JUtroo mi smo uranili.Doći će mi frendica na doručak.ee moramo se hvalitii sinoć sam osjetila udarčiće i stavila sam ruku na trbuh i osjetila na ruci.poslje smo gledali u trbuh i pomaklo seawwww rastopila sam se ee ženske moje pa ja sam živila za ovo.moja beba je maher pravi.
I da evo smiješnoga pitanja(moja malo malo pa su takva)kaj ću
Da li smijemo jesti one jogurte za probavu tipa activia,balans,bio active i sl.pitam da li su one dobre bakterije štetne za bebu i njezin probavni trakt?
Jer opet je zapelo sa probavom.postala je imuna na ove lude kombinacije od kojih bi se svako da ne kažem što na kvadrat
Nadam se da ste dobro
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Naravno Garavice da smis! A to u jogurtima ti i nije neka sad velika koncetracija tih zdravih bakterija! Mos probat zlicicu lanenih sjemenki stavit navecer u malo vode i ujutro drmnit na taste.
Jutro cure..
Neznam kako je kod vas ali kod mene jutros munje i gromovi doslovno..
Hvala svima na iscrpnom popisu serija , bacam se na skidanje.. I ja isto više volim ove "blaže" serije..
Jutros sam napokon našla srculence sa baby watcherom..rekoh idem pokušati,nisam dugo i evo meni moje bebice, tuče kao ludo...
..ali svejedno jedva čekam utorak i pregled...
Pusa svima iz Opatije bajne...
Garavice, mozes jesti te jogurte bez problema ;)
I super za bebicu sta je tako aktivna ;))) cekam i ja moju da se pocne koprcati i da to primjecujem.
A sto se tog problema oko probave tice, jesi li probala magnezijev klorid u listicima?
Ja imam Encianov iz Dm-a. Nije najukusnije na svijetu al pomaze ;)
Bila opet kod ginicke, ali bebica ovaj put dubi na glavi a nogice drzi ravno prema gore ali stisnute...
Bas sam se dobro nasmijala kad sam ju vidila, nisam mislila da cu ju zatec u takvoj pozi... tako da jos necemo vidit sta je tocno izmedju nogu :)
Jutro :-)
Nessah od srca ti želim da ne dođe m, nego da ugledaš jedan lijepi + što prije
http://www.index.hr/mame/clanak/danas-je-dan-sjecanja-na-bebe-andjele/848326.aspx
jučer se obilježavao dan sjećanja na bebe anđele, muž i ja smo se isto prisjetili naše curke i zapalili svijeću , ali trudili smo se ne biti previše tužni, jer nam je poslala bracu/seku zbog koje sada moramo biti jaki. Inače zanimljivo je to da sam imala ovulaciju i začela na datum kada je naša curka trebala slaviti 1. rođendan, po terminu.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
I mi smo sinoc upalili svijecu za naseg andjela. 👼
Mislim da sam sinoc prvi put osjetila bebu. Al nisam sigurna jel to bilo to. Sad cekam kad cu doma,da se izvalim i vidim hoce li se ponovit.
Cure evo ja danas isla podignut nalaze TORCH pretrage i hvala nogu nalaz je uredan!!!! Jeeee
I onda popodne zove me gin i kaze da stigao nalaz NIFTY testa i nosim zdravog deckica!!!! Ajme cure presretna sam!!!
Hvala Bambola probat cu i to..
Bravo Minniee awwww super je to.
Doris pijem elevit pa mi je gin zadnji put reko da pazim da ne bi previse vitamina unjela i rekao da popij casu donata al ne vise tak da me strah eksperimentirat sa icim na bazi magnezija ali svejedno hvala
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Sunshine, čestitam!!!! Predivne vijesti
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sunshine-ri baš mi je drago da su nalazi dobri, čestitke na dečkiću !!!!!
Garavice naravno da možeš piti bioaktive i lgg jogurte, pijem ih i ja redovno i isto stavim žličicu -dvije lana za bolju probavu ..
Meni se sad aktivirala gardenella pa sam dobila neke vaginalete za svaki drugi dan, i lactogyn za regulaciju vaginalne flore. Jel neka od vas možda ima s tim iskustva?
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji