nasdva dobro došla...
...evo da se i ja konačno javim...bila sam kod doktora i pogodite šta...
...BLIZANCI!!!!!... imat ćemo dvije bebice...šok...pozitivan naravno...ali tisuću pitanja u glavi...cijelu noć nisam spavala...vrtila scenarije po glavi i tako...
...ugl. ako se netko sjeća zadnji put sam pisala da je doktor rekao da smo trebali imat blizance, al se jedno očito nije primilo kako treba jer se vidio samo jedan plod od 3 cm...a samo su se igrali skrivača...sad ih je dvoje...svaki 7 cm...i sve je uredu... :)))
mama10
Joj Mamaaaa koje dobre vijesti! Bas mi je drago, a vjerujem da si i ti presretna!
Mama,bome bas velika vijest! ❤❤ cestitam!
Meni je u jednom trenutku dr bila rekla da joj se cini da su blizanci,onda kasnije da je to sjena prve gestacijske vrecice. I ja sam tada vidjela dvije. A sta je to tocno bilo, nemam pojma. Ja ponekad mislim da su mi sva pusta krvarenja bila zbog toga.
Pupa,pitala sam ga za spol,kaze da bi se moglo teoretski vidit,al necemo jos govorit dok nije sigurno. Tako da ja mislim da je curica cim nista ne visi ☺☺
Poisonivy,pa trazi da ti je daju! Ja sad svugdje masem sa njom. I bez pardona ulazim preko reda. Jucer sam nosila bris na higijenski i tamo onaj aparat za brojeve i mozes uzet prioritetni broj za trudnice. Lagano ga isprintala i odmah me prozvalo. Mislim da je u redu da se trudnice pusti preko reda. I ako vec imam tu pogodnost,zasto je ne iskoristiti?
Pupa i dalje su ista kolica,Mutsy evo nomad urban. Mislim 99% da su to ta!
Doris super za bebicu, samo neka i dalje tako lijepo raste i napreduje .
mama102 woooow, pa iskrene čestitke na dvojkicima, to su jako lijepe vijesti, cuvaj se i pazi duplo .
Cure mislit ce te da sam poludila ali ovo spavanje na lijevom boku sam shvatila prilično ozbiljno. Evo zadnje dvije noci su mi prošle u polu spavanju,što od straha da se u sne ne okrenem na leda ili desni bok,a sto zbog toga jer sam se na lijevom bila ukocila,pa se probudila, i onda sebi za dusu malo legla na leda,onda brzo na desni bok,i naravno tu se silila nekako da ne zaspim jer to nije dobar polozaj,i nakon toga na lijevi bok legnem koji je još uvijek ukocen ali ajde to je dobro za bebu.... i tako sam vam ja spavala a sad se smijem sama sebi,a vjerojatno i vi . Pričale ste o pici i McDonaldsu,hmmm meni vam baš i nije privlačna pica,a McD. pa mozda,ali ne sad onako jako da bi ludila za njim. Evo još nista nisam u trudnoci od toga pojela
.
Ako se kojoj da molim vas da pogledate linkove koje sam ostavila vezano uz kolica, možda je neka od vas čula nesto o njima pa da mi kazete nesto vise jer ja neznam nista osim da mi se svidaju . Evo stavit cu vam ponovno linkove, http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-riko-nano-3u1/ (meni se svidaju smeđa,ona tamnija), http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-riko-brano-3u1/ (čokoladna).
Ja to mogu, ja to hoću....
Veliki pozdrav svim mamama i budućim mamicama od mene i moje male bebice. :)
Ovo mi je prva trudnoća, u 12. tjednu smo. Slijedeći tjedan nas čeka naš drugi pregled i jako smo uzbuđeni! Za sada hvala Bogu prolazi sve u redu, osim mojih mučnina i žgaravica. :D
Inače sam medicinska sestra i dosta hipohondrično zabrinuta... da li je normalna ta zabrinutost u ovoj fazi trudnoće?
Posebice jer smo suprug i ja imali prije 2 godine spontani (tj. bebica nam se nije razvijala) pa sam sada sva u brizi za slijedeći pregled... da li je sve u redu...
Hvala puno na svakom komentaru i odgovoru!
Mama čestitke, blizanci, pa to je baš wow!Prekrasno!
Ni ja nemam trudničku knjižicu,meni su rekli da to više ne postoji i da moram sve spremati u fascikl.
Ja čisto sumnjam da će mi već moći vidjeti spol slijedeći tjedan,ali nekako nagoviještam od početka koji spol bi mogao biti pa me baš zanima da li me intuicija vara..
Netko je pisao za urinokulturu i meni su bile neke nezabrinjavajuće bakterijice i imala sam isti naputak samo puno piti da se to očisti.
Petrica dobro došla, mislim da smo sve u istim brigama pogotovo na početku..moramo biti optimistične!
Mama 102 čestitke na blizancima!
Kad sam prošli mj išla po doznake dobila sam trudničku knjižicu, platila sam ju 20 kn i rekla mi je da mi sad više ne treba zdravstvena kod nje samo trudnička.
Na Sv. Duhu mi svaki put daju povijest bolesti, ali na svakom piše sve od prvog pregleda, e da i slikicu s uv.
Nama su u pon rekli da je dečko!
Što se hrane tiče i dalje nemam želje i hrana mi baš nije fina
Sortiraj odgovore
Najstariji