Damjana, a 3.11. mi je u Vrcicke iza hnk pregled, ne kod Kosovic! Al mozemo mi svakako na kavu ako si taj dan u St.
A taj pilates za trudnice, pa ne znam otkad se pocinje 😳ja se bolje osjecam kad se tako lipo istegnem, puno hodam, a prije trudnoce sam trenirala pet puta tjedno. I tako od sedme godine zivota. Najbolje da za te detalje pitas gin! Ili osobu koja drzi te vjezbe.
Bok cure !
Ajme koliko novosti !
Mama 102 tebi sve čestitke na blizancima, predivno, preslatko !!!! Nek te svi oko tebe još duplo više paze i maze..
Doris, Pupa baš mi je drago da su vam pregledi prošli kako treba, a spol će se već viditi koji drugi put. U biti najvažnije da je sve ok s bebicama..
Za bakterije i ostalo u mokraći samo čaj od brusnice i što više tekućine, može i obična voda.
Sve nove cure & žene dobrodošle, želim vam mirnu, ugodnu i školsku trudnoću !!!
Pupa i ja sam pogledala The Killing i serija je odlična. Dragi i ja samo pogledali prilično toga, moj favorit su Game of Thrones, Black Sails, The Blacklist, Boardwalk Empire, Breaking bad, The Bridge ( ali švedska verzija mi je bolja od američke ) , Broadchurch,Da Vinci s Demons, DCI Banks,Happy Valley,Marco Polo, The Musketeers, Ripper Street, Sherlock,Sons of Anarchy, True Detective, The Vikings, The Walking Dead...
Spremam se pogledat i House of Cards, čula sam da je dobra ..
Pozzz svima, uživajte !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Petrica, prije bilo kakvog oblika vjezbanja u trudnoci trebas pitati svog doktora jel sve u redu i jel smijes.... Ako je sve ok, preporucuje se aktivnost, ali samo ona koja ne steti bebi!
LilaRose, o pa vi ste puno toga pogledali :) mi smo prelijeni za skidanje serija, al dok nismo radili smo gledali serije od 0-24 i the killing smo pogledali u jednom dahu. Vec dugo me jedna serija nije tak odusevila, volim taj zanr, a jako mi se svidio nacin snimanja i glumci, nije onak tipican klisej americkih krimi serija!
Too Lila, samo sibaj! Hvala! The Kiling cu onda sad prvi krenit gledat!
Samo da vas opet malo skicnem ''bivse'' suPDFasice
Kako ste mi sve vi , a najvaznije, kako su vase bebice?? Tesko mi se sada vracati ovdje ali volim vidjeti da vam sve ide kako treba i da se zabavljate sa svojim iskustvima.
Ja sam idalje trudilica, proslo je 2mjeseca od spontanog te se nadam da sljedecu M necu dobiti 24.10. Molite se za mene
Puno mi fali prica o bebama no ja i muz smo odlucili staviti to u proslost te smo sve vezano za naseg andjela odlucili unistiti kako nas nebi stalno podsjecalo na ruzni period (nalazi, uzv snimke,pozitivan test…). Naravno moje srce ce zauvjek ostati bez jednog dijela koje je otislo sa mojim andjelom i svake godine na ''taj'' dan cu plakati kao malo dijete no radujem se svemu sto me ceka u buducnosti i nemogu docekati dan kada cu ugledati ponovno + . Nismo ni rekli nasim obiteljima nista tako da je manja steta i manje objasnjavanja, mada bi mi bilo puno lakse kad bi mogla sa nekim bliskim poput sestre ili majke olaksati dusu bar malo… Ali ovako je bolje. Nasa tajna.
Radujem se sa vama i citam vas sa vremena na vrijeme te osjecam kao da bi ja prolazila isto pa mi bude lakse.
Bambola - Sons Of Anarchy ,ocjena: 10/10 !!!
Saljem vam puse i puuno zdravlja za vas i vase bebice
Garavice, Lilarose... hvala na savjetima. Cula sam i ja da je taj Encianov caj od brusnice najbolji i trudim se pit sto vise tekucine...
:)
Dosao mi nalaz krvi i krvne grupe opet, pricala sam vam kako su me zastrasili oko pozitivnog Coombsa, na novom nalazu negativan! Smanjio se titraj antitijela i ponovno vadjenje krvne grupe tek u 34. Tjednu... bas sam sretna!
Nessah, bas mi je drago da si nam se opet javila i da nas se tu i tamo sjetis. Budi jaka, trudite se i dalje i javi nam se sa dobrom vijesti. Pomolit cu se za tebe i nadam se da oko 24.10. neces vidjeti crvenu vjesticu. Cekamo te da nam se pohvalis sa veeeelikim novostima! Pusaaaaaaaaaa
Sto se tice tih serija o kojima pricate jel gledate neke komedije slucajno, to mi se sve cini nesto strasnije haha? Ono da mogu gledat i ne razmisljati o nicemu... zadnje sta sam gledala je Jane the virgin i ludilo mi je serija! Jedva cekam novu sezonu :D eto ako ima netko preporuke za nesto na đir toga nek mi kaze.
joj Bambola, tko zna što sam ja pročitala? al sam skontala da ideš u bolnicu :) naravno da može kava, čujemo se još za to.
ja vježbanje mogu zaboravit, em što živim u gradu di nema nešta slično, a mislim da to meni nije niti dopušteno, jedino šetnja. a trenutno od ove kišurine ne mogu nigdje :/
jučer sam malo spremala po stanu, mašina, roba, pravila kolač, dosta sam se saginjala i baš su me kasnije leđa bolila. valjda sam preforsala nakon toliko mirovanja.
Nessah ❤️znam da je tesko, al dodji nam se koji put javit! Sve ce biti super i zaista navijam za tebe!
Doris, eto super!
Damjana, ma vidit cu sa Kosovic je tribam doc sljedeci tjedan, nesto je bila spominjala. 3eg mi je ka redovni pregled kod Vrcicke! Dog cemo se svakako.
A blaze serije... devious maids i ljubavnice!
Doris od blažih serija isto preporučujem Devious maids ( nešto na tragu Kućanica ), The Affair, Ljubavnice nisam gledala pa ne znam...
Nessah draga, držim fige da M ne dođe pa da se veseliš novom plusiću ...
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Nessah, baš mi je drago što si se javila! Nadam se da uskoro nećeš ugledati M nego II ili + :) Nema razloga da ovoga puta nešto ne bude dobro... Ovdje su cure koje su dokaz za to! Zato, samo hrabro dalje... Javi nam se :)
Što se tiče malo laganijih serija, nemam pojma, ja sam gledala Orange is the new black i super mi je serija, mislim nije prelagana, al je komedija :D iako ima pregadljivih scena a za ljude poput mene, to je stvarno gadljivo :D al je fora....
Jel ima neka da joj je ovih dana kontrola?
Doris, super za nalaze :)
Sortiraj odgovore
Najstariji