Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    19. Listopad 2015. 23:47

Pa prestanak pusenja sam po sebi ne izaziva debljanje. Ubiti te deblja posli prestanka to sta moras zaposlit ruke, pa grickas svasta ili hranom ubijas zelju za cigarom. Isto ka i b vitamini. Ne debljas se od vitamina, oni samo ubrzaju probavu, pa si gladniji. 
    A gle, ne znam sta jedes u koji sat ili jesi li pila duphaston, on zna zadrzavat tekucinu u tijelu i naravno koliko se kreces...

baby♡girl
    19. Listopad 2015. 23:57

Pozdrav cure ☺
    Nadam se da se ne ljutite sto ovako ulijecem, htjela sam samo pozdraviti moje stare tipkalice na pdf tko planira i radi na bebi 😊 drage moje NMareN, Maja, Pupa i ostale ja sam vam isto pozdravila staru temu, jutros sam docekala svoje dvije crtice. Vec sam se javila na temu ljetne bebice, ali rado cu i tu s vama protipkati. Nadam se da uzivate u svojim trbuščićima i veselim se s vama svima, a konacno se i ja radi sebe mogu veseliti. Pozdrav i svim ostalim curama 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Halila
    20. Listopad 2015. 00:00

Ne pijem ništa, radim još uvijek i dosta se krećem, ali kile se love. Možda sad malo stane, zapravo sam sad, reklo bi se, taman.. Osim čudno velikog trbuha. Imala sam inače premalo kila, bilo je poželjno malo se udebljati, ali ovih 9 u tak kratkom roku me šokiralo, pa čisto da provjerim kolko ste vi ostale cure nakupile. :)

doris1006
    20. Listopad 2015. 05:19

Pupa, ti si nesto kao ja... samo mi daj slatko, cokoladno po mogucnosti i mandarine.. mogla bi zivit na tome hahaha
    Na kolace si dobrodosla kao i druge cure, fino put pod noge i kod mene u Makarsku ;)

Bambola, pricica je bas 'aaaaaaa' slatkooooooo 

Halila, ja sam isto prestala pusiti i dobila dosta trbuscica al kilaza je ostala tu negdi di je bila, cak sam u pocetku izgubila malo na kilazi, i zavisi u koje doba dana se vazem, mislim da sam sad na +1,5 ili +2kg. 

Mene probudilo neko migoljenje u trbuhu (najvjerojatnije crijeva) al ja si umislila da bi mogla biti mala bebica, da mami cestita rockas i nema vise spavanja, oci mi sirom otvorene hahaha

Pupa2
    20. Listopad 2015. 08:40

Bambola, prica je supeeeeer 😍😍😍 joj, ja sam svirala prije gooooodinAaaama gitaru i islo mi je super, al odjednom sam prestala i evo ima vec 10 god da ju nisam taknula, al doslovno taknula. U pocetku su me svi pa zas ne sviras bla bla, sad su svi odustali!
    Halila, ja sam ti dobila 3 kg tocno... Meni je to bio sok jer u prva 3 mj nisam nista dobila i onda u mjesec dana natucem 3. Imala jesam period u tih mjesec dana kad sam jela stalno, stvarno sam bila gladna od 0 do 24 i uplasila se da ce tako biti stalno.... Znate ono kad se trudite ignorirati osjecaj gladi al tolko je jak da ne ide. Al hvala Bogu, to je prestalo nakon par dana i sad je sve ok. Meni je stomak dosta veliki i sve sto sam dobila je otislo u stomak. I dalje stanem u sve rifle stare (osim sto me stiscu kod stomaka pa ih ne nosim), al hocu reci da su noge i guza a bome i sise i dalje kao i prije hahahah. Ja sam ocito takve gradje da ce meni otic sve prema naprijed i bit cu vrloooo brzo ona trudnica koja ne vidi stopala. Neki dan mi se muz smijao jer mi pupak sve vise i vise se siri i jos malo ce ispast vani! 
    Babygirl, cestitaaaaaaaaam! Jaoooo kako mi je drago! Napokon da si i ti docekala taj plusic!!! Znaci mala curica dobiva bracu ili seku :) ma neka bude sve kako treba i zelim ti da uzivas u svojoj trudnoci!!!!!
    Doris, sretan rodjoooos! Ziva bila jos 100 i narodila djece :P
    Nego, jos jedno pitanje, otkad sam se probudila me boli donji dio ledja, ko kad trebam dobiti... Malo me to brine :/ jos pogotovo sto stalno dozivam bebu al se ne odaziva. Jel nekog isto tak zna boljeti?

Damjana
    20. Listopad 2015. 08:48

Doris,sretan rodjendan! 🎂🎉🎈 mi smo skoro pa susjede:) 
    Halila,dobro dosla! Ako si citala stranice prije,vidjet ces da i ja imam toliki stomak! Trudna sam 18 tjedana,a meni ovo ozgleda ko 7-8 mjesec 😀😀 al evo neki dan me utjesila prijateljica koju ne vidjam cesto,kaze da joj se cini da sam stala sa debljanjem,a to se i meni cini! Od kada sam pocela sa kretanjem i normalnim radom,cini mi se da je debljanje stalo. 
     Vagu nemam,tako da se i ne vagam,nego kad odem u gin. 
    Sto se tice hrane,ja bih jaja mogla za sva tri obroka,bas me puklo na ta jaja! 
    Bambola,super pricica!

Bambola
    20. Listopad 2015. 09:39

Doris sretan ti rodjendan, da si vesela i sretna!!
    Halila, sama velicina droba je individualna, al probaj nac nacin da jedes manje, a vise puta dnevno. Evo, meni je mama mrsaviji tip, a sa mnom i bratom je dobila po 25 kg i dijabetes. Kaze da ona jednostavno nije imala osjecaj sitosti. Nikad i nikako u trudnoci. A nije se bas tila kontrolirat u smislu kolicine, sta po meni isto nije okej, al stvar je pristupa pojedinca. 
    Pupa, mene kriza znaju ubit. Inace, kad sam imala mengu bi me ubijala vise nego prednji dio. 
    Damjana kako si ti?

Bambola
    20. Listopad 2015. 09:40

Ajme Doris isla sam ti cestitat rodjendan i sad ce mi cilo jutro u glavi bit ona pisma 'doooooris, oduvijek je pamet bila srcu nepoznata, dooooris....' 😂😂😂

• ines_m
    20. Listopad 2015. 09:43

Doriiiiis, sretan rockas, sve najbolje zelim!
    Halila dobrodosla :)

Mare drago mi je da je sve ok s bebolincem, ako je bakterija,izaci ce s puno brusnice i tekucine opcenito,ili antibiotikom. Imala sam je i ja. Sto se urina tice, ja ga rednovno dajem na svakom pregledu, svaka 3 tjedna, bas cudno da su ga tek sada uzeli.

Joooj ja ne mogu docekati sutra pregled,samo da bude sve u redu!
    i ja jedem puno mandarina, oko 5-6dnevno, zapravo ne znam jel to puno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.