Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    19. Listopad 2015. 21:43

Hvala na dobrodošlici! :) Pupa2 tebe sam kroz čitanje zapamtila, jer mi se često činilo kao da sam ja pisala.. Od smeđeg iscjetka na početku, pa do jako brzog rasta trbuha i na kraju termini tu negdje. :) Što se kolača tiče, bolje da ne komentiram, u ovih 19 tjedana sam ih se najela ko nikad u životu. Beba jaaaako voli slatko. :)

Pupa2
    19. Listopad 2015. 21:50

Halila, mozda je to do naseg slicnog termina, nase bebe vole kolace 😂 zapravo, ja sad sve volim! I slatko i slano... A mandarine.... Ajmeeee par kila dnevno ja i muz sredimo! 
    Halila, koliko ti je godina i jel ti to prva trudnoca?

Halila
    19. Listopad 2015. 22:03

Nedavno navršila 28.
    Imala sam biokemijsku početkom travnja ove godine, to je bila prva (iako ju neki ne računaju, al s obzirom da je bila planirana, pogodilo me). Sad sve ok, bez nekih problema, osim tog smeđeg iscjetka na početku, al i to je nestalo u jednom danu. Tebi prva trudnoća ili?

Bambola
    19. Listopad 2015. 22:10

Halila dobrodosla!
    E da, danas sam bila kod imunologinje, bratu po neke nalaze i rekla ja da sam trudna, blablabla. Uglavnom, dok je preporucila da se ne ubijam u agrumima (ja isto obozavam mandarine, cijedim sokove od narance i grejpa), kao da ih valja jest, al pazit na kolicinu jer znaju bit jaki za bebu. 
    Vase bebe vole slatko, sve nekako bebasto i romanticno. Mene jos uvik najvise trazi kiseli kupus i sarme! 😏 pretvorit cu se u kupus! Ono da bas izdvojim sta najvise volim glodjat u trudnoci-mrkve i kisela kupusa! Jaja ni nacrtana ne podnosim! Cak kad muzu radim palacinke mi zna smetat miris. I da, danas sam vozila mamin auto i brate onaj boric oko retrovizora. Vanka kisa, a ja vozim sa otvorenim prozorom 😂

Pupa2
    19. Listopad 2015. 22:15

Halila, meni je isto prva trudnoca :) uspjelo nakon 3 mj pokusavanja! Hvala Bogu, zasad je sve ok!
    Bambola hahahhahahahahahahhahahahahahhahahahakoji si ti lik!!!! Ja sad nemam nis u autu, ispraznio se taj klinac od mirsa a oboje smo lijeni da to zamijenimo... Ma meni se isto jede sarma i jede mi se onak onaj dinstani kiseli kupus.... A u medjuvremenu i slatko, a onda malo i slano ;) a sta cu kad volim mandarine..... Pokusat cu se malo skulirati....

Bambola
    19. Listopad 2015. 23:04

Pfff, ja sam mala beba za moju majku i nonu. 
    Nona me nazove svako par dana da joj prepricam sta sam jela i pila, onda zapocme da jel i koliko sviram violinu i idem li u crkvu i tako... Ja nisam tip koji moze dva sata gudit. Ja trakeljam po ure, onda skuzim kako sam zahrdjala i dodje mi lupat se violinom po glavi.

Halila
    19. Listopad 2015. 23:08

Hvala, Bambola! Suosjećam, meni su isto neki mirisi nepodnošljivi, najviše od svega kobasice i češnjak.. Užas! Za razliku od vas dvije, kiselo uopće ne jedem, jednostavno mi ništ ne paše osim jogurta.
    Nego, kak vi stojite s veličinom trbuha? Ja sam uvjerena da sam prevelika za 19. tjedan.. Inače sam mršavica, a do sad sam nakupila 9 kg. Tješim se da je to zbog prestanka pušenja..

Bambola
    19. Listopad 2015. 23:14

E da, ima i ta lijepa prica, pa da podijelim, ukoliko niste cule ili procitale. Ispricavam se ateistima, agnosticima ili drugim vjeroispovjestima, pricica je jednostavno  ono 'aaaaaaa' slatka. 
    Arkandjeo Gabriel priprema nerodjene bebe i uci ih tajnama i mudrostima zivota koje svi spoznamo u smrti. U trenutku rodjenja ih napusta i stavi im prst na usne da to bude njihova tajna! Zato kao imamo Kupidov luk iznad usne, otisak Gabrielovog prsta.

Bambola
    19. Listopad 2015. 23:21

Halila, ja sam dobila kilu ipo i imam tu neku malu izbocinu koja se vidi jedino kad sam u donjoj majici. Al to ti je i gradja, ja sam visoka, pa valjda ima mista. I plus, svima nam je termin od polovice treceg miseca- covjece mi imamo jos sto godina bit trudne 😳 
    Al 9 kg, nemoj se ljutit, al mislim da ce ti i dok rec da usporis tempo sa kilogramima. Ne mora znacit, mozda ja dobijem sto kila u dva miseca, a ti jos koje kilo, al nemoj tim tempom nastavljat.

Halila
    19. Listopad 2015. 23:35

Ma znam da je previše, al ne znam otkud skupljam te kile jer ne jedem baš puno više nego inače, osim slatkog.. Vjerojatno i prestanak pušenja ima neku ulogu, a sve kile su, izgleda, u trbuh otišle.
    Ova priča je baš lijepa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.