Hvala na dobrodošlici!
Malo o meni: ovo mi je prva trudnoća nakon 5 inseminacija, 2 neuspješna IVF-a i evo sad se moja mala smrznuta blastocista odlučila primit. Trudna sam 15+5
Nasdva dobrodošla i ja ti želim sve najljepše!
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Nasdva sretno i dobrodosla :)
Bambola kaj su ti rekli od kojeg tjedna ces poceti s trudnickim tecajem? Ja sam isto gledala i tu bas u bolnici imaj u to sve prganizirano, ali pise da su prijave tek nakon 20. tjedna. I da, netko je spomenuo BigMac :) danas mi muza nema i veselim se ko malo dijete pomfritu i Macu i Coli :D danas nikako da mi prode radno vrijeme :)
Nasdva cestitam ti na trudnoci i zelim ti sve najljepse!
Po trudnoci si jedan dan manje od mene, ja sam 15+6, sutra 16 i pregleeeeeeeeeeedddd jeeeeeeej :D Mi smo si znaci blizu ;)
McDonalds je u prici vidim, jela sam upravo onaj novi sa gljivama. Odusevila se, finiji od BigMaca 101% mljac mljac mljac... knjiznicarka, probaj ga kad vec ides ;)
uuuu nadam se da ga ima i tu :) kaj to dolazi pravilno za sve trudnice... prvo svi na pizzu, sad McDonalds... :D
Nasdva dobrodošla i želim ti urednu i školsku trudnoću !
Cure hvala vam na savjetima za prehladu, nalijevam se tekućinom (čajevi i limunada ), a popodne ću se inhalirati jer mi je nos i dalje totalno začepljen. Al dobro, sad je sezona prehlada i viroza pa to tako mora biti. Ne vjerujem da ću se cijepiti protiv gripe, nisam nikad do sada pa bi me sad bilo i više strah..
Mene još nije uhvatila McDonalds manija , al zato pizza..Mmmm...
Inače preferiram domaće kuhano, puno voća i jogurta...Zalomi se i koji slatkiš, ali ne bi ni ja bila u stanju smlatiti cijelu čokoladu ili pola kutije keksa..Barem za sada...
Trenutno sam na 51 kg, pomalo dolazim sebi ( prije trudnoće imala 52 al sam prva tri miseca gubila na težini )...
A trbuščić je tek blago ispupčenje dolje nisko i još se ne kuži...
Uživajte mi danas !!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Nasdva,cestitam i sretno!
Ja bila jutros,sve je super!! 😊😊 svi parametri su za 17 tjedana. Bebica mlatara nogicama i bas sam se raznjezila kad sam vidila na ekranu! ❤❤❤
Kako je bilo puno studenata unutra di se radi uzv,on je sve govorio naglas,svaku mjeru organa i udova. I kako je sve u redu! Uzeo mi ponovno bris. I tako,sva sam happy! Kad me pitao sta kaze dijabetolog,ja govorim da je rekla da je stomak prevelik,a on odgovara: ne mora stomak biti velik samo od trudnoce i sirenja maternice,na to sam mu odgovorila da se slazem i da sam uvijek imala stomak i prije trudnoce.
A sad mala anegdotica kad sam vec kod stomaka: odvela muza da vidi kolica i pitam tetu prodavacicu koji sve uzorci imaju. Ona odgovara da standardne te i te imaju stalno u ponudi, a neke koje nemaju da triba cekati malo duze,pa da ne zna hoce li mi to biti kasno za kupit kolica. Ja pitam koliko dugo treba cekati,a zena odgovara: 3 MISECA 😁😁😁😁
A reko mogu i poseban uzorak narucit,tek u ozujku tribam rodit!
Damjana bas mi je drago da je sve okej! I slazem se to za stomak, meni je puna kapa pojedinaca sta se afanaju da di mi je drob! Sve to ovisi i o gradji!
Sortiraj odgovore
Najstariji