Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    15. Listopad 2015. 11:34

ahhaahha i ja kad sam sama gledam te neke trapave serije koje moj muž popljuje :D

Bambola
    15. Listopad 2015. 11:52

Daaa! Takve serije su totalni secret pleasure 😁

Pupa2
    15. Listopad 2015. 11:57

Hahahha da, totalno :) evo skidam true detective! Meni zima počinje iza stručnog. Tad će nestati svi problemi ovoga svijeta :D

Garavica
    15. Listopad 2015. 11:59

Ćao ženskee dok sam izvrtila sve hahaH
    Damjana,Doris,Pupa odlično da su pregledi super prosli!!!
    Mama duple čestitke awwww predivno eeeeee.
    Doris ja sam pila brusnicu čaj.najbolja je kažu od enciana.kupovala sam ju u dm-u pila mj dana po dvije tri šalice dnevno iako mi doktor rekao vise ja nisam htjela i idući nalaz sterilan.
    Mpetrica dobrodosla.
    Mi se nahranili i reko idemo u dućkas dok nije kiša i spusti se.niš čekat ćemo.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Damjana
    15. Listopad 2015. 12:57

Bambola i ja sam 3.11. na pregledu u bolnici! ☺☺☺ morat cemo imati nesto da se prepoznamo i upoznamo 😊 
    Ja sam pitala za spol,pa mi je reka da moze teoretski,al je rano jos. 
    Valjda tada vidi! 
    Ako i ne vidi, 2 tjedna iza toga bi trebala na 4D, pa valjda tamo vide. Dobila sam poklon bon za 4D za rodjendan. 
    Meni je laptop poceo pravit probleme,gasi se. Tako dok ga ne popravim,od serija nista. A i radim jos,pa mi i nije toliko dosadno.

mpetrica
    15. Listopad 2015. 13:01

Hvala svima na dobrodošlici! :)
    Budući da sam na čuvanju trudnoće od prvoga dana, (medicinska sestra sam, a i imala sam dosta grde mučnine) mislim da ću puno vremena provoditi ovdje, u proljetnim bebama 2016. :)
    Nisam napislala, nama je termin 22.04.2016., čekmo malog bikića/ bikicu. :)

Moram se malo požaliti, baš nas je čopila neka viroza, pa sam večinu vremena u krevetu s čajem. :/
    Nadam se da će skoro proći i da ne smeta bebici naprezanje od kašlja... Koma mi je kaj ne mogu ništa piti osim Islandskog lišaja za smirenje kašlja i biljnih pastila za grlo te naravno aqua marisom...

Da prijeđem na malo ljepše teme, vidjela sam u komentarima da je jedna buduća mama krenula s pilatesom za trudnice? Kakva su iskustva, i kada se može početi sa vježbicama?
    Ja sada taman izlazim iz rizičnih 3 mj trudnoće, a budući da sam prije trudnoće nabacala bezvezne kile, malo se bojim da mi se nebi previše nakupilo budući da stvarno mirujem... Za sada samo kratke šetnje jer sam dosta brzo umorna i za krevet. 

Pozdrav svim mamicama!

mpetrica

Budući da sam na čuvanju trudnoće od prvoga dana, (medicinska sestra sam, a i imala sam dosta grde mučnine) mislim da ću puno vremena provoditi ovdje, u proljetnim bebama 2016. :)

Moram se malo požaliti, baš nas je čopila neka viroza, pa sam večinu vremena u krevetu s čajem. :/
    Nadam se da će skoro proći i da ne smeta bebici naprezanje od kašlja... Koma mi je kaj ne mogu ništa piti osim Islandskog lišaja za smirenje kašlja i biljnih pastila za grlo te naravno aqua marisom...

Da prijeđem na malo ljepše teme, vidjela sam u komentarima da je jedna buduća mama krenula s pilatesom za trudnice? Kakva su iskustva, i kada se može početi sa vježbicama?
    Ja sada taman izlazim iz rizičnih 3 mj trudnoće, a budući da sam prije trudnoće nabacala bezvezne kile, malo se bojim da mi se nebi previše nakupilo budući da stvarno mirujem... Za sada samo kratke šetnje jer sam dosta brzo umorna i za krevet. 

Pozdrav svim mamicama!

mpetrica

Pozdrav svim mamicama!

Damjana
    15. Listopad 2015. 13:02

Mama,meni je isto kuma bila trudna na piru,al sami pocetak i sve je bilo u redu. Ja da sam nekome trebala biti kuma prva 3 mj moje trudnoce,to jednostavno ne bi bilo moguce,jer sam stalno imala krvarenja i morala mirovati. U neku ruku je razumin,al mislim da je trebala tebi rec da odlucis,a ne tako,po meni drsko te odbit!

Garavica
    15. Listopad 2015. 13:09

Mpetrica neka te tu.cuvaj se to je najbitnije.aaawww ja sam bik i muz mi bik hihihi.
    Moje spada u znak ribice.
    Mama jooj nezgodno skroz.nezz sta bi rekla osim da i kad tak nekog dugo znas okrene ti leda ono prek noci.to sam ja osjetila i ljudi su danas grozni.malo dobrote ostalo u tom narodu.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.