Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garavica
    19. Listopad 2015. 11:13

Jutro curkeee.evo mi se izuživali u vikendu i sada nas dijeli dva dana do kontrole :) 
    Mamasita dobrodošla i tebi sretno.
    Cure koje još ne osjete pokrete ni udarce znaaam kako vam je al kod mene je od leptirića do udaraca tj dana prošlo i vesela sam jer lupa jako često i osjetim kak se migolji al kad stavim ruku neće više.ugodan dan svima!one koje možda imaju pregled sretno.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Bambola
    19. Listopad 2015. 11:31

Dobar dan cure!
    Mare, super za pilates. Samo se opusti, 16 tjedana je stvarno prerano za ista osjetit. Tek za misec dana kontaj da bi moglo pocet. Tako kazu mlade majke ☝️😂
    Pupa, sori, jucer nisam napisala sve. Znaci biljna ljekarna, vjerojatno si dosad guglala da je odlican i za imunitet i sve! Ja cu ga opet pocet pit, i zube jednom tjedno trljam sa njim, plus na blazinicu stavim malo vode i citrofita, pa se obrisem dole. Jedino: NE pit na taste, i ne moras sad odma kapat trideset kapi. Ja ukapam u hladni vocni caj desetak kapi ujutro i desetak navecer. 
    Ja sam jucer lijepo jela juhu, blitvu, ciklu, ribu sa gradela sa maslinovim uljem i cesnjakom. Ostatak dana krepavala od zgaravice 😏 coece sta je peklo! 
    Sta se kise tice, samo sam ljuta sta mi se roba nece nikad osusit 😡

Pupa2
    19. Listopad 2015. 13:21

Hej cure... baš je danas nekako tmurno i kišovito i bljak, ali meni i ovako paše :)
    NMareN, ja sam ti sa 16 tt bila kod doktorice na pregledu i pitala ju za koliko bih mogla/trebala osjetiti bebu, ona je rekla tek za mjesec, mjesec i pol! Tako da, ima još vremena... 
    Garavice, ja sam do sada osjetila jedan ili dva malkoc jača udarca, ali je sve to još uvijek migoljenje.. Jučer skoro pa ništa...
    Bambola, onda ću si to fino kupiti :) Nadam se da ću naći tu negdje u blizini... Jedem svaki dan probiotik, namažem se canestenom, valjda će proći... Što je najgore i muž je pokupio :D pa se skupa liječimo...
    Što se tiče tvoje jučerašnje hrane, ja sam to jela neki dan (samo što je riba bila s tave :D) i sve je bilo ok... Nisam poslije one filovane paprike osjetila žgaravicu tako jako. Nekad mi se zna onako vraćati i malo smetati ispod grla, ali to je ništa.
    A ovih dana stalno neka slavlja pa jedem roštilj i svu tu težu hranu. Hvala Bogu, zasad je sve ok.
    Jučer sam se najela kestenja, a kaže mi jedna cura kako kestenje nije baš naj za trudnoću?? Odbijam vjerovati u to....

kika832013
    19. Listopad 2015. 13:41

Pozdrav svim budućim mamama! 
    I dalje vas pratim i bas sam sretna kad vidim da se svako malo javi jos jedna nova cura sa proljetnom bebicom. Nisam se javljala jer sam bila u organizaciji pira i sad kad je to proslo mogu s vama podijeliti dobru vijest, ugl. nakon spontanog radila sam briseve i sve je u redu Bogu hvala  danas jos idem do ginekologice da vidi nalaze i da da zeleno svjetlo, pa cemo medeni mjesec iskoristiti za novu bebicu haha  

Zelim vam ugodan dan! 

• LillaRose
    19. Listopad 2015. 14:39

Kika od srca svu sreću želim i da što prije ugledaš novi plusić na testu ..
    Moja se bebica migolji, osjetim je više puta na dan posebno kad pojedem ili kad se umirim. Naravno, nisu to neki jaki udarci, ali osjetim da je to to i veseli me baš ..
    Pupa di si čula to za kestene? Ja ih baš imala u planu papati večeras, ne vidim razlog zbog kojeg bi oni bili štetni..
    Ručala sam pečenu ribu i salatu od krumpira, naravno sve s maslinovim uljem. Žgaravicu više nemam, jedem sve umjerno, jedino izbjegavam sirovi luk i češnjak. 
    Za citrofit sam čula da je super. Ja zbog gardenelle imam udarnu terapiju-svaki drugi dan jedna vaginaleta MACMIROR COMPLEX ( imam ih još 10 komada, znači protegnit će se to na idućih 20 dana). 
    Bambola mi smo skoro pa terminuše ...u prednosti sam za 1 dan :)
    Veliki pozdrav svim mamama i bebicama !!!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Pupa2
    19. Listopad 2015. 15:12

Lila, očito da je ta cura krivo informirana jer ja nailazim na netu na dobre komentare, osim što se malo teže probavlja. Sva sreća da sam tu još uvijek kao grlica. Cure, ne bi vjerovale, ali ja sam neku večer u 1:30 ujutro obavila veliku nuždu :D :D :D s tim da sam taj dan normalno i ujutro. Nekome je prvo hrana kad se probudi, meni wc :D 
    Kika, lijepo se provedi na medenom mjesecu i neka bude plodonosan :) :) :) 
    Čitala sam još prije kao kako majke imaju osjećaj da nose sina ili curicu. Jel vi to osjećate? Tj. jel imate tu neku majčinsku intuiciju? Bez obzira jel znate ili ne znate spol...

• ines_m
    19. Listopad 2015. 16:27

Pozdrav mamice!
    Dobrodosle nove mamice, a veliki pozdrav saljem Nassah i Kiki! Cure, drzim fige 

Nisam neko vrijeme bila ovdje pa sam se sad bome nacitala postova :) zavrsavala sam diplomski rad i napokon ga zavrsila, prijavila, sad cekam termin obrane. Pa da i to skinem s vrata dok ne budem kao bumbar! 

Ja jos ne osjecam nikakve leptirice, treperenja ni slicno, danas smo na 16+5. Vidim da nisam jedina pa mi je lakse, ali ipak ne mogu docekati srijedu i pregled da cujem da je sve ok. Ako bude srece, mozda se i spol vidi, bit ce ravno 17 tj.na dan pregleda :)
    Bambola ja se napokon rijesila uree :)

Garavica
    19. Listopad 2015. 17:05

Kika sretno i samo hrabro!
     ja sam jela kestene jučer i baš sam se natrpala al ne vidim zasto bi bili štetni jel ko googlao šta o tome?
    A vidis kako smo različite jer stvarno mene mlati moje moje hahahaaa.
    Ines odlične vijesti:)

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

NMareN
    19. Listopad 2015. 17:11

Cure trebam pomoć, oko 15.30 počinju mi lagani grčevi u donjem dijelu trbuha s lijeve i desne strane. U 16h grčevi se proširili i na sredinu,i neću reci neizdrživi bolovi ali strasno jaki. Uz te bolove o donjem dijelu trbuha bol se počela širiti i na donji duo kičme pa nakon toga prema gore. Strasno kak je boljelo. Smirilo se oko 16.30 i sad  evo polako opet počinje. Ima netko neki savjet,da idem dr ili ne treba dizati paniku?

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.