Hvala na dobrodošlici! :) Pupa2 tebe sam kroz čitanje zapamtila, jer mi se često činilo kao da sam ja pisala.. Od smeđeg iscjetka na početku, pa do jako brzog rasta trbuha i na kraju termini tu negdje. :) Što se kolača tiče, bolje da ne komentiram, u ovih 19 tjedana sam ih se najela ko nikad u životu. Beba jaaaako voli slatko. :)
Halila, mozda je to do naseg slicnog termina, nase bebe vole kolace 😂 zapravo, ja sad sve volim! I slatko i slano... A mandarine.... Ajmeeee par kila dnevno ja i muz sredimo!
Halila, koliko ti je godina i jel ti to prva trudnoca?
Nedavno navršila 28.
Imala sam biokemijsku početkom travnja ove godine, to je bila prva (iako ju neki ne računaju, al s obzirom da je bila planirana, pogodilo me). Sad sve ok, bez nekih problema, osim tog smeđeg iscjetka na početku, al i to je nestalo u jednom danu. Tebi prva trudnoća ili?
Halila dobrodosla!
E da, danas sam bila kod imunologinje, bratu po neke nalaze i rekla ja da sam trudna, blablabla. Uglavnom, dok je preporucila da se ne ubijam u agrumima (ja isto obozavam mandarine, cijedim sokove od narance i grejpa), kao da ih valja jest, al pazit na kolicinu jer znaju bit jaki za bebu.
Vase bebe vole slatko, sve nekako bebasto i romanticno. Mene jos uvik najvise trazi kiseli kupus i sarme! 😏 pretvorit cu se u kupus! Ono da bas izdvojim sta najvise volim glodjat u trudnoci-mrkve i kisela kupusa! Jaja ni nacrtana ne podnosim! Cak kad muzu radim palacinke mi zna smetat miris. I da, danas sam vozila mamin auto i brate onaj boric oko retrovizora. Vanka kisa, a ja vozim sa otvorenim prozorom 😂
Halila, meni je isto prva trudnoca :) uspjelo nakon 3 mj pokusavanja! Hvala Bogu, zasad je sve ok!
Bambola hahahhahahahahahahhahahahahahhahahahakoji si ti lik!!!! Ja sad nemam nis u autu, ispraznio se taj klinac od mirsa a oboje smo lijeni da to zamijenimo... Ma meni se isto jede sarma i jede mi se onak onaj dinstani kiseli kupus.... A u medjuvremenu i slatko, a onda malo i slano ;) a sta cu kad volim mandarine..... Pokusat cu se malo skulirati....
Pfff, ja sam mala beba za moju majku i nonu.
Nona me nazove svako par dana da joj prepricam sta sam jela i pila, onda zapocme da jel i koliko sviram violinu i idem li u crkvu i tako... Ja nisam tip koji moze dva sata gudit. Ja trakeljam po ure, onda skuzim kako sam zahrdjala i dodje mi lupat se violinom po glavi.
Hvala, Bambola! Suosjećam, meni su isto neki mirisi nepodnošljivi, najviše od svega kobasice i češnjak.. Užas! Za razliku od vas dvije, kiselo uopće ne jedem, jednostavno mi ništ ne paše osim jogurta.
Nego, kak vi stojite s veličinom trbuha? Ja sam uvjerena da sam prevelika za 19. tjedan.. Inače sam mršavica, a do sad sam nakupila 9 kg. Tješim se da je to zbog prestanka pušenja..
E da, ima i ta lijepa prica, pa da podijelim, ukoliko niste cule ili procitale. Ispricavam se ateistima, agnosticima ili drugim vjeroispovjestima, pricica je jednostavno ono 'aaaaaaa' slatka.
Arkandjeo Gabriel priprema nerodjene bebe i uci ih tajnama i mudrostima zivota koje svi spoznamo u smrti. U trenutku rodjenja ih napusta i stavi im prst na usne da to bude njihova tajna! Zato kao imamo Kupidov luk iznad usne, otisak Gabrielovog prsta.
Halila, ja sam dobila kilu ipo i imam tu neku malu izbocinu koja se vidi jedino kad sam u donjoj majici. Al to ti je i gradja, ja sam visoka, pa valjda ima mista. I plus, svima nam je termin od polovice treceg miseca- covjece mi imamo jos sto godina bit trudne 😳
Al 9 kg, nemoj se ljutit, al mislim da ce ti i dok rec da usporis tempo sa kilogramima. Ne mora znacit, mozda ja dobijem sto kila u dva miseca, a ti jos koje kilo, al nemoj tim tempom nastavljat.
Ma znam da je previše, al ne znam otkud skupljam te kile jer ne jedem baš puno više nego inače, osim slatkog.. Vjerojatno i prestanak pušenja ima neku ulogu, a sve kile su, izgleda, u trbuh otišle.
Ova priča je baš lijepa :)
Sortiraj odgovore
Najstariji