Dobro jutro drage cure ! Konačno vikend, a ima i nešto sunca ..
Pupa i Garavica čestitam, vi ste već pola prošle.. Mi smo danas na 17+2 i zbilja mi proletilo...Još malo eto i nas na pola puta ..
Ja ću danas odmarati, idem kod svojih na ručak pa ću pustiti da me svi paze i maze..Neki dan sam i ja pravila pitu od jabuka, kao što je Doris rekla, nekako mi je zamirisalo baš na to..
Jutros sam doručkovala jogurt s pahuljicama i lanenim sjemenkama, pomaže mi jer nisam još n a "ti " s probavom.
Uživajte u vikendu !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Drage mame i buduće mame,
pozdrav svima!
Evo da se i ja javim, meni termin 23.4.2016., imam rodit u Splitu, pa ako ima netko blizu termin, javite se.
Sretno svima!
Dan zene! Evo i nas 17+1, Lilla i ja se pratimo! Ja sam jucer dosla u St, odradila jutros vodjenje Splita, uvalila se kod majke na kazan! Mene ne peru pite, al ocem blitve i spinata ravno u zilu!! Moran se zafrkavat ovi vikend sa zimskom robom, a tlaka do zauvijek! Inace, nista nova, ja brate neman leptirice ni ribice, mozda kad se pocne javljat to bude morski pas 😂
Sunshine bas mi je drago, već sam se zabrinula što se ne javljaš toliko..
Cure koje ste na polovici ili u blizini moje čestitke , neka vam bebice budu velike i zdrave..evo ja sam jučer skužila da mi trbuh počeo rasti,ma samo neka raste da se mogu ponosno pokazivati...
Jutro :)
mamasita dobrodošla! :)
evo i nas u 20. tj...nemamo nekih novosti, samo je bebica dosta aktivna, neke dane više, neke manje, a mamu to jako veseli :) i odbrojavamo još 11 dana do pregleda, jedva čekamo.
Kako ste vi?
Uživajte u nedjelji.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro svima!
Mamasita, dobrodosla....
Joooj moja beba me bas nekad brine :D nije bas tako aktivna kako sam ja mislila da ce biti 😀 sva je neka plasljiva... Kazu da se od 20og tjedna krene pravo mrdati tj da mi zapravo pocnemo to fino osjecati... Ja sve cekaaaaam :)
Javi mi se navecer i neeekad malo ujutro.
Bambola, ja sma na pola 18og pocela malo osjecati, al nije to ni priblizno onako kako mi ljudi pricaju, meni je i dalje to kao na pocetku. Samo mala ribica koja propliva.
Nego, osjetim kao da imam gljivice, gin mi rekla da mazem canestenom i mazem, al kao da ne prolaze....imate neki savjet?
Dan cure, evo predah od ormara i robetine 😩
Pupa Citrofit ti je odlican za gljivice. Mene isto znaju kuje napast. To je sve od organskog sta znam za gljive... Okej i lactogyn vaginalete, al meni nisu bas pomogle.
Da, to su ti kapi, imas u biljnim ljekarnama sigurno i u nekoj 'obicnoj'!
mpetrica dobro nam došla. Imala sam situaciju kao i ti prije otprilike 8mj,a ovaj tjedan navršavam 16.t. Sve je super za sada, i naravno da sam u strahu ali okusavam nekako to svesti na minimum i biti što više sretna i zadovoljna .
Pepita i Bambola hvala vam puno puno što ste me utješile u mom ludilu oko spavanja na desnom boku i ledima .
mama102 što se tiče tvog nesuđenog lumstva, meni osobno je to apsurd. Puno mi je bitnije da mi kuma bude osoba koja mi je draga, u koju imam povjerenja,u cijem drustvu mi je ugodno,od toga da tih dana bude priljepljena uz mene. Kuma mi ima dvoje djece,i u vrijeme vjenčanja bila su stara 4g i 1g, i to mi nije bila ni najmanja prepreka za kumstvo.
Nessah tako mi je drago da si nam se javila. Samo budi hrabra i pozitivna a mi iz sveg srca navijamo za plusic .
sunshine-ri super za nalaze,jako jako mi je drago da su svi odlicni i da bebolinac lijepo napreduje i raste.
mamasita4 dobro nam došla.
Neke cure su nam vec na polovici trudnoce,prekrasno i evo još toliko i imate svoje smotuljke u rukama. U srijedu cu navršiti 16.t i moram priznati da još nisam osjetila bebicu, jednu vecer samo,doslovce na sekundu i neznam sa sigurnosću jel to bila baš bebica. Čekam je nestrplivo da mi se javi. Neke cure vec znaju spol, moja iduca kontrola je za 18dana i možda tad budem i ja saznala,ako ne nista zato,nije mi to toliko vazno. Na pilates idem i ja i super mi je to istezanje,2x tjedno,jedino bi da je malo češće ali oke.
Želim vam svima ugodan početak radnog tjedna i neka nam ova kišurina već jednom prestane padati, želimo jesen.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji