Nasdva dobro nam došla i iskrene čestitke na trudnoci .
Damjana super za odličnu kontrolu, baš mi je drago da je sve ok.
Cure malo sam danas gledala po klokanici i vidjela razvoj bebe po tjednima,tamo piše da je beba u 14.t težine otprilike 40g,a moja beba je u tom tjednu bila duplo teža,80g. Malo me to šokiralo ali ajde valjda je sve ok budući da mi dr nije ništa rekao da bi beba bila prevelika.
Kolica koja se meni sviđaju su Euro-cart: Riko Nano 3u1 i Riko Brano 3u1, http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-riko-nano-3u1/ ( smeđa možda) i http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-riko-brano-3u1/ (cokoladno krem boja). Eto nekako su mi ta zapela za oko .
Laku noc svima cure
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutro cure, prije par dana sam pisala kako mi je ugodno spavati na lijevom boku ali da to baš nije ok.... Zbunila sam se i krivo vam napisala, naime često puta mi pase biti na desnom boku ili na ledima,a ni jedno ni drugo nije ok. Još ste me i vi malko uplašile i od tad pokušavam samo na lijevom boku ali nisam baš u potpunosti uspjela. Nemogu stalno na lijevom,utrne mi sve,pa sam mrvi na desnom,mrvu na ledima i onda opet lijevi bok.... Hmmm nadam se da bebi ne smeta .
Kiša od jutra pada, kabanice,kišobrani i u šetnju .
Ja to mogu, ja to hoću....
Mare ma ne brini se. Ja spavam kako stignem, a najcesce na ledjima, stomaku, nekad desni bok! Napisala sam vec da imam tu blagu ozljedu livog ramena od rukometa i zna bit jako neugodno ako spavam na livi bok! Spavaj kako ti pase, ne brini se!
JUtroooo evooo kiše voda divlja Karlovac u panici opet.
Mi nemamo taj problem ali pošto pada muž je ostao kući pa smo danas svi troje skupa.sad ćemo iskoristiti da nas malo tetoši
Sretno svima na pregled danas ako ko kaj ima.nezz ko je bio juče i nezz jesam napisala da mi je drago da je sve ok.zaboravljam a neda mi se ići u rikverc.ja evo ponavljam dobro jutro beboo i čekam oće se javiti.hahaha
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Jutro svima..
Evo mene u 14.tjednu ..počeo je epizodom "trčim na wc kao da ću povraćati,mučim se i ništa"..natrag na dvopeke čini se...
NMareN neznam gdje si to čitala za težinu bebice, ali ja ti imam aplikacije za praćenje trudnoće i pise bebica danas od 43-60g, znači da će do kraja ovog tjedna sigurno biti i 80 ako ne i više, a i ne sekiraj se, moja je bebica u 12.tjednu bila velika za 13.tjedan, to se zove "potencijal za rast na roditelja" tako mi je objasnila ginekologica, a mužić mi je veliki pa je to na njegovu stranu.
Pozdrav svima..
Jutro cure...
Nasdva dobro došla iželim ti sve najbolje u trudnoći!
Damjana baš mi je drago da je sve super, čestitam na dobrim vijestima.
Mi smo dobro, ljenčarimo, kad je ta kiša koma! Jučer bila na faksu za dogovor oko obrane završnog rada i ništa nisam obavila jer nisam stigla u referadi podić potrebne papire...upisi su u tijeku pa je gužva za poludit danas moram opet ići samo po te papire, a u petak da mi prof to potpiše
a sve je moglo biti gotovo jučer..toliko o mom mirovanju!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Damjana, super za pregled!! :) Niste uspjeli vidjeti spol? Ili već jeste pa sam ja zaboravila :D
Ma bitno je jedino da je sve super... Kakva si kolica gledala na kraju? 3 mjeseca je ajme meni, taman da ih za mjesec dana naručiš i da ti stignu na vrijeme :D
NMareN, ma ja mislim da to spavanje ne igra neku ulogu veliku. Pa ne možemo se baš svezati i spavati na lijevom boku. Ja se mrdam ko luda u krevetu, sam Bog zna na koje sve strane se okrenem i na koje načine spavam... Ja sam jedino primijetila da se budim svaka 2-3 h na wc i prvi put kad se probudim oko pola 1 budem mokra... Sjećam se da su mi znale trudnice govoriti da su bile mokre tak po prsima ili vratu... Valjda hormoni....
Poisonivy, ako mi nešto ne nedostaje s faksa to je referada i cijeli taj birokratski sustav koji je u velikoj banani. Ufff odmah mi nije dobro kad se sjetim referade :D
Riješi to kad uspiješ, ali probaj što više odmarati.
Ja sam u fazi učenja za stručni... Tak mi se ne da, al bar je ružno vani pa i ne propuštam puno.
Garavice, moja beba se tak nekad javi, nekad ne, nekad čekam pred tv-om navečer hoće se javiti, ali ništa... i onda odem u krevet i onda se krene mrdati :D
vi tu pričate o meku, meni je daleko pa ne jedem, ali sam rekla mužu da ćemo sjest u auto jedan dan i otić na big mac menu :D :D jedva čekam!
ja sutra na kontrolu.... :) :) samo da bude sve ok!
Cureeee evo mene sa dobrim vijestima. Bila na pregledu... bebica super napreduje... nesto manje od 150g i od glavice do trtice 9,5cm + nogiceee.. ma vec velika :D
Izmedju nogica nismo mogli zaviriti da vidimo tocno je li curica jer je prebacila jednu preko druge.
Rekla je ginicka da naletim u petak kroz jutro pa da ce mi pogledat jos jednom ako se namjesti :D
Bas sam sretnaaaaaaaa!
Samo dosli nalazi urina, bakterije... jel imala to koja od vas? Rekli su mi nista strasno ne trebaju antibiotici samo sto vise tekucine, caja od brusnice i tako...
Damjana super za tvoju kontrolu ;)
Mare, ne brini se, svaka beba je prica za sebe i ne znaci nista ako je malo teza sve dok se dobro razvija ;)
I spavaj kako ti odgovara, sama ces se namjestit na lijevi bok kad ti bude najvise odgovarao.
Poisonivy, e zato iskoristi trudnicku knjizicu :P ne znam koliki je red kod tebe al kod mene na pfzg je uvik ogromna guzva i jedino tako sam se uspila probiti da ne cekam. A nije ni red da mi trudnice cekamo... bar meni nije lako bas stati na nogama toliko dugo.
Pupa sretno sutra na kontroliii!
Cure, ugodan dan :)
Ja uopće nemam trudničke. Imam fascikal sa nalazima i poslje svakog pregleda mi isprintaju sve podatke i tako to nosim sa sobom. to mi je baš glupo!!!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Doris, super za pregled! možda se u petak mrva pokaže. ;-)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji