Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    16. Listopad 2015. 15:51

Bravo Sunshine, bas mi drago i cestitam od ❤️! 
    Lilla nisam sa tom gardanellom, al kad sam pila antibiotike radi uree stavljala sam lactagyn i nisu mi bas pomogle. Jedino je gljivice rijesila canesten krema!

doris1006
    16. Listopad 2015. 16:14

Sunshinee, super za nalaze i cestitam na deckicu!

Garavica
    16. Listopad 2015. 18:14

Sunshine odlične vijesti.
    Nemam iskustva sa bakterijama i virusima dole osim candide s njom sam se borila svaki mjesec prije trudnoce i na pocetku trudnoce vaginalete sam dobila isto i sve super fala Bogu.
    A lactagyn kak se vec pise je moja mama pila i super joj je bilo.odusevljena je njima.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Pupa2
    16. Listopad 2015. 21:38

Sunshineeee jako jako mi je drago, prvo da je sve u redu, a drugo da nosis zdravog deckica!!!! Cestitam!!!
    Minniee super za srce ❤️ 
    Sto se tice vaginaleta i drugih preparata za razlicite bestije, tu sam nemocna. I sama mucim muku s gljivicama i mazem se canesteom!

Sunshine-ri
    16. Listopad 2015. 22:46

Drage moje od srca vam svima hvala od cestitkama! Danas mi je stvarno bio prekrasan dan i stvarno sam uzivala. Jos uvijek sam pod jakim dojmom. Tako sam presretna sto su svi ti testovi super ispali i sto se sad napokon mogu do kraja opustiti i jednostavno uzivati u najljepsem periodu zeninog zivota-nosenju tog malenog bica pod svojim srcem.Ful mi je cudno da imam malog pisulinca u busi. Ali isto tako sam presretna,jer cu sad imat kcer i sina,ma prekrasno! Rekla sam danas curki pa je sva nekako zbunjena,ali jako sretna i uzbudjena! I muz je presretan,ma svi smo odusevljeni i jako uzbudjeni! Idem spavati jer sam ful umorna,danas sam od jutra u djiru. Pusa svima i laku noc

doris1006
    17. Listopad 2015. 08:43

Jutro cure! Evo mi se jutros ranije ustali i bacam se na pripremanje apple pie. Cim sam se probudila nekako mi je to zamirisalo (ne znam odakle hahah, jedino se nama trudnicama moze pricinjat svasta kad nesto zazelimo) i nema druge nego ustat se i peci ;) 

Kod nas je sunce zasjalo, cini mi se da ce ovo bit lip vikend. 
    Ugodan vikend svima, odmorite se i uzivajte :*

Pupa2
    17. Listopad 2015. 08:52

Dobro jutro cure :) ja sam budna od prije 7, uhvatila muža da ide sa mnom u nabavku na tržnicu prije njegovog posla... bude mi teško nositi sve, a kad krenem kupovati povrće i voće ne mogu stati :D
    Imala u planu nešto učiti, ali rađe ću ja zapeti sljedeći tjedan nego tratiti vikend na učenje, jel tak :D
    Doris, joj meni svekrva i mama malo malo pa nešto s jabukama prave, tako da mi je dosta toga, ali danas nam dolaze prijatelji pa gledam neke slane muffine za praviti. Kupila sam si još prije neke slatke košarice za muffine pa da iskoristim :D
    Kod nas je baš magla i ružno je, ali ja baš volim subotu pa mi je svejedno kako je vani :) 
    Plus, prodali smo sve lješnjake i još danas 20ak kila za očistiti i to je konačno gotovo :) Baš mi se danas sve sviđa :)
    uživajteeeee

Pupa2
    17. Listopad 2015. 08:53

Ajme, sad kužim da sam ušla u 20.tjedan!!!! Pa ja sam na pola!!!!!!!!!!!!!!!

Damjana
    17. Listopad 2015. 10:05

Sunshine,bas super vijesti!! ❤❤ drago mi je da je sve ok. 
    Ja danas idem na pir. Narucila sam haljinu sa Asosa, trudnicku. I puno vecu velicinu,jer kao trudna sam. Doslo mi ko babin kombine 😂😂😂 bas je ogromna! 
    Suzit cu je za iduci pir,a za danas sam nasla neku staru kod majke u ormaru. Srica tih haljina sam se nakupovala ko cura i stvarno ima svih velicina i modela!
    Pupa,bas leti vrijeme! Prije nego trepnemo, drzat cemo nase bebice u rukama. 
    Jucer sam bas bila sa prijama na kavi,pa sam ih ispitivala: koliko cesto se mjenja pelena,sta se sve oblaci bebi itd 100 nekih pitanja imam,srica imam njih par koje su  vec majke. Rekal sam im da se pripreme za tecaj koji ce mi drzati! 😀 a i te opreme za bebu triba masu kupit! Posebno za nase zimske bebe!

Garavica
    17. Listopad 2015. 10:10

Jutro curke.aaaa ovo sa aj idem napraviti nesto bas mi se to jede Hahahaaa 
    Mogao bi biti lijep vikend.Evo i nas troje smo kući odmaramo poslje dorucka,maleno miruje trenutno ali dok nisam jela lupa onako ljuto xD
    Pupaaaa awwwwww mi sutra ulazimo u 20 ti tj.pola smo presliiiii
    Bas gledamo slike kako trbuha nije bilo a sad je najsladi awww a bice jos sladi.ajde zenske moje drage uzivajte u vikendu.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.