspitali o cuvanju krvi iz pupkovine. Zapravo, dragi mi je dosao jedan dan sa tom idejom i bas me je iznenadio kako razmislja o svemu :)
Najradije bi da mozemo sacuvali je za sebe al su to velike svote novaca kako sam cula tako da cemo ju vjerojatno darivati.
Hej cure
ja vas redovno čitam al teško mi se uklopit u vaše teme
Plačem od muke kad vidim da uživate u hrani, i da jedete svašta nešto i da vam je to super, meni se sve gadi, samo mi netko kaže hrana želudac mi se diže, ni ručak nemogu kuhat... utješite me da je i vama tako bilo i da će proć
Doris sretan ročkas!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji