Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    14. Listopad 2015. 21:02

Doris, super za pregled! Lako za spol, najbitnije je da je sve u redu!
    Mamaaaaaaaa pa ja sam odusevljena!!!!! Cestitam ti od srca!!!! Gledaj na to potpuno pozitivno i sve ce biti u redu! Neka sve bude u redu! 
    Poisonivy, ja imam trudnicku ali je sad sve vise praksa kod nekih ginekologa da nema vise trudnicke nego tako papiri u fasciklu. Znaci, ne vrijedi ti ni traziti jer neki ginekolozi vise to ne prakticiraju i ti fascikli ti zamjenjuju trudnicku. Po meni je blesavo, nekako mi jednostavnije nositi trudnicku. tak da mi je super sto moja ginekologinja to jos uvijek prakticira :) 
    NMareN, joj tak se i ja opteretim, vise podsvjesno pa kroz noc imam svakakve akcije...ali, ne brini, nece ti bebi nista biti ako ti spavas na desnom boku i ledjima.... Sto se tice tvojih kolica, ja sam ih vidjela i meni se cine ok ali isto kao za Bebetto nemam pojma jer ne znam nikoga tko ima takva pa da bi mi mogao reci iskustva... I sama sam u problemima!
    Petrica, dobrodosla... Nazalost, neke cure su ovdje prosle isto kao i ti prije koju godinu i hvala Bogu, sada je sve ok! Probaj misliti sto pozitivnije i uskoro izlazis iz "kriticnog" perioda :) 
    Nasdva, super za decka!! :)
    Ja sutra na pregled ujutro! Jedva cekaaaaam

mama102
    14. Listopad 2015. 22:31

,,,e cure moje ili žene kako vam je draže...ne znam gdje bi se pojadala nego vama,,,prije dva dana sam priopćila svojoj frendici da nosim blizance...sljedeće godine sam joj trebala bit vjenčana kuma...ali eto...ona se predomislila...ne mogu vam opisat koliko sam jadna...tužna...toliko sam se veselila tome....a sad...ne znam...moja dvostruka sreća je stala na put tome...ne znam...ona smatra da će mi bit preteško, da neću moć taj dan i noć bit uz nju...ne znam...u jednu ruku mislim da je u pravu ali opet...ne znam...znamo se cijeli život....i ovo mi je...šok...uf...

mama10

poisonivy2604
    15. Listopad 2015. 09:30

Jutro...
    mama102 predivna je vijest za blizance! A za kumu ne znam što bi ti rekla, vjerojatno nije htjela ni mislila ništa loše, ali mogla je i drukčije to napraviti...mogla je tebe pitati dal ćeš moći, dal će ti biti teško, a ne tako...ne znam
    Nasdva super za dečkića!
    Petrica, dobrodošla! Strah je uvijek prisutan, ali treba misliti da će sve biti u redu i ostati pozitivan. Mi smo isto pred skoro 2 god izgubili bebicu, a sada smo već skoro na pola puta.I što dalje to se strah lagano smanjuje, ipak je svaka trudnoća za sebe i nema razloga da ovaj put ne bude sve u redu! 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bambola
    15. Listopad 2015. 10:17

Mama pa cestitam od ❤️!! Bas sam prije neki dan razmisljala kako u nasem malom drustvu nema blizanaca! I ostalim curama- bas mi je drago sta je sve okej, znam taj osjecaj olaksanja!!
    Mama to za kumu, prvo ne znamo koliki je pir, meni ko meni je malo glupo sta mlada ocekuje da joj neko brise dupe (pardon my english), ali s druge strane kuzim i nju- ne zeli te opteretit! Pa bit cete si kumovi dici, meni je to bitnije od vjencane kume. Mislin,muza sam nasla, dite cu rodit, kuzis?!
    Mare, znas kako se rijesi tog straha- cure kojima je 'zapovidjeno' mirovat, mislis li stvarno da one stalno miruju na livi bok?

Pupa2
    15. Listopad 2015. 10:30

mama, možda prijateljica nije baš tako mislila, ali opet, stvarno je mogla drukčije reći. Moja prijateljica je ostala trudna i termin joj je bio taman kad je trebala biti vjenčana kuma i rekla je toj kumi da je trudna i ako ona želi neka joj otkaže kumstvo... Ta cura je na to njoj rekla da je njoj čast da joj ona bude kuma i ako ju je pitala, to stoji... Osim ako ona ne može ili završi u bolnici. I eto, na kraju je rodila ranije, nije joj mogla biti kuma, to je rješila mladenkina sestra i sve je ispalo ok...
    tako da, sve se to može i na uviđajniji način reći!
    Ali, nemoj sad brinuti oko toga, imaš ti nešto puno vrijednije :)
    Bambola, super za pilates... Meni žao što takvih stvari nema kod nas :( ali probat ću vidjeti s jednom ženom koja radi sve te neke sportske vježbe...
    Ja bila na kontroli. sve je ok, sve mjere odgovaraju, nema nikakvih čudnih stvari, jedino što ona ne vidi spol! Ali, idem za 2 tjedna opet. Malo sam se uplašila kad mi je rekla vidimo se za dva tjedna, ali onda mi je rekla da se oko 22.tjedna radi neka fetalna morfologija (što god to bilo :D).... pa dolazim samo na uzv, ne moram ništa drugo... Onda ću ju pitati da malo proškica bolje ako može vidjeti. Nisam joj htjela reći da mi je privatnik rekao da misli da je dečko! Ali, činilo mi se da baš gleda oko nogu.... Ne znam :D možda nije sigurna... jel vi inače pitate ili vam kaže? Mene je zbunilo jer mi je prošli puta sama rekla tipa jooj ta posteljica, pokušavam vidjeti što je među nogama, ali taman je posteljica preko pa ne mogu... Znači, ja ju ništa nisam ni pitala.. i danas mrda ona cijelo vrijeme, ja mislila da će opet nešto tako reći, međutim ništa o spolu.. totalno sam smetnula s uma da ju pitam :D
    al eto, uglavnom, sve je ok i lijepo napredujemo i od prošlog puta kod privatnika smo se poduplali težinom :) imamo 300 grama, a mama se udebljala 3kg!!!!! malo sam u šoku, al dobro :D

Bambola
    15. Listopad 2015. 10:58

Ajme Pupa odlicno! Prema mom iskustvu, oni ti bas taj spol i ne gledaju prvi. Zabavljaju se tim nekim mjerama, ja sam oba puta pitala na kraju, kad je rekla da je sve okej. I tek kad sam pitala obe dok su se usredotocile na medjunozje, dotad su gledale svasta drugo! A ta mjerenja, i meni je ova u bolnici rekla da cu joj doc tako 22 tjedan da izmjeri sve organe, neke funkcije i tako. 
    Pupa pronadji na netu nesto, pa se bas kuci istegni 15, 20 minuta. Ja sam narucena 3.11., javit cu se i ovoj u bolnici, pa vidit oce mi rec da dodjem sljedeci tjedan! Ma meni je samo da se druzim sa bebom. Ja sam kraj 17og tjedna i ne osjecam nista osim crijeva, pa mi je taj uzv ko odlazak na dugoocekivani koncert! Ono, ka blesa sam, pricam doma sa mojim cvijecem i bebom 😂kao 'sta ti sad radis? Ocemo sad malo plesat?' 😂 
    I da, muz i ja sinoc bili u kino, gledali onaj film Legend- nemojte, rezija bezveze i dosadno dozlaboga! Inace navecer gledamo seriju Narcos i nju preporucam! Ako ima ko preporuke- pisite!

Pupa2
    15. Listopad 2015. 11:06

Ma znam da njima spol nije na pameti, a meni opet nije bilo na pameti da ju pitam :D :D :D
    Bitnije je i meni da je ona usredotočena na te mjere i da gleda jel sve u redu... A za spol je manje bitno.
    Bambola, ja isto pričam s bebom :) I prije sam pričala i sada.. A blago sam osjetila tek u 18.tjednu. Danas sam ju pitala i opisala joj kako sam osjetila bebu, kaže doc da je to to, samo što je zbog male veličine bebe to tek treperenje, ali svakim tjednom će sve više biti osjetno. I stvarno, danas ju npr osjetim i ujutro, ali to traje stvarno pola sekunde... Jedva čekam da počne baaaaš baaaaš udarati.
    Što se tiče serije-jesi gledala The Killing? Najbolja serija ikad. Al ikad... Meni :D Ja i muž smo ju pogledali u 3 dana...i onda mi je bilo žao što je gotovo.
    Daj mi preporuči još neku...
    Onda ja idem 2.11., ti 3.11. bit ćemo pune dojmova :)

Bambola
    15. Listopad 2015. 11:26

Daaa! Jedva cekam prvo te leptirice, pa onda uzv! Nisam gledala The Kiling! Dakle, Narcos, True Detective mi je super, al prva sezona je masu bolja! Vikings mi je isto super serija! A kad sam solo doma, onda gustam u 24kitchen (opsjednuta!) i tupastim serijama tipa Ljubavnice, The Empire, rich kids od beverly hills, Penny Dreadful je isto odlicna serija, al je dosta otisla u horor, pa kako tko voli...

Bambola
    15. Listopad 2015. 11:27

Hvala na preporuci za The Kiling, samo sibajte prijedloge! Meni je pocela zima 💃🏻💃🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.