Joj Mare, grcevi su normalni al bas toliko jaki. Najbolje je da ne glumimo doktore nego otidji vidi sta se desava!
Nadam se da je samo lazna uzbuna i da je sve ok. Moj ti je savjet nazovi svog gin ili otidji na hitnu.
Javi nam sto je bilo. Vjerujem da ce sve bit dobro
Mare, danas sam pricala sa prijateljicom sta mi je rekla da nekad ne bi mogla spavat od bolova! Sad, 'poznavajuc' tebe pitaj nekog strucnog jer ces se pojest. Mene isto na momente uvate grcevi, al s obzirom na to da su popraceni zgaravicom i vjetrovima smatram da su crijeva! Ova prija mi je rekla da je njoj znalo bit bas strasno, sad dal to ovisi od gradje, cega vec, neman pojma. Al najbitnije je da si ti smirena. Ako te to izbaci iz takta, zovi lipo doktora! Sta te briga!
Mare, odi ti lijepo lijecniku ili ga bar nazovi pa ako je i to sve normalno i u redu, barem ces bit mirna. Sretno!
Garavica koji ste tjedan vas dvoje?
Cure divne ste,hvala vam. Bambola ti si me bas nasmijala,'poznavajuc'tebe hahaha. Očito sam na tebe ostavila dojam neke kontrolu frikuse . Ovaj put se nisam bojala za bebu nego me stvarno jako boljelo. Otišla sam dr,beba je OK ali dr sumnja na urinarni infekciju,sutra idem vaditi krv i urin dati. Inače ja vam do sada nisam ni jednom urin dala. Sutra moram popiti barem 2l čaja, stim da se uvin čaj bebi smio u trudnoći piti pa cu onda brusnicu tamaniti. Eto kroz par dana vidjet ćemo sto nalazi kažu.
Ja to mogu, ja to hoću....
Drage moje mame, samo da vas pozdravim, mi smo super, sada nam je 17 tjedana. Ljubim vas sve i svako dobro vam zelim :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Bok, cure!
Čitam vas već neko vrijeme pa sam napokon odlučila pridružiti vam se. Ja sam, evo, u 19. tjednu i termin mi je 14.3., što još spada pod zimu, al meni je nekako draže proljeće. Za sad doktor kaže da će biti curica, vidjet ćemo još na sljedećem pregledu je li to sigurno, ako se ne odluči sakriti. Za sad sa sigurnošću jedino mogu reći da nosim jednu jaaaako aktivnu bebu, već par dana me lupka bez odmora skoro. Diiiivan osjećaj.
Mare ma nisi! Imala si to ruzno iskustvo prije i razumin da te zesce peru strahovi! Svih nas uvati panika, jasno da tebe jos i vise, tako da kad god te uvati samo se javi!
Mare drago mi je da je sve u redu sa bebicom! :D nije to nista strasno, pij tekucine, brusnica ti je super... ako je bas gadno dobit ces antibiotike i to je to.
Halila, dobrodoslaaaaa :D
Evo cure, mi napravili kolace, tortu... i toliko sam umorna da cu uskoro na spavanac. Sutra mi je rockaaaaassss! :D
Laku noc. :*
Mare baš sam se scimala na početku kad sam čitala i bolje da si išla i odlično da je beba ok a valjda će i nalazi biti.
Ines 20- ti tjedan smo.
Maja58 hvala također:)
Halila ma tu budi s nama hihihi.jako smo blizu al mi ne znamo što smo.čestitke i nadam se da se držite dobro i spremate garderobu malo topliju prilagodenu veličini trbuščića :)
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
NMareN, mene isto znaju uhvatiti bas grcevi, ali nekako ne pridajem paznju previse tome, ali ne mogu odrediti koliki je to intenzitet, jel to jako ili ne... Dobro da si otisla, cisto da ne razbijas glavu! Javi nam sutra! P.S. Cudno mi da nisi dala urin do sada, ja sam to morala odmah nakon potvrde trudnoce....
Maja58, super sto je sve ok.
Halila, dobrodosla! Meni je termin 12.3. :) tako da smo si vrlo blizu :) meni na prosloj kontroli rekli decko, na ovoj redovna dr nije vidjela nista :D
Super za aktivnu bebicu, moja je jos uvijek mirna, malo pliva, ali je mirna :)
Doriiis, ja bila kod sveki na rockasu, najela se kolaca ajme! Mogla bi sutra i ponovit :) :P jos ako si pravila cokoladneee pfffffff 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji